اینکه زیر مجموعشه!
دیروز یکیشونا فارم کردم روزی سه بار پیام میده خواهش میکنه حمله نکنم
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]*D R A G O N*[/div][/quote]
اینکه زیر مجموعشه!
دیروز یکیشونا فارم کردم روزی سه بار پیام میده خواهش میکنه حمله نکنم:mrgreen::twisted::twisted::twisted:
اینکه زیر مجموعشه!
دیروز یکیشونا فارم کردم روزی سه بار پیام میده خواهش میکنه حمله نکنم
من تازه همین الان رفتم اونجا!! عجب...
inera@att.net
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]*D R A G O N*[/div][/quote]
اینکه زیر مجموعشه!
دیروز یکیشونا فارم کردم روزی سه بار پیام میده خواهش میکنه حمله نکنم:mrgreen::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
من تازه همین الان رفتم اونجا!! عجب...
اتحاد فقط شرق اهلی من اونجا هستم sky-xxx بیش از 150 هزار هجومی تلفات داده بعد راجب محمد دراگون قبلا توی دراگون بودم رفتم تو غرب تو دراگون همه محم د را دوست دارند بچه ها نیروهاشونو میفرستن بیرون من همین 4 روز پیش دیدم محمد دراگون با 30000 کماندار غارت زد 100 درصد یه 900 هزارتایی از هر منابع بود ولی من مجموعا یه 100 هزاری نیرو دارم این دوروبرا
شرق اهلی!
عجب!
جدیده؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]yousef 5[/b][/div][div]اتحاد فقط شرق اهلی :D من اونجا هستم sky-xxx بیش از 150 هزار هجومی تلفات داده بعد راجب محمد دراگون قبلا توی دراگون بودم رفتم تو غرب تو دراگون همه محم د را دوست دارند بچه ها نیروهاشونو میفرستن بیرون من همین 4 روز پیش دیدم محمد دراگون با 30000 کماندار غارت زد 100 درصد:o یه 900 هزارتایی از هر منابع بود ولی من مجموعا یه 100 هزاری نیرو دارم این دوروبرا[/div][/quote]
شرق اهلی!
عجب!
جدیده؟
اتحاد فقط شرق اهلی من اونجا هستم sky-xxx بیش از 150 هزار هجومی تلفات داده بعد راجب محمد دراگون قبلا توی دراگون بودم رفتم تو غرب تو دراگون همه محم د را دوست دارند بچه ها نیروهاشونو میفرستن بیرون من همین 4 روز پیش دیدم محمد دراگون با 30000 کماندار غارت زد 100 درصد یه 900 هزارتایی از هر منابع بود ولی من مجموعا یه 100 هزاری نیرو دارم این دوروبرا
خدا کمان هاشو بیامرزه. 15000 تاشون رفت تو دیوار
[quote][div][b]yousef 5[/b][/div][div]اتحاد فقط شرق اهلی :D من اونجا هستم sky-xxx بیش از 150 هزار هجومی تلفات داده بعد راجب محمد دراگون قبلا توی دراگون بودم رفتم تو غرب تو دراگون همه محم د را دوست دارند بچه ها نیروهاشونو میفرستن بیرون من همین 4 روز پیش دیدم محمد دراگون با 30000 کماندار غارت زد 100 درصد:o یه 900 هزارتایی از هر منابع بود ولی من مجموعا یه 100 هزاری نیرو دارم این دوروبرا[/div][/quote]
خدا کمان هاشو بیامرزه. 15000 تاشون رفت تو دیوار
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.