[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]من میدونم نیزه دارام 10 رقم بود[/div][/quote]
بابا تو دوست نوران بودی خود نوران که نبودی :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
شما نه این رهامه جان کارنره یا t bag یا هر دو گزینه یا هیچ کدام ؟
این مطلب در 1392/05/10 17:00:36 نوشته شده است و در 1392/05/10 17:00:58 ویرایش شده است .
ahp= مخفف ((اراده های پولادین))
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]reza ahp[/b][/div][div]جان هر کی دوست داری جوابمو بده [/div][/quote]
چی گفتید که ما جوابتان را بدهیم ؟؟عایا؟;)[/div][/quote]
اما جفتی بازی میکردیم منم اختیار تام داشتم ایا میدانستید چرا اینقدر مدال غارت داشتیم ما چون نفر 18 سرور رو خودم فارم کردم با هماهنگی 3 تا از دوستا ن
این مطلب در 1392/05/10 17:01:50 نوشته شده است و در 1392/05/10 17:02:55 ویرایش شده است .
Admin
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]من میدونم نیزه دارام 10 رقم بود[/div][/quote]
بابا تو دوست نوران بودی خود نوران که نبودی :cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
اما جفتی بازی میکردیم منم اختیار تام داشتم ایا میدانستید چرا اینقدر مدال غارت داشتیم ما چون نفر 18 سرور رو خودم فارم کردم با هماهنگی 3 تا از دوستا ن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]من میدونم نیزه دارام 10 رقم بود[/div][/quote]
بابا تو دوست نوران بودی خود نوران که نبودی :cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
اما جفتی بازی میکردیم منم اختیار تام داشتم[/div][/quote]
شما احمد بودی یا پیمان؟؟؟عایا؟؟؟
چی میگی بابا نوراهن هیچ مدالی جز پیشرفت نداشت فقط آخر سرور رفت هجومو گرفت اصلا تاحالا اکانتشو دیدی؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]من میدونم نیزه دارام 10 رقم بود[/div][/quote]
اما جفتی بازی میکردیم منم اختیار تام داشتم ایا میدانستید چرا اینقدر مدال غارت داشتیم ما چون نفر 18 سرور رو خودم فارم کردم با هماهنگی 3 تا از دوستا ن [/div][/quote]
چی میگی بابا نوراهن هیچ مدالی جز پیشرفت نداشت فقط آخر سرور رفت هجومو گرفت اصلا تاحالا اکانتشو دیدی؟
هیچ کدام
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]reza ahp[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]reza ahp[/b][/div][div]جان هر کی دوست داری جوابمو بده [/div][/quote]
چی گفتید که ما جوابتان را بدهیم ؟؟عایا؟;)[/div][/quote]
[/div][/quote]
هیچ کدام
غارت 3 تا داشت
من از 3 چیز حال کردم اخر سرور 1.اسم شهر حیوا کردمن2.تو مهاجمین اخر سرور بودیم3.تومهاجمین و مدافعین جمیعیت vafadaran+kurdan اول بود
Admin
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]من میدونم نیزه دارام 10 رقم بود[/div][/quote]
اما جفتی بازی میکردیم منم اختیار تام داشتم ایا میدانستید چرا اینقدر مدال غارت داشتیم ما چون نفر 18 سرور رو خودم فارم کردم با هماهنگی 3 تا از دوستا ن [/div][/quote]
چی میگی بابا نوراهن هیچ مدالی جز پیشرفت نداشت فقط آخر سرور رفت هجومو گرفت اصلا تاحالا اکانتشو دیدی؟[/div][/quote]
غارت 3 تا داشت
من از 3 چیز حال کردم اخر سرور 1.اسم شهر حیوا کردمن2.تو مهاجمین اخر سرور بودیم3.تومهاجمین و مدافعین جمیعیت vafadaran+kurdan اول بود:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
غارت 3 تا داشت
من از 3 چیز حال کردم اخر سرور 1.اسم شهر حیوا کردمن2.تو مهاجمین اخر سرور بودیم3.تومهاجمین و مدافعین جمیعیت vafadaran+kurdan اول بود
نداشت میخوای از بقیه هم بپرس توهم عمرا اگه پلیر نوران بوده باشی اسمت چیه؟؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]من میدونم نیزه دارام 10 رقم بود[/div][/quote]
چی میگی بابا نوراهن هیچ مدالی جز پیشرفت نداشت فقط آخر سرور رفت هجومو گرفت اصلا تاحالا اکانتشو دیدی؟[/div][/quote]
غارت 3 تا داشت
من از 3 چیز حال کردم اخر سرور 1.اسم شهر حیوا کردمن2.تو مهاجمین اخر سرور بودیم3.تومهاجمین و مدافعین جمیعیت vafadaran+kurdan اول بود:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P[/div][/quote]
نداشت میخوای از بقیه هم بپرس توهم عمرا اگه پلیر نوران بوده باشی اسمت چیه؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.