لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]صبر داشته باش ساعت هایه 9 اینا میرسه[/div][/quote]
لهتون موگولیم :x:x:x:x[/div][/quote]
:mrgreen: شما تو چه اتحادی موگولید؟؟
گفتم که یع جوری دیوار چیدیم از پلوتو قابل مشاهده هست
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]صبر داشته باش ساعت هایه 9 اینا میرسه[/div][/quote]
شتر در خواب بینید پنبه دانه
الان میبینی میبینی تپلو یا همون پلوتویه اتک میدیم از پشت کهمشان راه شیری قابل دیده تپلو
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]صبر داشته باش ساعت هایه 9 اینا میرسه[/div][/quote]
گفتم که یع جوری دیوار چیدیم از پلوتو قابل مشاهده هست[/div][/quote]
الان میبینی میبینی تپلو :twisted::twisted::twisted::twisted: یا همون پلوتو:twisted::twisted::twisted:یه اتک میدیم از پشت کهمشان راه شیری قابل دیده تپلو :twisted:
خدا کنه داریوش زده باشه
نه متسفانه
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]صبر داشته باش ساعت هایه 9 اینا میرسه[/div][/quote]
گفتم که یع جوری دیوار چیدیم از پلوتو قابل مشاهده هست[/div][/quote]
خدا کنه داریوش زده باشه[/div][/quote]
نه متسفانه:roll:
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]صبر داشته باش ساعت هایه 9 اینا میرسه[/div][/quote]
:mrgreen: شما تو چه اتحادی موگولید؟؟[/div][/quote]
تو بهترین ها موگولیم :mrgreen:
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]صبر داشته باش ساعت هایه 9 اینا میرسه[/div][/quote]
تو بهترین ها موگولیم :mrgreen:[/div][/quote]
اسم اک تو بگو
بابااسم آک منو موخوای چیکار؟میخوای صفر کنی؟؟الان یه صندوق زدیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]صبر داشته باش ساعت هایه 9 اینا میرسه[/div][/quote]
تو بهترین ها موگولیم :mrgreen:[/div][/quote]
اسم اک تو بگو[/div][/quote]
بابااسم آک منو موخوای چیکار؟میخوای صفر کنی؟؟الان یه صندوق زدیم :twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.