به قشنگی نیست ...
کنار شهر گینگیزها بسازی بهتره ...
بچه ها اگه کسی تو سرور15 شهر گینگیزها رو تو جنوب غرب داره جون هر کی دوس داره به من بده ...
من میتونم بهت بدم ولی خرج داره
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div]به قشنگی نیست ...
بچه ها اگه کسی تو سرور15 شهر گینگیزها رو تو جنوب غرب داره جون هر کی دوس داره به من بده ...[/div][/quote]
من میتونم بهت بدم ولی خرج داره:ugeek:
به قشنگی نیست ...
بچه ها اگه کسی تو سرور15 شهر گینگیزها رو تو جنوب غرب داره جون هر کی دوس داره به من بده ...
شمال غرب و شمال شرق رو خودم داره دقت کن جنوب غرب باشه ...
یعنی هر دو - باشه ...
دیــکـتـاتـــــــوری در انـــجـــمــن ... !
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div]به قشنگی نیست ...
بچه ها اگه کسی تو سرور15 شهر گینگیزها رو تو جنوب غرب داره جون هر کی دوس داره به من بده ...[/div][/quote]
من میتونم بهت بدم ولی خرج داره:ugeek:[/div][/quote]
یعنی هر دو - باشه ...
به قشنگی نیست ...
یعنی هر دو - باشه ...
خرج داره
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div]به قشنگی نیست ...
من میتونم بهت بدم ولی خرج داره:ugeek:[/div][/quote]
یعنی هر دو - باشه ...[/div][/quote]
خرج داره:geek:
اخه الان دونستید به چه کارتون میاد؟
موقعی که گینگزا حمله میزنن راحت پیدا میشه ولی بازم بدرد نمیخوره در ضمن موقعی که کتیبه میاد یسری شهرم میاد که تو اوناست
اخه الان دونستید به چه کارتون میاد؟
موقعی که گینگزا حمله میزنن راحت پیدا میشه ولی بازم بدرد نمیخوره در ضمن موقعی که کتیبه میاد یسری شهرم میاد که تو اوناست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.