[quote][div][b]yousef 5[/b][/div][div][quote][div][b]lomba[/b][/div][div]بیاین و به شخص مورد نظرتون رای بدید[/div][/quote]
تو بی ادبی دیگه انجمن نیا[/div][/quote]
بیخیال دایی. الان کـی با ادبه؟؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]heroking[/b][/div][div]خوب معلومه دیگه فعالترین عضو انجمن خودم هستم.:D[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
عجب
از تعداد پست و تشکرت پیداست:lol::lol::lol::lol::lol:
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]heroking[/b][/div][div]خوب معلومه دیگه فعالترین عضو انجمن خودم هستم.:D[/div][/quote]
عجب
از تعداد پست و تشکرت پیداست:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:|
لابد تویی؟:|
نه من نیستم ولی لااقل دوم هستم چون از 24 ساعت حداقل 12 ساعت تو انجمنم
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]heroking[/b][/div][div]خوب معلومه دیگه فعالترین عضو انجمن خودم هستم.:D[/div][/quote]
عجب
لابد تویی؟:|[/div][/quote]
اعتماد به نفست تو حلقم
گروبز دوم حسین شعبانی سوم mighty lord چهارم بعد شوالیه چون جدیدا پسر خوبی شده اسپم نمیده و پستای مفید میده اگه اسپمر نبود اول میشد
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]heroking[/b][/div][div]خوب معلومه دیگه فعالترین عضو انجمن خودم هستم.:D[/div][/quote]
عجب
نه من نیستم ولی لااقل دوم هستم چون از 24 ساعت حداقل 12 ساعت تو انجمنم [/div][/quote]
اعتماد به نفست تو حلقم:shock:
گروبز دوم حسین شعبانی سوم mighty lord چهارم بعد شوالیه چون جدیدا پسر خوبی شده اسپم نمیده و پستای مفید میده اگه اسپمر نبود اول میشد
اعتماد به نفست تو حلقم
پستای مفیدش برای تشکره ...
اون موقع فکر میکردیم تشکر شده هست ...
دیــکـتـاتـــــــوری در انـــجـــمــن ... !
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]heroking[/b][/div][div]خوب معلومه دیگه فعالترین عضو انجمن خودم هستم.:D[/div][/quote]
عجب
نه من نیستم ولی لااقل دوم هستم چون از 24 ساعت حداقل 12 ساعت تو انجمنم [/div][/quote]
اعتماد به نفست تو حلقم:shock:
گروبز دوم حسین شعبانی سوم mighty lord چهارم بعد شوالیه چون جدیدا پسر خوبی شده اسپم نمیده و پستای مفید میده اگه اسپمر نبود اول میشد[/div][/quote]
پستای مفیدش برای تشکره ... :lol:
اون موقع فکر میکردیم تشکر شده هست ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.