استراتژی تون رو در عصرپادشاهان در 1 جمله به طور مختصر بگید
مثلا من:ارتقا ,حمله و دفاع رو اگه تک تک به کار ببری به هیچ جایی نمی رسی باید در کنار هم باشن
نمیدانم دنیا........نمیدانم
مثلا من:ارتقا ,حمله و دفاع رو اگه تک تک به کار ببری به هیچ جایی نمی رسی باید در کنار هم باشن
من فارم فارم فارم
همیشه فارم میشم
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]پوپا[/b][/div][div]استراتژی تون رو در عصرپادشاهان در 1 جمله به طور مختصر بگید
مثلا من:ارتقا ,حمله و دفاع رو اگه تک تک به کار ببری به هیچ جایی نمی رسی باید در کنار هم باشن[/div][/quote]
من فارم فارم فارم
همیشه فارم میشم :lol:
من فارم فارم فارم
همیشه فارم میشم
شما انشاالله چه سروری رو می خواهید مثل سرور3 بازی کنید؟؟
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]پوپا[/b][/div][div]استراتژی تون رو در عصرپادشاهان در 1 جمله به طور مختصر بگید
مثلا من:ارتقا ,حمله و دفاع رو اگه تک تک به کار ببری به هیچ جایی نمی رسی باید در کنار هم باشن[/div][/quote]
من فارم فارم فارم
همیشه فارم میشم :lol:[/div][/quote]
:| شما انشاالله چه سروری رو می خواهید مثل سرور3 بازی کنید؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.