پرسپولیس 1300 روز جز 4 تیم اول جدول نبود حالا ادعاش میشه بابا واقعیت را بپذیرید شما دیگه اصلا جز حریف های ما به حساب نمیاد
حریف هامون سپاهان و تراکتور هستند
اگه دیدی یه جا دارن میگن آبی و قرمز بدون اون قرمزه تراکتوره نه شما
اگه به تعداد برد باشه استقلال 7 بار بیشتر برده اگه به گل زده باشه اصلا صحبت کنیم بهتره به گل خورده باشه دروازه تون خیلی بیشتر باز شده بعدش من یه عدد به شما میگم 4
همون تعدادی که پشت سر هم باختید طرفدارای پرسپولیس توی همه جا شده بودند سپاهانی یا تراکتوری اونم با سابقه طرفداری 10 ساله دقیقا مثل وقتی که بایرن و دورتموند بردند و فرداش همه 20 سال بود که طرفدار این دو تیم بودند
ببین هر کاری دوست دارید بکنید.اصلا 100 بار قهرمان بشید.مهم اینه که هر کاری کنید بازم طرفدار های پرسپولیس بیشتره. خودتون هم میدونید
رفیق های قدیمی پیام بدن
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]پرسپولیس 1300 روز جز 4 تیم اول جدول نبود حالا ادعاش میشه بابا واقعیت را بپذیرید شما دیگه اصلا جز حریف های ما به حساب نمیاد
اگه به تعداد برد باشه استقلال 7 بار بیشتر برده اگه به گل زده باشه اصلا صحبت کنیم بهتره به گل خورده باشه دروازه تون خیلی بیشتر باز شده بعدش من یه عدد به شما میگم 4
همون تعدادی که پشت سر هم باختید طرفدارای پرسپولیس توی همه جا شده بودند سپاهانی یا تراکتوری اونم با سابقه طرفداری 10 ساله دقیقا مثل وقتی که بایرن و دورتموند بردند و فرداش همه 20 سال بود که طرفدار این دو تیم بودند [/div][/quote]
ببین هر کاری دوست دارید بکنید.اصلا 100 بار قهرمان بشید.مهم اینه که هر کاری کنید بازم طرفدار های پرسپولیس بیشتره. خودتون هم میدونید
اگه استقلالی هستی لایکو بکوبون به ضرر همهی پرسپولیسی ها
یکی لایک ها رو جمع کنه
رفیق های قدیمی پیام بدن
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]اگه استقلالی هستی لایکو بکوبون به ضرر همهی پرسپولیسی ها:arrow::arrow::arrow:[/div][/quote]
یکی لایک ها رو جمع کنه :mrgreen:
دروغ نگو خودم هنوز هستم وا گه پرسپولیس دسته دو هم بره من طرفدارش میمونم وتیم پرسپولیس تاحالا به دسته های پایین تر سقوط نکرده ولی استقلال رفته
خب امسال میره
Admin
[quote][div][b]amir fc[/b][/div][div]دروغ نگو خودم هنوز هستم وا گه پرسپولیس دسته دو هم بره من طرفدارش میمونم وتیم پرسپولیس تاحالا به دسته های پایین تر سقوط نکرده ولی استقلال رفته[/div][/quote]
خب امسال میره:mrgreen::lol::lol::D
دروغ نگو خودم هنوز هستم وا گه پرسپولیس دسته دو هم بره من طرفدارش میمونم وتیم پرسپولیس تاحالا به دسته های پایین تر سقوط نکرده ولی استقلال رفته
خب امسال میره
فعلا مهم اینه که پرسپولیسی ها پرطرفدار ترین تیم هستن
رفیق های قدیمی پیام بدن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div]دروغ نگو خودم هنوز هستم وا گه پرسپولیس دسته دو هم بره من طرفدارش میمونم وتیم پرسپولیس تاحالا به دسته های پایین تر سقوط نکرده ولی استقلال رفته[/div][/quote]
خب امسال میره:mrgreen::lol::lol::D[/div][/quote]
فعلا مهم اینه که پرسپولیسی ها پرطرفدار ترین تیم هستن
پرسپولیس 1300 روز جز 4 تیم اول جدول نبود حالا ادعاش میشه بابا واقعیت را بپذیرید شما دیگه اصلا جز حریف های ما به حساب نمیاد
همون تعدادی که پشت سر هم باختید طرفدارای پرسپولیس توی همه جا شده بودند سپاهانی یا تراکتوری اونم با سابقه طرفداری 10 ساله دقیقا مثل وقتی که بایرن و دورتموند بردند و فرداش همه 20 سال بود که طرفدار این دو تیم بودند
ماشالله داش رهام
امضای من به چه دردتون میخوره
[quote][div][b]رهام قنبری[/b][/div][div]پرسپولیس 1300 روز جز 4 تیم اول جدول نبود حالا ادعاش میشه بابا واقعیت را بپذیرید شما دیگه اصلا جز حریف های ما به حساب نمیاد
همون تعدادی که پشت سر هم باختید طرفدارای پرسپولیس توی همه جا شده بودند سپاهانی یا تراکتوری اونم با سابقه طرفداری 10 ساله دقیقا مثل وقتی که بایرن و دورتموند بردند و فرداش همه 20 سال بود که طرفدار این دو تیم بودند [/div][/quote]
ماشالله داش رهام ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.