با ماکرومدیا فلش درست کرده.منم بلدم ولی وقت و حوصله میخواد
نه داش با پیووت ساختم....
چجوریه؟ از فلش ام ایکس پیشرفته تر و سخت تره؟
inera@att.net
[quote][div][b]mehdi79sis[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]با ماکرومدیا فلش درست کرده.منم بلدم ولی وقت و حوصله میخواد[/div][/quote]
نه داش با پیووت ساختم....:roll:[/div][/quote]
چجوریه؟ از فلش ام ایکس پیشرفته تر و سخت تره؟
نه داش فرق میکنه اگر حرفه ای باشی با فتوشاپمم میتونی یکی درست کنی من اینو با یه برنامه خیلی خیلی ساده ساختم فلش که خیلی پیشرفته است ولی حجمش زیاده به زودی دانلود میکنم با اونم کار میکنم...
بهترین انجمن
نه داش فرق میکنه اگر حرفه ای باشی با فتوشاپمم میتونی یکی درست کنی من اینو با یه برنامه خیلی خیلی ساده ساختم فلش که خیلی پیشرفته است ولی حجمش زیاده به زودی دانلود میکنم با اونم کار میکنم...
فتوشاپ که نمیشه،فکر کنم منظورت اینه چندتا عکس رو بهم متصل کنیم
فلش آره سخته باید بلد باشی چجوری استفاده کنی.من خودم انیمیشن های ساده میتونم بسازم ولی بازی هاش رو نه
inera@att.net
فتوشاپ که نمیشه،فکر کنم منظورت اینه چندتا عکس رو بهم متصل کنیم
فلش آره سخته باید بلد باشی چجوری استفاده کنی.من خودم انیمیشن های ساده میتونم بسازم ولی بازی هاش رو نه
من با دوربین فریم فریم عکس گرفتم،بعد ریختم تو کامپیوتر با moviemaker درستش کردم.
برای صدای شخصیت هام با میکروفون صدا رو ضبط کردم.
برای صدای موتور و چیزای دیگه هم از صدای بازی ها استفاده کردم.
نگاهم بانگاهت کرد برخورد خدا مرگت بده حالم بهم خورد
اسکلت انجمن قبلی
من با دوربین فریم فریم عکس گرفتم،بعد ریختم تو کامپیوتر با moviemaker درستش کردم.
برای صدای شخصیت هام با میکروفون صدا رو ضبط کردم.
برای صدای موتور و چیزای دیگه هم از صدای بازی ها استفاده کردم.
خب چطوری به حرکت در میان؟
به خدا با فتوشاپم میشه کار کرد بابا باید بلد باشی من یه کشتی ساخته بودم که در دریا از مشرق با مغرب میرفت که کوسه اومد و خراب کرد کشتیو تو انیمیشن ساختم با فتوشاپ....
بهترین انجمن
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]mehdi79sis[/b][/div][div]نه داش فرق میکنه اگر حرفه ای باشی با فتوشاپمم میتونی یکی درست کنی من اینو با یه برنامه خیلی خیلی ساده ساختم فلش که خیلی پیشرفته است ولی حجمش زیاده به زودی دانلود میکنم با اونم کار میکنم...[/div][/quote]
خب چطوری به حرکت در میان؟[/div][/quote]
به خدا با فتوشاپم میشه کار کرد بابا باید بلد باشی من یه کشتی ساخته بودم که در دریا از مشرق با مغرب میرفت که کوسه اومد و خراب کرد کشتیو تو انیمیشن ساختم با فتوشاپ....
خب چطوری به حرکت در میان؟
خب چطور به حرکت در میان؟مراحلشو بگو تا همه پر تشکرت کنن
راست میگه البته واسه اولین بار
سلام کنید ثواب داره..
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]mehdi79sis[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]mehdi79sis[/b][/div][div]نه داش فرق میکنه اگر حرفه ای باشی با فتوشاپمم میتونی یکی درست کنی من اینو با یه برنامه خیلی خیلی ساده ساختم فلش که خیلی پیشرفته است ولی حجمش زیاده به زودی دانلود میکنم با اونم کار میکنم...[/div][/quote]
خب چطوری به حرکت در میان؟[/div][/quote]
به خدا با فتوشاپم میشه کار کرد بابا باید بلد باشی من یه کشتی ساخته بودم که در دریا از مشرق با مغرب میرفت که کوسه اومد و خراب کرد کشتیو تو انیمیشن ساختم با فتوشاپ....[/div][/quote]
خب چطور به حرکت در میان؟مراحلشو بگو تا همه پر تشکرت کنن[/div][/quote]
راست میگه البته واسه اولین بار:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.