ای کاش یه جوری بمیرم که معروف بشم!
مثلا یکی بخواد یه آدم مشهور رو بکشه بعد من شیرجه بزنم جلوی طرف اونو پرت کنم اون ور بعد گلوله بخوره به قلبم..بعد یه کم فیلم هندی بشه..بعد چشامو آروم ببندم!
اللهم صل على محمد و آل محمد(کپی کنیدثواب داره)
ای کاش یه جوری بمیرم که معروف بشم!:P
مثلا یکی بخواد یه آدم مشهور رو بکشه بعد من شیرجه بزنم جلوی طرف اونو پرت کنم اون ور بعد گلوله بخوره به قلبم..بعد یه کم فیلم هندی بشه..بعد چشامو آروم ببندم!:lol::lol:8-)
من فرار میکنم...اصلا نمیخام در دست گروگان گیران بمیرم.بعدش میرم جان فشانی میکنم چند نفر رو نجات میدم از آتش بعد خودمو میندازم تو آتش که فکرکنن این ایثارگری کرد.خخخخ کلا دیوانه ام...البته منفجر کردن هم فکر خوبیه درد نداره سریع هم هست
تو چند سالته هان؟چقد تو تخیل و بازی ای؟
من دوست دارم نمیرم .
ما خودمون بلد نیستیم توی کاغذ امضا کنیم . چه برسه به اینکه امضا رو هم تایپ کنیم .
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]پوپا[/b][/div][div]من فرار میکنم...اصلا نمیخام در دست گروگان گیران بمیرم.بعدش میرم جان فشانی میکنم چند نفر رو نجات میدم از آتش بعد خودمو میندازم تو آتش که فکرکنن این ایثارگری کرد.خخخخ کلا دیوانه ام...البته منفجر کردن هم فکر خوبیه درد نداره سریع هم هست[/div][/quote]
تو چند سالته هان؟چقد تو تخیل و بازی ای؟[/div][/quote]
من دوست دارم نمیرم .
من طی صحبت هایی که با اسپایدرمنو بت منو هری پاتر داشتم میخواستیم بریم سوپر منو بکشیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]بگو کمک خواست ما هستیما.........:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
من طی صحبت هایی که با اسپایدرمنو بت منو هری پاتر داشتم میخواستیم بریم سوپر منو بکشیم :mrgreen::mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.