david
نمیخوام از روی تعصب حرفی زده باشم ولی لردز کلاب پایدارترین اتحاد سرور 15 بوده و خواهد بود و این نشون از اتحاد اعضاش هست .
البته هنوز تا ازاد سازی جوایز مونده و اون موقع حرف من به شما ثابت میشه
خود کتیبه بین اعضا دعوا میندازه.مگر اینکه دیگه از اون جور دوستا باشن که همه فابریک که این کار هم مستلزم شناخت هست.که تا اونجایی که من میدونم اونایی که تو اتحاد های صدر جدول هستن فقط سه نفرشون همدیگه رو میشناسن.مثلا من سه نفر رو میشناسم.
دوستم دو نفر دیگه رو جزء من میشناسه.باتزی اینطوریه دیگه.
البته به نظر زوترین اتحادی که کتیبه رو پیدا کنه و بین اعضا هم همبستگی باشه 100% کتیبه رو قاپیده!!
فقط ناراتو
[quote][div][b]david[/b][/div][div]نمیخوام از روی تعصب حرفی زده باشم ولی لردز کلاب پایدارترین اتحاد سرور 15 بوده و خواهد بود و این نشون از اتحاد اعضاش هست .
البته هنوز تا ازاد سازی جوایز مونده و اون موقع حرف من به شما ثابت میشه [/div][/quote]
خود کتیبه بین اعضا دعوا میندازه.مگر اینکه دیگه از اون جور دوستا باشن که همه فابریک که این کار هم مستلزم شناخت هست.که تا اونجایی که من میدونم اونایی که تو اتحاد های صدر جدول هستن فقط سه نفرشون همدیگه رو میشناسن.مثلا من سه نفر رو میشناسم.
دوستم دو نفر دیگه رو جزء من میشناسه.باتزی اینطوریه دیگه.
البته به نظر زوترین اتحادی که کتیبه رو پیدا کنه و بین اعضا هم همبستگی باشه 100% کتیبه رو قاپیده!!