یه پیشنهاد عالی دارم
به کاراگاه بخش زره هم اضافه بشه . هر سربازی هم که ساخته میشه اولش یه سرباز معمولی باشه و برای اینکه قویتر بشه باید برای هر یک از سرباز ها زره ساخت و بشه سطح زره ها رو بالا برد .
اینجوری بازی جذابتر و طبیعی تر میشه . توی واقعیت هم باید برای همه سربازا زره کافی داشته باشی .
هر کی موافقه تشکر بزنه .
یه پیشنهاد عالی دارم :!:
به کاراگاه بخش زره هم اضافه بشه . هر سربازی هم که ساخته میشه اولش یه سرباز معمولی باشه و برای اینکه قویتر بشه باید برای هر یک از سرباز ها زره ساخت و بشه سطح زره ها رو بالا برد .
اینجوری بازی جذابتر و طبیعی تر میشه . توی واقعیت هم باید برای همه سربازا زره کافی داشته باشی .
هر کی موافقه تشکر بزنه .
اگر قرار باشه چیزی اضافه بشه، بهتره یه قابلیتی اضافه بشه تا مقدار تمام نیروهامون رو تو کل شهرها نشون بده.
بعد این بازی به خاطر سادگیش پرطرفداره اگر دوست نداری برو جنگ خان ها رو بازی کن
اگر قرار باشه چیزی اضافه بشه، بهتره یه قابلیتی اضافه بشه تا مقدار تمام نیروهامون رو تو کل شهرها نشون بده.
مستر باهوش . منظورم این بود که یه بخش دیگه اضافه بشه .
وقتی نوشته سطح دفاعی یا هجومی سلاح یه نوع سرباز یعنی کل سلاح هاش سپر نیزه شمشیر زره و...
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]کیارس[/b][/div][div]مستر باهوش . منظورم این بود که یه بخش دیگه اضافه بشه . :geek:[/div][/quote]
وقتی نوشته سطح دفاعی یا هجومی سلاح یه نوع سرباز یعنی کل سلاح هاش سپر نیزه شمشیر زره و...
توی اردوگاه قسمت نیروهای ارتش هست
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]nojoomi[/b][/div][div]اگر قرار باشه چیزی اضافه بشه، بهتره یه قابلیتی اضافه بشه تا مقدار تمام نیروهامون رو تو کل شهرها نشون بده.
بعد این بازی به خاطر سادگیش پرطرفداره اگر دوست نداری برو جنگ خان ها رو بازی کن[/div][/quote]
توی اردوگاه قسمت نیروهای ارتش هست
خب فقط نیروهای اون شهر رو نشون میده. یه چیزی اضافه بشه که تعداد نیروهات رو تو تمام شهرهات نشون بده تا نخوای بری دو ساعت نیروهات رو با ماشین حساب جمع بزنی.
خب فقط نیروهای اون شهر رو نشون میده. یه چیزی اضافه بشه که تعداد نیروهات رو تو تمام شهرهات نشون بده تا نخوای بری دو ساعت نیروهات رو با ماشین حساب جمع بزنی.
ینی نمیتونی دستی نیرو های شهرات رو جمع کنی؟من از دیرز نرفتم رو اکانتم تو سرور 13 و تو 10 تا شهرم هم نیرو تا یه هفته در حال ساخته ولی الان بدون نگاه کردن تعداد نیرو هامو میدونم.426814
این مطلب در 1392/05/18 20:29:25 نوشته شده است و در 1392/05/18 20:29:44 ویرایش شده است .
[quote][div][b]nojoomi[/b][/div][div]خب فقط نیروهای اون شهر رو نشون میده. یه چیزی اضافه بشه که تعداد نیروهات رو تو تمام شهرهات نشون بده تا نخوای بری دو ساعت نیروهات رو با ماشین حساب جمع بزنی.[/div][/quote]
ینی نمیتونی دستی نیرو های شهرات رو جمع کنی؟من از دیرز نرفتم رو اکانتم تو سرور 13 و تو 10 تا شهرم هم نیرو تا یه هفته در حال ساخته ولی الان بدون نگاه کردن تعداد نیرو هامو میدونم.426814
یه پیشنهاد عالی دارم
هر کی موافقه تشکر بزنه .
داداش به جون خودم من اول این نظر رو دادم.
فقط ناراتو
[quote][div][b]کیارس[/b][/div][div]یه پیشنهاد عالی دارم :!:
هر کی موافقه تشکر بزنه .[/div][/quote]
داداش به جون خودم من اول این نظر رو دادم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.