اینجا ثبت نام کردی s0.kingsera.de بچه ها دارن اونجا بازی میکنن
مگه عقلمو از دست دادم ...
اونجا پول آرشیو جوایز رو نمیدن چون باید تو همون کشور یه حساب داشته باشی ...
تازه برای چی باید یه جایی که کسی بازی نمیکنه ( جز چند نفر ) بازی کنم ...
راست میگی ولی بد نیست
[quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]ا حسین[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]ا حسین[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div]اسماتون را بگین
منreza[/div][/quote]
اسم منم hldv :ugeek:[/div][/quote]
امیر ...[/div][/quote]
اینجا ثبت نام کردی s0.kingsera.de بچه ها دارن اونجا بازی میکنن[/div][/quote]
مگه عقلمو از دست دادم ...
اونجا پول آرشیو جوایز رو نمیدن چون باید تو همون کشور یه حساب داشته باشی ...
تازه برای چی باید یه جایی که کسی بازی نمیکنه ( جز چند نفر ) بازی کنم ...[/div][/quote]
راست میگی ولی بد نیست:D
آخر تو کدوم اتحاد بریم؟ دوستم اتحاد زده با نام D R A G O N من رفتم توش. نمیدونم بازم اتحاد زدید به ما هم خبر بدید
آره
اتحاد the best من زدم
خواستی بیا اونجا اون اصلیه است
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]په نه په[/b][/div][div]آخر تو کدوم اتحاد بریم؟ دوستم اتحاد زده با نام D R A G O N من رفتم توش. نمیدونم بازم اتحاد زدید به ما هم خبر بدید [/div][/quote]
آره
اتحاد the best من زدم
آخر تو کدوم اتحاد بریم؟ دوستم اتحاد زده با نام D R A G O N من رفتم توش. نمیدونم بازم اتحاد زدید به ما هم خبر بدید
آره
اتحاد the best من زدم
باشه بذار ببینم دوستم چی میگه. بعدش اگردرخواست دادم قبول کنید. اسمم sinaa تو بازی
رفیق های قدیمی پیام بدن
[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]په نه په[/b][/div][div]آخر تو کدوم اتحاد بریم؟ دوستم اتحاد زده با نام D R A G O N من رفتم توش. نمیدونم بازم اتحاد زدید به ما هم خبر بدید [/div][/quote]
آره
اتحاد the best من زدم
خواستی بیا اونجا اون اصلیه است[/div][/quote]
باشه بذار ببینم دوستم چی میگه. بعدش اگردرخواست دادم قبول کنید. اسمم sinaa تو بازی
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]په نه په[/b][/div][div]اسمم تو بازی اینه بهم پیام بدین.یا دعوت
sinaa[/div][/quote]
اسم منم arshiyaعهستش دعوتنامه بدید:geek::geek:[/div][/quote]
دعوت نامکه نیومد:roll::roll::roll::roll:؟؟؟؟؟؟؟؟؟/[/div][/quote]
برات فرستادم;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.