اقایون من رفتم هیچ خبری نبود. قلعه عصر پادشاهان هم خلوت بود فقط یه بار شلوغ شد که اونم وزیر ارشاد اومده بود ولی درکل خیلی بد بود.
حیف اون قلعه ی قشنگی که ساخته بودن.
چون روز اوله از فردا شلوغ میشه
ما میریم اونجا مدیر انجمن هم میبینیم
عکس بگیر از بیار ببینیم
هیکلی یا نه ؟
نمیشه دیگه
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]سرور 15[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]nojoomi[/b][/div][div]اقایون من رفتم هیچ خبری نبود. قلعه عصر پادشاهان هم خلوت بود فقط یه بار شلوغ شد که اونم وزیر ارشاد اومده بود ولی درکل خیلی بد بود.
حیف اون قلعه ی قشنگی که ساخته بودن.[/div][/quote]
چون روز اوله از فردا شلوغ میشه
ما میریم اونجا مدیر انجمن هم میبینیم8-)[/div][/quote]
عکس بگیر از بیار ببینیم
هیکلی یا نه ؟[/div][/quote]
نمیشه دیگه
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]مدیر انجمن بیکار نیست از مشهد بیاد اینجا:lol:[/div][/quote]
مشهد؟؟؟:shock::shock::shock:
یعنی میگی با مدیر همشهری هستم ؟؟؟؟؟
کل پرسنل عصر پادشاهان تا جایی که من خبرشو داشتم اهلمشهد بودن. حتی شکتایات چن تا از بچه ها هم به مشهد رفتن کشید
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]مدیر انجمن بیکار نیست از مشهد بیاد اینجا:lol:[/div][/quote]
مشهد؟؟؟:shock::shock::shock:
یعنی میگی با مدیر همشهری هستم ؟؟؟؟؟[/div][/quote]
کل پرسنل عصر پادشاهان تا جایی که من خبرشو داشتم اهلمشهد بودن. حتی شکتایات چن تا از بچه ها هم به مشهد رفتن کشید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.