من که با 300 کیلو همر کوبیدم به اردوگاهه 30 تا سکه زدم بدبخت گینگیزا فرار کردن. داداش نگفتی اسم اکانتت چیه. به نظرم که داری خالی میبندی. اون عکسو هم از داخل راهنما برداشتی. میخوای یه کلید طلاییشو بزارم؟
خالی نمیبندم مگه راهنما هم عکس کلید داره سایتشو بزار ببینم اگه میتونی طلاییشو بزار بعدشم هنوز انقدر به سطحی نرسیده ام که نیرو هایم از شما بیشتر باشد شهر شما با جمعیت فول است و میدونم تمام چیزها سطح 20 است البته 2 شهر منم اینجوری هست ولی صبر کن تا بوقچه هم بگیرم گرفتم اسممو به همه میگم
دیگه انجمن همیشه میام
حالم از انجمن به خود میاد شاد میشم
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]من که با 300 کیلو همر کوبیدم به اردوگاهه 30 تا سکه زدم:lol: بدبخت گینگیزا فرار کردن:lol:. داداش نگفتی اسم اکانتت چیه. به نظرم که داری خالی میبندی. اون عکسو هم از داخل راهنما برداشتی. میخوای یه کلید طلاییشو بزارم؟[/div][/quote]
خالی نمیبندم مگه راهنما هم عکس کلید داره سایتشو بزار ببینم اگه میتونی طلاییشو بزار بعدشم هنوز انقدر به سطحی نرسیده ام که نیرو هایم از شما بیشتر باشد شهر شما با جمعیت فول است و میدونم تمام چیزها سطح 20 است البته 2 شهر منم اینجوری هست ولی صبر کن تا بوقچه هم بگیرم گرفتم اسممو به همه میگم
سلام بچه ها ببخشید من بازم اومدم مزاحمتون شدم فقط دووتا سوال یکیشون درباره ی بازیه اون یکی هم یکمش به بازی و یکمشم به احساسات مربوطه.
1)سوال احساسی:اگر موفق بشی به طور عجیبی رتبه 1 غارت را فارم کنی چه احساسی بهت دست میده (درمورد سرور16)؟
2)سوال در مورد بازی:در سرور 15 کنارم 1 اردوگاه مونده اخه کناریامم اکثرا همه فارم منن دیگه امروز به شهر چهارمم رفتم دیدم یه اردوگاه هنوز سالمه گفتم این چیه مه هیچ * هنوز اینو نزده یه جاسوسی ازش کردم توش 30هزار کماندار 10 هزار شوالیه 140 هزار شمشیر زن و 90 هزار نیزه دار داره به نظرتون توش کلیدی چیزیه بزنمش در ضمن وقتی جاسوسی کردم با 20 هزار جاسوس فرستادم 16632 تاشون مردن شهر چهارم منم 28 هزار جاسوس 30 هزار نیزه دار 70 هزار شمشیرزن و 12 هزار شوالیه و 12هزار هم کماندار داره در ضمن نیزه دارم سطح هجومی اش 36 است شمشیرزنم سطح 84هست شواله ام سطح 50 کماندار سطح 49 است با تمام نیرو حمله کنم البته
میدونم حمله کنم تلفات زیاد میدم ولی برنده من میشم اگر شما باشید حمله می کنید یا نه
جایزه توشه بزن تا نزدنش
البته اه توانایی دفاعو داری
داداش اگه کلید داشت همه ی نیروهای شهر دوم و سوممو میفرستم توش و شهر اول که دیگه نیروهاش .... است اونم تقسیم می کنم ولی تو میگی بزنم دیگه منم خودم میزنم بزنم
خدا شانس بده
من که نیرو هام دارن سر به فلک میکشن هیچ اردوگاهی نبود کنارم بعد تو با این نیرو های کمت همچین اردوگاهایی درست میان کنار شهر های تو اردو میزنن . ما که بخیل نیستیم . خوش به سعادتت ...
داداش شهر چهارمم هست که باهاش کلید زدم نه اول من شهر هایم را از اول سرور ایجوری ساختم از اول سرور که شهر اولم بود شروع کردم بعد شهر دوممو یه جای دور افتاده که کسی شهر نزده گزاشتم و اونم انفردادی رفتم و شهر سومم بغل شهر دومم هست شهر چهارمم هم در 27 خانگی شهر اولم ساختم و شهر پنجم هم در کنارش هست همینجور شهرامو با فاصله ساختم ولی چون زیاد سکه میخرم تاجر زیاد دارم هر وقتی شهریم نیاز به منابع داشت 120 تاجر در شهر اولم هست میفرستم به اون شهرم 45 دقیقه ای به شهر چهارمم میرسه همین اینجوری موقع گنجینه ها راحتی
دیگه انجمن همیشه میام
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]yousef 5[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]yousef 5[/b][/div][div]سلام بچه ها ببخشید من بازم اومدم مزاحمتون شدم فقط دووتا سوال یکیشون درباره ی بازیه اون یکی هم یکمش به بازی و یکمشم به احساسات مربوطه.
1)سوال احساسی:اگر موفق بشی به طور عجیبی رتبه 1 غارت را فارم کنی چه احساسی بهت دست میده (درمورد سرور16)؟
2)سوال در مورد بازی:در سرور 15 کنارم 1 اردوگاه مونده اخه کناریامم اکثرا همه فارم منن دیگه امروز به شهر چهارمم رفتم دیدم یه اردوگاه هنوز سالمه گفتم این چیه مه هیچ کس هنوز اینو نزده یه جاسوسی ازش کردم توش 30هزار کماندار 10 هزار شوالیه 140 هزار شمشیر زن و 90 هزار نیزه دار داره به نظرتون توش کلیدی چیزیه بزنمش در ضمن وقتی جاسوسی کردم با 20 هزار جاسوس فرستادم 16632 تاشون مردن شهر چهارم منم 28 هزار جاسوس 30 هزار نیزه دار 70 هزار شمشیرزن و 12 هزار شوالیه و 12هزار هم کماندار داره در ضمن نیزه دارم سطح هجومی اش 36 است شمشیرزنم سطح 84هست شواله ام سطح 50 کماندار سطح 49 است با تمام نیرو حمله کنم البته
میدونم حمله کنم تلفات زیاد میدم ولی برنده من میشم اگر شما باشید حمله می کنید یا نه:?:[/div][/quote]
جایزه توشه بزن تا نزدنش
البته اه توانایی دفاعو داری[/div][/quote]
داداش اگه کلید داشت همه ی نیروهای شهر دوم و سوممو میفرستم توش و شهر اول که دیگه نیروهاش .... است اونم تقسیم می کنم ولی تو میگی بزنم دیگه منم خودم میزنم بزنم [/div][/quote]
خدا شانس بده
من که نیرو هام دارن سر به فلک میکشن هیچ اردوگاهی نبود کنارم بعد تو با این نیرو های کمت همچین اردوگاهایی درست میان کنار شهر های تو اردو میزنن . ما که بخیل نیستیم . خوش به سعادتت ...[/div][/quote]
داداش شهر چهارمم هست که باهاش کلید زدم نه اول من شهر هایم را از اول سرور ایجوری ساختم از اول سرور که شهر اولم بود شروع کردم بعد شهر دوممو یه جای دور افتاده که کسی شهر نزده گزاشتم و اونم انفردادی رفتم و شهر سومم بغل شهر دومم هست شهر چهارمم هم در 27 خانگی شهر اولم ساختم و شهر پنجم هم در کنارش هست همینجور شهرامو با فاصله ساختم ولی چون زیاد سکه میخرم تاجر زیاد دارم هر وقتی شهریم نیاز به منابع داشت 120 تاجر در شهر اولم هست میفرستم به اون شهرم 45 دقیقه ای به شهر چهارمم میرسه همین اینجوری موقع گنجینه ها راحتی
عزیزم یعنی شما میگی من دروغ میگم اگه بزارم که اسمم لو میره اون موقع یکی که از من قوی تره میاد میبینه اون موقع کلیدو ازم میگیره بزار باید اول بوقچه بزنم بعد که ارشیو شد بهتون میگم
دیگه انجمن همیشه میام
[quote][div][b]rolling back[/b][/div][div]عکس گزارشش رو بزار ببینیم فیض ببریم[/div][/quote]
عزیزم یعنی شما میگی من دروغ میگم اگه بزارم که اسمم لو میره اون موقع یکی که از من قوی تره میاد میبینه اون موقع کلیدو ازم میگیره بزار باید اول بوقچه بزنم بعد که ارشیو شد بهتون میگم
اسمت لو نمیره . روی اسمت رو میتونی رنگی ( با هر رنگی که دوست داشتی ) کنی . خیلی راحت . البته واسه من دیگه مهم نیست ولی واسه بقیه بچه ها که دلشون میخواد ببینن بزار .
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]yousef 5[/b][/div][div][quote][div][b]rolling back[/b][/div][div]عکس گزارشش رو بزار ببینیم فیض ببریم[/div][/quote]
عزیزم یعنی شما میگی من دروغ میگم اگه بزارم که اسمم لو میره اون موقع یکی که از من قوی تره میاد میبینه اون موقع کلیدو ازم میگیره بزار باید اول بوقچه بزنم بعد که ارشیو شد بهتون میگم[/div][/quote]
اسمت لو نمیره . روی اسمت رو میتونی رنگی ( با هر رنگی که دوست داشتی ) کنی . خیلی راحت . البته واسه من دیگه مهم نیست ولی واسه بقیه بچه ها که دلشون میخواد ببینن بزار .
سلام بچه ها ببخشید من بازم اومدم مزاحمتون شدم فقط دووتا سوال یکیشون درباره ی بازیه اون یکی هم یکمش به بازی و یکمشم به احساسات مربوطه.
2)سوال در مورد بازی:در سرور 15 کنارم 1 اردوگاه مونده اخه کناریامم اکثرا همه فارم منن دیگه امروز به شهر چهارمم رفتم دیدم یه اردوگاه هنوز سالمه گفتم این چیه مه هیچ * هنوز اینو نزده یه جاسوسی ازش کردم توش 30هزار کماندار 10 هزار شوالیه 140 هزار شمشیر زن و 90 هزار نیزه دار داره به نظرتون توش کلیدی چیزیه بزنمش در ضمن وقتی جاسوسی کردم با 20 هزار جاسوس فرستادم 16632 تاشون مردن شهر چهارم منم 28 هزار جاسوس 30 هزار نیزه دار 70 هزار شمشیرزن و 12 هزار شوالیه و 12هزار هم کماندار داره در ضمن نیزه دارم سطح هجومی اش 36 است شمشیرزنم سطح 84هست شواله ام سطح 50 کماندار سطح 49 است با تمام نیرو حمله کنم البته
میدونم حمله کنم تلفات زیاد میدم ولی برنده من میشم اگر شما باشید حمله می کنید یا نه
"""در ضمن نیزه دارم سطح هجومی اش 36 است شمشیرزنم سطح 84هست شواله ام سطح 50 کماندار سطح 49 است"""
داداش ما رو چی فرض کردی ؟؟
دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت
یک موی ندانست ولی موی شکافت
[quote][div][b]yousef 5[/b][/div][div]سلام بچه ها ببخشید من بازم اومدم مزاحمتون شدم فقط دووتا سوال یکیشون درباره ی بازیه اون یکی هم یکمش به بازی و یکمشم به احساسات مربوطه.
2)سوال در مورد بازی:در سرور 15 کنارم 1 اردوگاه مونده اخه کناریامم اکثرا همه فارم منن دیگه امروز به شهر چهارمم رفتم دیدم یه اردوگاه هنوز سالمه گفتم این چیه مه هیچ کس هنوز اینو نزده یه جاسوسی ازش کردم توش 30هزار کماندار 10 هزار شوالیه 140 هزار شمشیر زن و 90 هزار نیزه دار داره به نظرتون توش کلیدی چیزیه بزنمش در ضمن وقتی جاسوسی کردم با 20 هزار جاسوس فرستادم 16632 تاشون مردن شهر چهارم منم 28 هزار جاسوس 30 هزار نیزه دار 70 هزار شمشیرزن و 12 هزار شوالیه و 12هزار هم کماندار داره [b]در ضمن نیزه دارم سطح هجومی اش 36 است شمشیرزنم سطح 84هست شواله ام سطح 50 کماندار سطح 49 است[/b] با تمام نیرو حمله کنم البته
میدونم حمله کنم تلفات زیاد میدم ولی برنده من میشم اگر شما باشید حمله می کنید یا نه:?:[/div][/quote]
"""در ضمن نیزه دارم سطح هجومی اش 36 است شمشیرزنم سطح 84هست شواله ام سطح 50 کماندار سطح 49 است"""
داداش ما رو چی فرض کردی ؟؟
منو مسخره می کنید دیگه اره پس از این به بعد غلط کنم دیگه بیام انجمن اصلا به شما چه که کلید زدم کلید زدم بوقچه هم میزنم بعد ارشیو می کنم دماغتون بسوزه
دیگه انجمن همیشه میام
منو مسخره می کنید دیگه اره پس از این به بعد غلط کنم دیگه بیام انجمن اصلا به شما چه که کلید زدم کلید زدم بوقچه هم میزنم بعد ارشیو می کنم دماغتون بسوزه:P
نخیر عامو به به قوله داشمون جیگر فرض کرده در ضمن این چه مدل قهرمان ساختنه معمولا فقط یکی از قهرمان رو سطحشو بالا میبرن اگه از هر نوع سرباز این همه باشه که مدونی باید چقدر جنگ کرده باشه
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]منظورش قهرماناشه .[/div][/quote]
نخیر عامو به به قوله داشمون جیگر فرض کرده در ضمن این چه مدل قهرمان ساختنه معمولا فقط یکی از قهرمان رو سطحشو بالا میبرن اگه از هر نوع سرباز این همه باشه که مدونی باید چقدر جنگ کرده باشه:o:shock:
منو مسخره می کنید دیگه اره پس از این به بعد غلط کنم دیگه بیام انجمن اصلا به شما چه که کلید زدم کلید زدم بوقچه هم میزنم بعد ارشیو می کنم دماغتون بسوزه
خوبه خودت میترسیدی بزنی
منو الکابو شیرت کردیم
[quote][div][b]yousef 5[/b][/div][div]منو مسخره می کنید دیگه اره پس از این به بعد غلط کنم دیگه بیام انجمن اصلا به شما چه که کلید زدم کلید زدم بوقچه هم میزنم بعد ارشیو می کنم دماغتون بسوزه:P[/div][/quote]
خوبه خودت میترسیدی بزنی:lol::lol::lol::lol:
منو الکابو شیرت کردیم:lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.