نشد دو تا مجبور شدم قرص بخورم یکیرو افطار خوابم برد تو اتاق بعد فردا فهمیدم که نخوردم هیشکی هم نفهمید مجبور شدم داشتم میمردم
بای دوستان ما رفتیم تا به تاریخ کوچیکمون پایان بدیم
ایدی ریدکال:7172504
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]civil_120[/b][/div][div]من3تا نگرفتم اما بعد از عید یعنی فردا میگیرم[/div][/quote]
چرا نگرفتی؟
3تا رو هم میگرفتی دیگه؟[/div][/quote]
نشد دو تا مجبور شدم قرص بخورم یکیرو افطار خوابم برد تو اتاق بعد فردا فهمیدم که نخوردم هیشکی هم نفهمید مجبور شدم داشتم میمردم
کار نیک پنهانی ثوابش بیشتره ( نقل قول از پیامبر )
پس اگه میخواین از اجر الهی بیشتری بهرمند بشین اینجور چیزها رو بازگو نکنید . ( منظورم به شخص خاصی نیست کـــسی به خودش نگیره )
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
پس اگه میخواین از اجر الهی بیشتری بهرمند بشین اینجور چیزها رو بازگو نکنید . ( منظورم به شخص خاصی نیست کـــسی به خودش نگیره )
کلا تاپیک باید عدم بخوره درسته؟؟؟
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]david[/b][/div][div]کار نیک پنهانی ثوابش بیشتره ( نقل قول از پیامبر )
پس اگه میخواین از اجر الهی بیشتری بهرمند بشین اینجور چیزها رو بازگو نکنید . ( منظورم به شخص خاصی نیست کـــسی به خودش نگیره ) [/div][/quote]
کلا تاپیک باید عدم بخوره درسته؟؟؟ :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.