[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]نه حذف نمیشن ، میمونن تو اکانتی که دف گرفته
وقتی بازگشت بزنه نیرو ها ... پوف :D[/div][/quote]
یعنی مال خود اکانت نمیشه؟
این مطلب در 1392/05/08 18:38:17 نوشته شده است و در 1392/05/08 23:19:02 ویرایش شده است .
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]نه حذف نمیشن ، میمونن تو اکانتی که دف گرفته
وقتی بازگشت بزنه نیرو ها ... پوف :D[/div][/quote]
یعنی مال خود اکانت نمیشه؟[/div][/quote]
نه
نه نیرو ها ماله خودت نمیشن ، به عنوان محافظ میمونن ، من که گندم کم آوردم آخرشم آزادشون کردم نیروها دوستمو که بسته شده بود اکانتش من بهش گفتم گاو
باگ نیس دادا
این مطلب در 1392/05/08 22:04:34 نوشته شده است و در 1392/05/08 22:04:48 ویرایش شده است .
سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید.
در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد
ما رفتیم خد
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]نه نیرو ها ماله خودت نمیشن ، به عنوان محافظ میمونن ، من که گندم کم آوردم آخرشم آزادشون کردم نیروها دوستمو که بسته شده بود اکانتش من بهش گفتم گاو :mrgreen:
باگ نیس دادا ;)[/div][/quote]
:lol:
من یه سوال دارم اونم اینه که وقتی اکانت الف به اکانت ب محافظ بده بعد اکانت الف اکانتشو حذف کنه چه بر سر نیروها میاد؟
به طور خودکار محافظ ها برمیگردند به شهر اصلی خودشون
باید به مشکلات بازی رسیدگی بشه...........
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div]من یه سوال دارم اونم اینه که وقتی اکانت الف به اکانت ب محافظ بده بعد اکانت الف اکانتشو حذف کنه چه بر سر نیروها میاد؟[/div][/quote]
به طور خودکار محافظ ها برمیگردند به شهر اصلی خودشون
من یه سوال دارم اونم اینه که وقتی اکانت الف به اکانت ب محافظ بده بعد اکانت الف اکانتشو حذف کنه چه بر سر نیروها میاد؟
حذف میشن. وقتی نیروی محافظ داخله شهرته داخل اردوگاه نوشته نیروی محافظ فلان شهر.خب نتیجه میگیریم وقتی اکانتی نباشه پس نیرویی هم نیست
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div]من یه سوال دارم اونم اینه که وقتی اکانت الف به اکانت ب محافظ بده بعد اکانت الف اکانتشو حذف کنه چه بر سر نیروها میاد؟[/div][/quote]
حذف میشن. وقتی نیروی محافظ داخله شهرته داخل اردوگاه نوشته نیروی محافظ فلان شهر.خب نتیجه میگیریم وقتی اکانتی نباشه پس نیرویی هم نیست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.