ما تو همون 2تا شم بزور داریم پیش میبریم یه بار بابام بازی کرد هرچی داشتم از دستم رفت
باباش نتونسته
از خنده این جا دارم می میرم واییی
[quote][div][b]karolyna[/b][/div][div]ما تو همون 2تا شم بزور داریم پیش میبریم یه بار بابام بازی کرد هرچی داشتم از دستم رفت[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
باباش نتونسته :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ما تو همون 2تا شم بزور داریم پیش میبریم یه بار بابام بازی کرد هرچی داشتم از دستم رفت
باباش نتونسته
منم برای اولیت بارهام میباختم ولی الان همش میبرم..بازی هاش قلق داره باید دستت یاد
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]mohammadjavad sh[/b][/div][div][quote][div][b]karolyna[/b][/div][div]ما تو همون 2تا شم بزور داریم پیش میبریم یه بار بابام بازی کرد هرچی داشتم از دستم رفت[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
باباش نتونسته :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
از خنده این جا دارم می میرم واییی[/div][/quote]
منم برای اولیت بارهام میباختم ولی الان همش میبرم..بازی هاش قلق داره باید دستت یاد:x
باباش نتونسته
هه هه هه
سلام کنید ثواب داره..
[quote][div][b]mohammadjavad sh[/b][/div][div][quote][div][b]karolyna[/b][/div][div]ما تو همون 2تا شم بزور داریم پیش میبریم یه بار بابام بازی کرد هرچی داشتم از دستم رفت[/div][/quote]
از خنده این جا دارم می میرم واییی[/div][/quote]
هه هه هه :geek:
اره خوبه اون چیه اسمش اتللو رو حذف کنن بجاش شطرنج بزارن بعد جایزه ی امتیازشم باشه مثلا 15 یا 10 چون خیلی وقت می گیره
خوبه نه؟
الان بهترین بازی فکری جهان اتلو انتخاب شده. شما بلد نیستی چرا میگی حذف کنن؟
روی این ایدی
f a t i d e
و
ʍԾɧԹʍԹԺЧбΙЧ
هستند
[quote][div][b]mohammadjavad sh[/b][/div][div]اره خوبه اون چیه اسمش اتللو رو حذف کنن بجاش شطرنج بزارن بعد جایزه ی امتیازشم باشه مثلا 15 یا 10 چون خیلی وقت می گیره
خوبه نه؟[/div][/quote]
الان بهترین بازی فکری جهان اتلو انتخاب شده. شما بلد نیستی چرا میگی حذف کنن؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.