اسم منو نزاشتی
اسمم توی همه ی سرورا بالاست
اسمم زرتشت2
زرتشت 2 تویی
ما همون اتحاده هستیم که بهت فیک دادیما یا دته ؟؟
توی سرور چند؟
اس 16 من نایت ولفم
چند بار هم رفتی تو تاپ غارت آره ؟
اونو ک من خیلی وقته فروختم
نه بابا
زود ر بگو آدمو میزاری تو آمپاس
الان توی 15 خودمم
کاری داشتی بگی
دوستم توی خونه خوابیدهـ بود داداشم از راهـ اومدهـ میگه خوابه؟
میگم پ ن پ رفته رو اسکرین سرور لگد بزنی روشن میشه!!!
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div]اسم منو نزاشتی
اسمم توی همه ی سرورا بالاست :o:o:o
اسمم [i]زرتشت2 [/i][/div][/quote]
زرتشت 2 تویی :shock::shock::shock::shock:
ما همون اتحاده هستیم که بهت فیک دادیما یا دته ؟؟:mrgreen:[/div][/quote]
توی سرور چند؟[/div][/quote]
اس 16 من نایت ولفم :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
چند بار هم رفتی تو تاپ غارت آره ؟[/div][/quote]
اونو ک من خیلی وقته فروختم[/div][/quote]
نه بابا:|:|:|:|
زود ر بگو آدمو میزاری تو آمپاس :evil:[/div][/quote]
الان توی 15 خودمم
کاری داشتی بگی ;)
اسم منو نزاشتی
اسمم توی همه ی سرورا بالاست
اسمم زرتشت2
زرتشت 2 تویی
ما همون اتحاده هستیم که بهت فیک دادیما یا دته ؟؟
توی سرور چند؟
اس 16 من نایت ولفم
چند بار هم رفتی تو تاپ غارت آره ؟
اونو ک من خیلی وقته فروختم
نه بابا
زود ر بگو آدمو میزاری تو آمپاس
الان توی 15 خودمم
کاری داشتی بگی
من فقط موخوام دوال یه اکانت بشم تو اس 15 همین
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div]اسم منو نزاشتی
اسمم توی همه ی سرورا بالاست :o:o:o
اسمم [i]زرتشت2 [/i][/div][/quote]
زرتشت 2 تویی :shock::shock::shock::shock:
ما همون اتحاده هستیم که بهت فیک دادیما یا دته ؟؟:mrgreen:[/div][/quote]
توی سرور چند؟[/div][/quote]
اس 16 من نایت ولفم :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
چند بار هم رفتی تو تاپ غارت آره ؟[/div][/quote]
اونو ک من خیلی وقته فروختم[/div][/quote]
نه بابا:|:|:|:|
زود ر بگو آدمو میزاری تو آمپاس :evil:[/div][/quote]
الان توی 15 خودمم
کاری داشتی بگی ;)[/div][/quote]
من فقط موخوام دوال یه اکانت بشم تو اس 15 همین :?
من بازی بلد نیستم به خدا چرا بازی بلدم سونی شرطی بازی میکنم pes2012
من بهت رای دادم چون به نظرم بازیت خوبه و در ضمن باید به کسی رای داد که حداقل توی یه سرور به صورت فعال باشه نه این که فلان سرور بازی کرده باشه
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]کی به من رای داده:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
من بازی بلد نیستم به خدا چرا بازی بلدم سونی شرطی بازی میکنم pes2012[/div][/quote]
من بهت رای دادم چون به نظرم بازیت خوبه و در ضمن باید به کسی رای داد که حداقل توی یه سرور به صورت فعال باشه نه این که فلان سرور بازی کرده باشه
بابا منم قبول دارم بازی بلد نیستی ولی اینا قبول ندارن
حسین با مولتی ها رای دادی ناقلا ؟؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]کی به من رای داده:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
من بازی بلد نیستم به خدا چرا بازی بلدم سونی شرطی بازی میکنم pes2012[/div][/quote]
بابا منم قبول دارم بازی بلد نیستی ولی اینا قبول ندارن :lol::lol::lol:
حسین با مولتی ها رای دادی ناقلا ؟؟:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
الان منظورت بینگو بود ؟ چون بین این ها فقط اینه که یه ساله بازی را بوسیده گذاشته کنار
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]کی به من رای داده:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
[/div][/quote]
الان منظورت بینگو بود ؟ چون بین این ها فقط اینه که یه ساله بازی را بوسیده گذاشته کنار :?
الان منظورت بینگو بود ؟ چون بین این ها فقط اینه که یه ساله بازی را بوسیده گذاشته کنار
یک سال نیست از سرور 12
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]کی به من رای داده:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
[/div][/quote]
الان منظورت بینگو بود ؟ چون بین این ها فقط اینه که یه ساله بازی را بوسیده گذاشته کنار :?[/div][/quote]
یک سال نیست از سرور 12
یک سال نیست از سرور 12
میشه بگی چطوری تونستی این بازی را ول کنی من که معتاد شدم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]کی به من رای داده:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
[/div][/quote]
الان منظورت بینگو بود ؟ چون بین این ها فقط اینه که یه ساله بازی را بوسیده گذاشته کنار :?[/div][/quote]
یک سال نیست از سرور 12[/div][/quote]
میشه بگی چطوری تونستی این بازی را ول کنی من که معتاد شدم :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.