من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]:shock:این که پر باگه من 2000 تا سکه زدم:o[/div][/quote]
میشه باگاشو یاد بدی سرور اسپانیاست کسی نمیفهمه[/div][/quote]
اسپانیایی نیست آلمانیه:lol:
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]:shock:این که پر باگه من 2000 تا سکه زدم:o[/div][/quote]
اسپانیایی نیست آلمانیه:lol:[/div][/quote]
خوب به هر حال میشه یاد بدی؟
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]:shock:این که پر باگه من 2000 تا سکه زدم:o[/div][/quote]
اسپانیایی نیست آلمانیه:lol:[/div][/quote]
خوب به هر حال میشه یاد بدی؟[/div][/quote]
میشه بگی؟
[quote][div][b]saske[/b][/div][div]بچه ها سروره رو آدرشو میدم
بیایید بابا اصلا مفتی
این آدرسش
s0.kingsera.de
بدویید
[/div][/quote]
اینجا که کسی نیست:lol::lol::lol::lol:
برید یاد بگیرید به من چه؟یاد گرفتم که بیام فارمتون کنم
بیا باگ یاد ببده سرور المانهخ مهم نیس بدو یاد بده
عمرا اگه یاد بدم که همتون قوی میشید و بازی بی مزه میشه
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]:lol:برید یاد بگیرید به من چه؟:lol:یاد گرفتم که بیام فارمتون کنم:mrgreen:[/div][/quote]
بیا باگ یاد ببده سرور المانهخ مهم نیس بدو یاد بده :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
:lol:عمرا اگه یاد بدم که همتون قوی میشید و بازی بی مزه میشه:lol:
برید یاد بگیرید به من چه؟یاد گرفتم که بیام فارمتون کنم
بیا باگ یاد ببده سرور المانهخ مهم نیس بدو یاد بده
عمرا اگه یاد بدم که همتون قوی میشید و بازی بی مزه میشه
ب ضرس قاطع این داره دروغ میگه
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]:lol:برید یاد بگیرید به من چه؟:lol:یاد گرفتم که بیام فارمتون کنم:mrgreen:[/div][/quote]
بیا باگ یاد ببده سرور المانهخ مهم نیس بدو یاد بده :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
:lol:عمرا اگه یاد بدم که همتون قوی میشید و بازی بی مزه میشه:lol:[/div][/quote]
ب ضرس قاطع این داره دروغ میگه:mrgreen::mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.