خواننده فقط یاسسسسسسسسسسسسسسسسس
سنگ قبرم را نمی سازد کسی مانده ام در کوچه هایه بی کسی سوختم خاکسترم را باد برد بهترین دوستم مرا از یاد
برد:
برد:
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/06/13 09:54:14
خواننده فقط یاسسسسسسسسسسسسسسسسس
سنگ قبرم را نمی سازد کسی مانده ام در کوچه هایه بی کسی سوختم خاکسترم را باد برد بهترین دوستم مرا از یاد
برد: |
|
1392/06/13 12:39:20
من که فرامرز آصف و گروه آریان بعضی اوقاتم گوگوش از ویولن نوازا هم مثل بیژن مرتضوی خوشم میاد
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
|
|
1392/06/13 12:41:52
جنیفر لوپز.شکیرا.الکساندر استان.
|
|
1392/06/13 12:48:45
محسن یگانه و چاوشی
اینم از امضای من
|
|
1392/06/13 12:53:13
چاوشیش کو پس
فقط چاوشییییییی ایشالا تو زندگی فارم نشی...
|
|
1392/06/14 09:18:43
مایکل جکسون
_________________$$$$$$$ _____________________$$$$$$$$$$ __________________$$$$$$$_$$$$$$ _________$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$$ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$$ ____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___$$$_$$_$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$ __$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$_$$_$$$$$$$$___$$$$$$_$$$ __$$$_$$_$$$$$$$$_____$$___$$$ _$$$$$_$$$$$$$$$$$__________$$ _$$$_$$_$$$$$$$$$$ _$$$_$$_$$$$$$$$$$ _$$$_$$_$$$$$$$$$$$ $_$$$$$$__$$$$$$$$$ $_$$$$$$___$$$$$$$$ _$$$$$$$$$__$$$$$$$ $_$$$$$$$$___$$$$$$ $$_$$$$$$$$___$$$$$ $$$_$$$$$$$$__$$$$$$ _$$$_$$$$$$$$$_$$$$$ $$$$$ __$$$$$$$$_$$$$ $$$$$$$ __$$$$$$$$$__$ $_$_$$$$$__$$$$$$$$$_$$$$ $$$__$$$$$__$$_$$$$$$$_$$$$ $$$$$$_$$__$$$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $__$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $__________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $_______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $_______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $__$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$ _$$$__$$_$$________$$$$$$$$$$$ _$$$_$$_____________$$$$$$$$$$ _$$_$$______________$$$$$$$$$$ _$$$$________________$$$$$$$$$$ _$$$$________________$$$$$$$$$$ __$$$_________________$$$$$$$$$ $_____________________$$$$$$$$$ $____________________$$$$$$$$$$ $____________________$$$$$$$$$$ $____________________$$$$$$$$$__$$$$$ $___________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $____________________$$$$$__$$$$$$$$ نه لایک زیاددارم
نه پست زیاد نه تعدادپاسخام زیاده نه آواتاردرست حسابی دارم ولی هرچی ندارم یه دل دارم که خیلی بزرگه |
منوی کاربری
|
||