کتیبه جاودان سرور 9 اومده ولی هنوز کسی نزده
به نظرتون کی و از چه اتحادی میزنه
با ما همراه باشید در گزارشکتیبه جاودان سرور9از شبکهانجمن عصرپادشاهان
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
:mrgreen: با ما همراه باشید در گزارش[b]کتیبه جاودان سرور9[/b]از شبکه[b]انجمن عصرپادشاهان[/b]
با ما همراه باشید در گزارشکتیبه جاودان سرور9از شبکهانجمن عصرپادشاهان
دمت گرم داداش همینطوری بنویس که ما بفهمیم کدوم اتحاد از همه بهتره سرورهای بعدی خرابش کنیم
هیچی ندارم بنویسم
شما چطور؟
[quote][div][b]saske[/b][/div][div]کتیبه جاودان سرور 9 اومده ولی هنوز کسی نزده
:mrgreen: با ما همراه باشید در گزارش[b]کتیبه جاودان سرور9[/b]از شبکه[b]انجمن عصرپادشاهان[/b][/div][/quote]
دمت گرم داداش همینطوری بنویس که ما بفهمیم کدوم اتحاد از همه بهتره سرورهای بعدی خرابش کنیم:lol:
این مطلب در 1392/05/21 19:09:12 نوشته شده است و در 1392/05/21 19:10:30 ویرایش شده است .
تا من یادم میاد سرور 9 بوده:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خودم فک میکنم iran s4 از اتحاد بهشت پادشاهان ایران میزنه
پس از سرور بعد اتحادبهشت پادشاهان ایران رو خراب کنیم
هیچی ندارم بنویسم
شما چطور؟
[quote][div][b]saske[/b][/div][div]خودم فک میکنم [b]iran s4[/b] از اتحاد [b]بهشت پادشاهان ایران[/b] میزنه
[/div][/quote]
پس از سرور بعد اتحاد[b]بهشت پادشاهان ایران[/b] رو خراب کنیم
خودم فک میکنم iran s4 از اتحاد بهشت پادشاهان ایران میزنه
پس از سرور بعد اتحادبهشت پادشاهان ایران رو خراب کنیم
اگه تونستی اتحاد بهشت پادشاهان ایران خراب کنی
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]ujmnbhmbc[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]خودم فک میکنم [b]iran s4[/b] از اتحاد [b]بهشت پادشاهان ایران[/b] میزنه
[/div][/quote]
پس از سرور بعد اتحاد[b]بهشت پادشاهان ایران[/b] رو خراب کنیم[/div][/quote]
اگه تونستی اتحاد [b]بهشت پادشاهان ایران[/b] خراب کنی
[quote][div][b]مهدی سلاح الدین[/b][/div][div]خشته نباشید.ahmad filter زده.اطلاعات نداری چرا تایپیک میزاری؟:evil::evil::evil::x:x[/div][/quote]
ما که توسرور نیستیم
عکس حملشو کسی داره؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.