spamer
grobs
spamer
zsedcl
کی زده کتیبه بزرگ رو من میرم تو خزانه برای کتیبه جاودان میگه هیچ مورد برای نمایش وجود ندارد
خب هنوز نیومده دیگه ، فعلا تو راهه ...
زدن بابا از ساعت 8 فهمدیدم دارم میزنیم
نزده حداقل اگه تو شهر گینگیزا بود امروز میدیدم ، نوشته اونطوری تو شهر گینگیزاست در حالت فعال ...
باشه شما درست میگی داداش
عنوان : تبریک تبریک کتیبه جاودان...
ارسال شده توسط strong در 1392/05/21 20:49:54
کد پیام: 6515938
دوستان سلام و خسته نباشید
با تلاش شما دوستان توانستیم کتیبه جاودان و با ارزش را از آن خود کنیم و برای اتحادمون افتخار کسب کنیم از همه دوستان بابت هماهنگی و زحماتشون تشکر میکنم
دوستمون فرشید سرور 4 توانست با کمک همه دوستان کتیبه رو بگیره دوستان لطف کنن شروع به دف دادن به فرشید سرور 4 کنن به 30 شهر اول با فاصله زمانی متفاوت بفرستن فقط از نوع نیزه دار همگی شروع کنن برای هماهنگی بیشتر با دوستمون در ارتباط باشید گندم به تمام شهرها یادتون نره
باتشکر و خسته نباشید...
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]کی زده کتیبه بزرگ رو من میرم تو خزانه برای کتیبه جاودان میگه هیچ مورد برای نمایش وجود ندارد[/div][/quote]
خب هنوز نیومده دیگه ، فعلا تو راهه ...[/div][/quote]
زدن بابا از ساعت 8 فهمدیدم دارم میزنیم [/div][/quote]
نزده حداقل اگه تو شهر گینگیزا بود امروز میدیدم ، نوشته اونطوری تو شهر گینگیزاست در حالت فعال ...[/div][/quote]
باشه شما درست میگی داداش
عنوان : تبریک تبریک کتیبه جاودان...
ارسال شده توسط strong در 1392/05/21 20:49:54
کد پیام: 6515938
دوستان سلام و خسته نباشید
با تلاش شما دوستان توانستیم کتیبه جاودان و با ارزش را از آن خود کنیم و برای اتحادمون افتخار کسب کنیم از همه دوستان بابت هماهنگی و زحماتشون تشکر میکنم
دوستمون فرشید سرور 4 توانست با کمک همه دوستان کتیبه رو بگیره دوستان لطف کنن شروع به دف دادن به فرشید سرور 4 کنن به 30 شهر اول با فاصله زمانی متفاوت بفرستن فقط از نوع نیزه دار همگی شروع کنن برای هماهنگی بیشتر با دوستمون در ارتباط باشید گندم به تمام شهرها یادتون نره
باتشکر و خسته نباشید...