انصافا قبول کنید پرو پلیر شاخ ترین اتحاده لااقل تو سرور 15
30 تا عضو داریم مدال 2 یا سه غارتو همش داریم میزنیم مدیرمونم دار فحشمون میده که مدال طلا نمیگیریم
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
انصافا قبول کنید پرو پلیر شاخ ترین اتحاده لااقل تو سرور 15
30 تا عضو داریم مدال 2 یا سه غارتو همش داریم میزنیم مدیرمونم دار فحشمون میده که مدال طلا نمیگیریم
من میخواستم بیا اتحادتون ولی رفیقم راضی نشد رفتیم یه جا دیگه البته نمیدونم حالا اصلا مارو راه میدین یا نه
ارتش بالای 200000 تا
ولی بیای تا آخر سرور تضمینی پکافیه بهت حمله بشه 2 میل دف میریزن تو شهرات
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]pro players[/div][/quote]
من میخواستم بیا اتحادتون ولی رفیقم راضی نشد رفتیم یه جا دیگه البته نمیدونم حالا اصلا مارو راه میدین یا نه:cry:[/div][/quote]
ارتش بالای 200000 تا
من میخواستم بیا اتحادتون ولی رفیقم راضی نشد رفتیم یه جا دیگه البته نمیدونم حالا اصلا مارو راه میدین یا نه
ارتش بالای 200000 تا
اگه میشه منو تو سرور 16 هوامو داشته باش
اسمم حامد شقاقی میشه هوامو داشته باشی؟
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]pro players[/div][/quote]
من میخواستم بیا اتحادتون ولی رفیقم راضی نشد رفتیم یه جا دیگه البته نمیدونم حالا اصلا مارو راه میدین یا نه:cry:[/div][/quote]
ارتش بالای 200000 تا
ولی بیای تا آخر سرور تضمینی پکافیه بهت حمله بشه 2 میل دف میریزن تو شهرات[/div][/quote]
ارتش بالای 200000 تا
به کسایی که دارن بهم حمله میکن میگم حواتو داشته باشن
[quote][div][b]hamdi50[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]pro players[/div][/quote]
ارتش بالای 200000 تا
ولی بیای تا آخر سرور تضمینی پکافیه بهت حمله بشه 2 میل دف میریزن تو شهرات[/div][/quote]
اسمم حامد شقاقی میشه هوامو داشته باشی؟[/div][/quote]
به کسایی که دارن بهم حمله میکن میگم حواتو داشته باشن
یعنی چی داری تهدیدم می کنی یا تنه می زنی؟ اصلا کمک نخواستیم
تهدید چیه من تو سرور 16 کلا 49 تا جمعیت دارم و بازی نمیکنم
[quote][div][b]hamdi50[/b][/div][div]یعنی چی داری تهدیدم می کنی یا تنه می زنی؟ اصلا کمک نخواستیم[/div][/quote]
تهدید چیه من تو سرور 16 کلا 49 تا جمعیت دارم و بازی نمیکنم
به نظر شما کدام اتحاد حرف اول را میزند تو همه چی مثل هم کاری کمک فرستادن قدرت نظامی سیاست و ....
اگه تو نظر سنجی نبودتو پیام بگین
چند تا اتحاد دیگه هم می زاشتی
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]به نظر شما کدام اتحاد حرف اول را میزند تو همه چی مثل هم کاری کمک فرستادن قدرت نظامی سیاست و ....
اگه تو نظر سنجی نبودتو پیام بگین[/div][/quote]
چند تا اتحاد دیگه هم می زاشتی :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.