من که 3 هفته پیش تو تاپ بودم 3 تا اکانتو زدم. اخرش از تاپ اومدم بیرون. اون 3 تا اکانت یکی proplauer70 بود که فارم خیلی تپلی بود. کلی ازش غارت کردم. فارم های دیگمم بهم فحش دادن 2 تا خیلی گنده بودن دادم به پشتیبانی 1 هفته مسدود شدن منم فارمشون کردم و کلی لزشون غارت کردم. 2 هفته پیش 270 ملیون غارتم شد
اره اکانته منو زد ترکوند از بس غارت کرد
عجب
حالا چی شده با فتیده بد شدی؟
ممد جون بیا بگو من بات بد شدم؟
من الان رو اکانت ممدم چی میگی؟
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من که 3 هفته پیش تو تاپ بودم 3 تا اکانتو زدم. اخرش از تاپ اومدم بیرون. اون 3 تا اکانت یکی proplauer70 بود که فارم خیلی تپلی بود. کلی ازش غارت کردم. فارم های دیگمم بهم فحش دادن 2 تا خیلی گنده بودن دادم به پشتیبانی 1 هفته مسدود شدن منم فارمشون کردم و کلی لزشون غارت کردم. 2 هفته پیش 270 ملیون غارتم شد[/div][/quote]
اره اکانته منو زد ترکوند از بس غارت کرد:lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
عجب
حالا چی شده با فتیده بد شدی؟[/div][/quote]
ممد جون بیا بگو من بات بد شدم؟:mrgreen::mrgreen:
من که 3 هفته پیش تو تاپ بودم 3 تا اکانتو زدم. اخرش از تاپ اومدم بیرون. اون 3 تا اکانت یکی proplauer70 بود که فارم خیلی تپلی بود. کلی ازش غارت کردم. فارم های دیگمم بهم فحش دادن 2 تا خیلی گنده بودن دادم به پشتیبانی 1 هفته مسدود شدن منم فارمشون کردم و کلی لزشون غارت کردم. 2 هفته پیش 270 ملیون غارتم شد
عجب
اره اونقد بد شدیم رمز ایمیلمو هم داره محراب غارت برام بزنیا ما که خیلی بدیم
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من که 3 هفته پیش تو تاپ بودم 3 تا اکانتو زدم. اخرش از تاپ اومدم بیرون. اون 3 تا اکانت یکی proplauer70 بود که فارم خیلی تپلی بود. کلی ازش غارت کردم. فارم های دیگمم بهم فحش دادن 2 تا خیلی گنده بودن دادم به پشتیبانی 1 هفته مسدود شدن منم فارمشون کردم و کلی لزشون غارت کردم. 2 هفته پیش 270 ملیون غارتم شد[/div][/quote]
اره اکانته منو زد ترکوند از بس غارت کرد:lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
عجب
من الان رو اکانت ممدم چی میگی؟[/div][/quote]
اره اونقد بد شدیم رمز ایمیلمو هم داره:lol: محراب غارت برام بزنیا ما که خیلی بدیم:lol:
میره پیش دانشگاهی
ما از بس بدیم شناسنامه هامون دسته همه
[quote][div][b]civil_120[/b][/div][div]ممد چند سالته؟[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::|:|:|:|:|
میره پیش دانشگاهی:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ما از بس بدیم شناسنامه هامون دسته همه:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
تو لرد هادی(proplayer) هستی؟
جان؟
لرد هادی؟proplayer?هی وای من
چ ربطی داره؟ن بابا
تعداد کمی از بچه های انجمن حرفه ای اند و اونایی هم حرفه ایی هستن بازنشته شدن مثله خودم
[quote][div][b]civil_120[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من که 3 هفته پیش تو تاپ بودم 3 تا اکانتو زدم. اخرش از تاپ اومدم بیرون. اون 3 تا اکانت یکی proplauer70 بود که فارم خیلی تپلی بود. کلی ازش غارت کردم. فارم های دیگمم بهم فحش دادن 2 تا خیلی گنده بودن دادم به پشتیبانی 1 هفته مسدود شدن منم فارمشون کردم و کلی لزشون غارت کردم. 2 هفته پیش 270 ملیون غارتم شد[/div][/quote]
تو لرد هادی(proplayer) هستی؟[/div][/quote]
جان؟
لرد هادی؟proplayer?هی وای من
چ ربطی داره؟ن بابا
تعداد کمی از بچه های انجمن حرفه ای اند و اونایی هم حرفه ایی هستن بازنشته شدن مثله خودم:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
عجب
دیروز که تو ریدکال یه چیزای دیگه میگفت!
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من که 3 هفته پیش تو تاپ بودم 3 تا اکانتو زدم. اخرش از تاپ اومدم بیرون. اون 3 تا اکانت یکی proplauer70 بود که فارم خیلی تپلی بود. کلی ازش غارت کردم. فارم های دیگمم بهم فحش دادن 2 تا خیلی گنده بودن دادم به پشتیبانی 1 هفته مسدود شدن منم فارمشون کردم و کلی لزشون غارت کردم. 2 هفته پیش 270 ملیون غارتم شد[/div][/quote]
عجب
من الان رو اکانت ممدم چی میگی؟[/div][/quote]
دیروز که تو ریدکال یه چیزای دیگه میگفت!
میره پیش دانشگاهی
ما از بس بدیم شناسنامه هامون دسته همه
اقا جو الکی نده. من 5 سالمه میرم مهد
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]civil_120[/b][/div][div]ممد چند سالته؟[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::|:|:|:|:|
میره پیش دانشگاهی:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ما از بس بدیم شناسنامه هامون دسته همه:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
اقا جو الکی نده. من 5 سالمه میرم مهد :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.