پس معلوم شد اس اس پر طر افتار تره یه نگاه به نظر سنجی بدازید حساب کار دستتون میاد
با تراکتور که برابرن
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]پس معلوم شد اس اس پر طر افتار تره یه نگاه به نظر سنجی بدازید حساب کار دستتون میاد:mrgreen::mrgreen::mrgreen::P:P:P:P:P:P:P[/div][/quote]
با تراکتور که برابرن
پس معلوم شد اس اس پر طر افتار تره یه نگاه به نظر سنجی بدازید حساب کار دستتون میاد
با تراکتور که برابرن
یه نظر سنجی هم میزاریم برا تراکتو ایشالله یه 10% رای بیاره
Admin
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]پس معلوم شد اس اس پر طر افتار تره یه نگاه به نظر سنجی بدازید حساب کار دستتون میاد:mrgreen::mrgreen::mrgreen::P:P:P:P:P:P:P[/div][/quote]
با تراکتور که برابرن[/div][/quote]
با تراکتور که برابرن
10%
تو نظر سنجی که برابره با پرسپولیس
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]پس معلوم شد اس اس پر طر افتار تره یه نگاه به نظر سنجی بدازید حساب کار دستتون میاد:mrgreen::mrgreen::mrgreen::P:P:P:P:P:P:P[/div][/quote]
با تراکتور که برابرن[/div][/quote]
یه نظر سنجی هم میزاریم برا تراکتو ایشالله یه 10% رای بیاره[/div][/quote]
10%
تو نظر سنجی که برابره با پرسپولیس :lol:
تا وقتی استقلال هست تراکتور باید برای دومی بجنگه با سپاهان
تبعیض؟
پس پرپولیس باید بجنگه برا 10می چرا گذاشتین؟
منم قبول دارم ولی خب چکار کنم این پرسپولیسی ها آخرم بشن باز خودشون را رقیب استقلال میدونن!
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]چی استقلال
پرسپولیس؟
تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــراختور[/div][/quote]
تا وقتی استقلال هست تراکتور باید برای دومی بجنگه با سپاهان [/div][/quote]
تبعیض؟
[/div][/quote]
منم قبول دارم ولی خب چکار کنم این پرسپولیسی ها آخرم بشن باز خودشون را رقیب استقلال میدونن! :roll:
تبعیض؟
منم قبول دارم ولی خب چکار کنم این پرسپولیسی ها آخرم بشن باز خودشون را رقیب استقلال میدونن!
رو که نی سنگ پا قزوینه
باشه تا فردا ساعت 11 شب. این تاپیک باشه.معلوم میشه کی پر طرفداره.تا فردا ساعت 11 شب فرصت هستش
رفیق های قدیمی پیام بدن
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]چی استقلال
پرسپولیس؟
تبعیض؟
[/div][/quote]
منم قبول دارم ولی خب چکار کنم این پرسپولیسی ها آخرم بشن باز خودشون را رقیب استقلال میدونن! :roll:
[/div][/quote]
رو که نی سنگ پا قزوینه[/div][/quote]
باشه تا فردا ساعت 11 شب. این تاپیک باشه.معلوم میشه کی پر طرفداره.تا فردا ساعت 11 شب فرصت هستش
تبعیض؟
رو که نی سنگ پا قزوینه
کافیه مدیر انجمن یا مدیر انجمن 2 ببینه حذفه
تو فکر میکنی اگه خلاف نبود من این موقع شب تاپیک میزدم
Admin
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]په نه په[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]چی استقلال
پرسپولیس؟
تبعیض؟
[/div][/quote]
[/div][/quote]
باشه تا فردا ساعت 11 شب. این تاپیک باشه.معلوم میشه کی پر طرفداره.تا فردا ساعت 11 شب فرصت هستش[/div][/quote]
کافیه مدیر انجمن یا مدیر انجمن 2 ببینه حذفه[/div][/quote]
تبعیض؟
رو که نی سنگ پا قزوینه
کافیه مدیر انجمن یا مدیر انجمن 2 ببینه حذفه
باشه.ولی شما ها خوش باشید که از پرسپولیس پر طرفدار ترید
رفیق های قدیمی پیام بدن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]په نه په[/b][/div][div][quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]ali ahp[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]چی استقلال
پرسپولیس؟
تبعیض؟
[/div][/quote]
[/div][/quote]
باشه تا فردا ساعت 11 شب. این تاپیک باشه.معلوم میشه کی پر طرفداره.تا فردا ساعت 11 شب فرصت هستش[/div][/quote]
کافیه مدیر انجمن یا مدیر انجمن 2 ببینه حذفه[/div][/quote]
تو فکر میکنی اگه خلاف نبود من این موقع شب تاپیک میزدم[/div][/quote]
باشه.ولی شما ها خوش باشید که از پرسپولیس پر طرفدار ترید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.