من از یه شهر روزی 2 میلیون غارت می کردم ولی دفعه اخر که بهش حمله زدم قبل از اینکه نیروهام برسن یارو اکانتش رو حذف کرد و نیروهای من هم دیگه برنگشتن مگه میشه یه شهر در حال حمله رو اکانتش حذف کنن این چه مسخره بازی دیگه؟
نظرسنجی
من بدشانسم
نیروهام گجن
راه رو گم کردن
با من قهر کردن
به نام خدا
من سرور 14 بازی می کردم ولی چون حذف کردم میگه سابقه بازی در 1 سرور اخه چرا؟
من از یه شهر روزی 2 میلیون غارت می کردم ولی دفعه اخر که بهش حمله زدم قبل از اینکه نیروهام برسن یارو اکانتش رو حذف کرد و نیروهای من هم دیگه برنگشتن مگه میشه یه شهر در حال حمله رو اکانتش حذف کنن این چه مسخره بازی دیگه؟:oops:
من از یه شهر روزی 2 میلیون غارت می کردم ولی دفعه اخر که بهش حمله زدم قبل از اینکه نیروهام برسن یارو اکانتش رو حذف کرد و نیروهای من هم دیگه برنگشتن مگه میشه یه شهر در حال حمله رو اکانتش حذف کنن این چه مسخره بازی دیگه؟
مطمئنی ... ؟
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]roa2[/b][/div][div]من از یه شهر روزی 2 میلیون غارت می کردم ولی دفعه اخر که بهش حمله زدم قبل از اینکه نیروهام برسن یارو اکانتش رو حذف کرد و نیروهای من هم دیگه برنگشتن مگه میشه یه شهر در حال حمله رو اکانتش حذف کنن این چه مسخره بازی دیگه؟:oops:[/div][/quote]
مطمئنی ... ؟
پس یعنی 3 روز پیش حذف کرد درست موقع حمله من 3 روز مهلتش تمام شد
اره اگه واقعا نیروهات گم گور شدن به پشتیبانی بگو
[quote][div][b]roa2[/b][/div][div]پس یعنی 3 روز پیش حذف کرد درست موقع حمله من 3 روز مهلتش تمام شد
[/div][/quote]
اره اگه واقعا نیروهات گم گور شدن به پشتیبانی بگو:ugeek:
برسی میکنه اگه حرفت راس باشه بر میگردونه اگه نباشه..........
[quote][div][b]roa2[/b][/div][div]یعنی به پشتیبان بگم نیروهامو بر می گردونه[/div][/quote]
برسی میکنه اگه حرفت راس باشه بر میگردونه اگه نباشه..........:oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.