ما که تو سرور 16 هستیم و یه سرور 9
و دیگر هیچ حالا نمی خواد قمپض در کنی
قمپض چیه امروز همه دارن قمپض قمپض می کنن
خیلی این عکست ضایست عوضش کن من نگاه می کنم حالم به دهم می خوره
مگه چیه برو تو سایت مدرسه علامه atcce.com من تو رامسر 3 ساعت داشتم خودمو درست میکردم ازم عکس گرفتن گزاشتن تو سایت اگه اینجوری بود ابروم پیش چندین هزار نفر می رفت
دیگه انجمن همیشه میام
حالم از انجمن به خود میاد شاد میشم
[quote][div][b]mohammadjavad sh[/b][/div][div][quote][div][b]yousef 5[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadjavad sh[/b][/div][div]ما که تو سرور 16 هستیم و یه سرور 9
و دیگر هیچ حالا نمی خواد قمپض در کنی[/div][/quote]
قمپض چیه امروز همه دارن قمپض قمپض می کنن[/div][/quote]
خیلی این عکست ضایست عوضش کن من نگاه می کنم حالم به دهم می خوره[/div][/quote]
مگه چیه برو تو سایت مدرسه علامه atcce.com من تو رامسر 3 ساعت داشتم خودمو درست میکردم ازم عکس گرفتن گزاشتن تو سایت اگه اینجوری بود ابروم پیش چندین هزار نفر می رفت
قمپض رو من از فیلم دودکش یاد گرفتم تو دود کش این ها یک سره گفته میشد
1-قمپض در نکن
2-لقض نخون
3-منو نزا تو امپاس
4- بکنم بیارم
5- نه من از شما می پرسم نه من از شما می پرسم مگه میشه
6 من یه مردم.چی؟ممممممممممممرررررد
7- اره؟ارررررره
حالت خوبه
اره از تو بهتر ههستم
[quote][div][b]yousef 5[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadjavad sh[/b][/div][div]قمپض رو من از فیلم دودکش یاد گرفتم تو دود کش این ها یک سره گفته میشد
1-قمپض در نکن
2-لقض نخون
3-منو نزا تو امپاس
4- بکنم بیارم
5- نه من از شما می پرسم نه من از شما می پرسم مگه میشه
6 من یه مردم.چی؟ممممممممممممرررررد
7- اره؟ارررررره:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
حالت خوبه:cry::cry:[/div][/quote]
اره از تو بهتر ههستم:twisted::twisted::twisted::twisted:
سرعت اشکال نداره. هر ثانیه باید کد امنیتی بزنی که حتی درست هم میزنی میگه اشتباهه!!
[quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div]فردا شب هم شب اعصاب خوردیه با اون سرعت:|:|:|[/div][/quote]
سرعت اشکال نداره. هر ثانیه باید کد امنیتی بزنی که حتی درست هم میزنی میگه اشتباهه!!
اقا ما که افتادیم پیش اکانت 1 تا 3 سرور. باید سریع دست به کار بشیم. منم سکه ندارم نقشه بزرگ بزنم پس گاوم زاییده. ولی امیدوارم یه کلید رو بزنم. خدا ببیم چی میخواد
اقا ما که افتادیم پیش اکانت 1 تا 3 سرور. باید سریع دست به کار بشیم. منم سکه ندارم نقشه بزرگ بزنم پس گاوم زاییده. ولی امیدوارم یه کلید رو بزنم. خدا ببیم چی میخواد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.