بچه ها راستی هرکی می خواد گلدساپورت بشه پیام خصوصی بده
اون سکه من تجربه
من این سرور میخوام بدون سکه بازی کنم ...
روز اول 15 هزار تومان میگیرم دیگه سکه خریدن تعطیل ...
چطوری؟
نمیدونم ولی از سکه خریدن خسته شدم ...
حس میکنم پولمو تو جوی آب میریزم
خب تو تو هر سرور معمولا 30 تومن خرج میکنی
به جای این کار پولاتو جمع کن همشو توی یک سرور خرج کن اینطوری احتمال اینکه گنجینه بزنی خیلی بیشتره
چند برابر رقمی که گفتی ...
پس بازی بلد نیستی. من سکه نداشتم وگرنه که 2 تا کلید نقره پیدا کردم. سکه داشتم شهر میزدم کنارشون با سکه میدادم بالا
اس 15 در حال همین کار هستیم با کمبود سکه موجه شدیم و گرنه تاحالا 10 تا اردوگاه خالی کرده بودم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها راستی هرکی می خواد گلدساپورت بشه پیام خصوصی بده
اون سکه من تجربه8-)[/div][/quote]
روز اول 15 هزار تومان میگیرم دیگه سکه خریدن تعطیل ... :D[/div][/quote]
چطوری؟[/div][/quote]
حس میکنم پولمو تو جوی آب میریزم :D[/div][/quote]
به جای این کار پولاتو جمع کن همشو توی یک سرور خرج کن اینطوری احتمال اینکه گنجینه بزنی خیلی بیشتره[/div][/quote]
چند برابر رقمی که گفتی ...[/div][/quote]
پس بازی بلد نیستی. من سکه نداشتم وگرنه که 2 تا کلید نقره پیدا کردم. سکه داشتم شهر میزدم کنارشون با سکه میدادم بالا[/div][/quote]
اس 15 در حال همین کار هستیم با کمبود سکه موجه شدیم و گرنه تاحالا 10 تا اردوگاه خالی کرده بودم
اون سکه من تجربه
چطوری؟
به جای این کار پولاتو جمع کن همشو توی یک سرور خرج کن اینطوری احتمال اینکه گنجینه بزنی خیلی بیشتره
پس بازی بلد نیستی. من سکه نداشتم وگرنه که 2 تا کلید نقره پیدا کردم. سکه داشتم شهر میزدم کنارشون با سکه میدادم بالا
الان 4 تا شهر اماده ساخت دارم. برا 3 تا تمدن کافییه برا چهارمیش 30 هزار تا تمدن کمه. تا سری بعد آزاد سازی صف ساختم 3x پره
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها راستی هرکی می خواد گلدساپورت بشه پیام خصوصی بده
چطوری؟[/div][/quote]
به جای این کار پولاتو جمع کن همشو توی یک سرور خرج کن اینطوری احتمال اینکه گنجینه بزنی خیلی بیشتره[/div][/quote]
پس بازی بلد نیستی. من سکه نداشتم وگرنه که 2 تا کلید نقره پیدا کردم. سکه داشتم شهر میزدم کنارشون با سکه میدادم بالا[/div][/quote]
اس 15 در حال همین کار هستیم با کمبود سکه موجه شدیم و گرنه تاحالا 10 تا اردوگاه خالی کرده بودم [/div][/quote]
الان 4 تا شهر اماده ساخت دارم. برا 3 تا تمدن کافییه برا چهارمیش 30 هزار تا تمدن کمه. تا سری بعد آزاد سازی صف ساختم 3x پره
منم اگه سرور 16 اکانت داشتم و 150 تا شهر داشتم و 1000 سکه 320 تا اردوگاه میزدم
ولی با کمبود وقت مواجه شدم
اگه خیلی چیزا بود خیلی چیزا میشد شیخ بینگو
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
منم اگه سرور 16 اکانت داشتم و 150 تا شهر داشتم و 1000 سکه 320 تا اردوگاه میزدم
ولی با کمبود وقت مواجه شدم :mrgreen::):)
اگه خیلی چیزا بود خیلی چیزا میشد :mrgreen:
[b]شیخ بینگو [/b]
اون سکه من تجربه
چطوری؟
ربطی نداره این یه واقعیته هر * بیشتر سکه بزنه قوی تره نم من تجربه دارم من غارتگرم همشون کشکه تا حالا 16 سرور رفتند بگید کدوم صاحب کتیبه سکه نزده کلید طلایی هم بدون خرج کردن زدن اما تعدادشون 10 نفر هم نمیشه نه اینکه اونا هم کلا سکه نزنند قدیما سکه رایگان بود اونا هم از اون طریق سکه میزدن خلاصه سکه بیشتر = قدرت بیشتر
اگه به قوله دوستان ادعا تجربه دارن وغارتگرند قوقش کلید نقره وصندوقچه +500
مستر دانته شما هم که ااکانت قوی داری اینقدر نگو من سکه نزدم اکانتت که سکه خورده مگه میشه بدون سکه جمیعت 1 شهرو فول کرد
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها راستی هرکی می خواد گلدساپورت بشه پیام خصوصی بده
چطوری؟[/div][/quote]
ربطی نداره این یه واقعیته هر کس بیشتر سکه بزنه قوی تره نم من تجربه دارم من غارتگرم همشون کشکه تا حالا 16 سرور رفتند بگید کدوم صاحب کتیبه سکه نزده کلید طلایی هم بدون خرج کردن زدن اما تعدادشون 10 نفر هم نمیشه نه اینکه اونا هم کلا سکه نزنند قدیما سکه رایگان بود اونا هم از اون طریق سکه میزدن خلاصه سکه بیشتر = قدرت بیشتر
مستر دانته شما هم که ااکانت قوی داری اینقدر نگو من سکه نزدم اکانتت که سکه خورده مگه میشه بدون سکه جمیعت 1 شهرو فول کرد:geek:
اون سکه من تجربه
چطوری؟
ربطی نداره این یه واقعیته هر * بیشتر سکه بزنه قوی تره نم من تجربه دارم من غارتگرم همشون کشکه تا حالا 16 سرور رفتند بگید کدوم صاحب کتیبه سکه نزده کلید طلایی هم بدون خرج کردن زدن اما تعدادشون 10 نفر هم نمیشه نه اینکه اونا هم کلا سکه نزنند قدیما سکه رایگان بود اونا هم از اون طریق سکه میزدن خلاصه سکه بیشتر = قدرت بیشتر
مستر دانته شما هم که ااکانت قوی داری اینقدر نگو من سکه نزدم اکانتت که سکه خورده مگه میشه بدون سکه جمیعت 1 شهرو فول کرد
سکه خورده ولی خیلی کم. اون سکه ها رو هم خودم نخریدم. رفیقام برام خریدن که حدود 23 تومن خرج اکانتم شده تا الان
[quote][div][b]e v a n e s c e n c e[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]بچه ها راستی هرکی می خواد گلدساپورت بشه پیام خصوصی بده
چطوری؟[/div][/quote]
ربطی نداره این یه واقعیته هر کس بیشتر سکه بزنه قوی تره نم من تجربه دارم من غارتگرم همشون کشکه تا حالا 16 سرور رفتند بگید کدوم صاحب کتیبه سکه نزده کلید طلایی هم بدون خرج کردن زدن اما تعدادشون 10 نفر هم نمیشه نه اینکه اونا هم کلا سکه نزنند قدیما سکه رایگان بود اونا هم از اون طریق سکه میزدن خلاصه سکه بیشتر = قدرت بیشتر
مستر دانته شما هم که ااکانت قوی داری اینقدر نگو من سکه نزدم اکانتت که سکه خورده مگه میشه بدون سکه جمیعت 1 شهرو فول کرد:geek:[/div][/quote]
سکه خورده ولی خیلی کم. اون سکه ها رو هم خودم نخریدم. رفیقام برام خریدن که حدود 23 تومن خرج اکانتم شده تا الان
بابا من با 30 تومن 500 سکه پیدا کردم.چی میگید؟؟ولی سری دوم اس15 کلیدا زدم.
اسمت چیه؟؟تو 15 خصوصی بگو
[quote][div][b]erfanoreza[/b][/div][div]بابا من با 30 تومن 500 سکه پیدا کردم.چی میگید؟؟ولی سری دوم اس15 کلیدا زدم.:D:D[/div][/quote]
اسمت چیه؟؟تو 15 خصوصی بگو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.