این بابا الان از نفر اول سرور هم خطرناکتره.کافیه پیام بدی اگه 4000 تا سرباز داخل هر شهرش داشته باشه با 15 شهر میریزه سرم یعنی دقیقا با 60000 سرباز
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div]بهش پیام بدی با 10 تا اکانت جوابتو میده حتما:lol:[/div][/quote]
این بابا الان از نفر اول سرور هم خطرناکتره.کافیه پیام بدی اگه 4000 تا سرباز داخل هر شهرش داشته باشه با 15 شهر میریزه سرم یعنی دقیقا با 60000 سرباز
باهاش رفیق شم ازش برنامه رو بگیرم جانشین 10 نفر همزمان. بدی به پاپ باز اکانته 1 تا 10 سرور میشه ماله اون
سلام دوست عزیز
متاسفانه شما انجمن رو تبدیل به چت روم کرده اید.
در صورت تکرار ip شما مسدود خواهد شد
ما رفتیم خد
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div]بهش پیام بدی با 10 تا اکانت جوابتو میده حتما:lol:[/div][/quote]
این بابا الان از نفر اول سرور هم خطرناکتره.کافیه پیام بدی اگه 4000 تا سرباز داخل هر شهرش داشته باشه با 15 شهر میریزه سرم یعنی دقیقا با 60000 سرباز[/div][/quote]
باهاش رفیق شم ازش برنامه رو بگیرم:mrgreen::twisted: جانشین 10 نفر همزمان. بدی به پاپ باز اکانته 1 تا 10 سرور میشه ماله اون
باهاش رفیق شم ازش برنامه رو بگیرم جانشین 10 نفر همزمان. بدی به پاپ باز اکانته 1 تا 10 سرور میشه ماله اون
اونم بهت میداد
[quote][div][b]arrashk[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]arrashk[/b][/div][div]بهش پیام بدی با 10 تا اکانت جوابتو میده حتما:lol:[/div][/quote]
این بابا الان از نفر اول سرور هم خطرناکتره.کافیه پیام بدی اگه 4000 تا سرباز داخل هر شهرش داشته باشه با 15 شهر میریزه سرم یعنی دقیقا با 60000 سرباز[/div][/quote]
باهاش رفیق شم ازش برنامه رو بگیرم:mrgreen::twisted: جانشین 10 نفر همزمان. بدی به پاپ باز اکانته 1 تا 10 سرور میشه ماله اون[/div][/quote]
اونم بهت میداد:lol::lol:
دوستان به عکس زیر یه نگاه بندازین من که تا حالا چنین چیزی ندیدم:
http://uploadax.com/images/42735288755295462657.png
فک کنم اسکریپتشو از معلم کامپیوتر مون بتونم بگیرم
چون راجب هماهنگ سازی اکانت ها یه بار توضیح داد
این مطلب در 1392/05/08 00:22:57 نوشته شده است و در 1392/05/08 00:23:28 ویرایش شده است .
خز شده
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]دوستان به عکس زیر یه نگاه بندازین من که تا حالا چنین چیزی ندیدم:
http://uploadax.com/images/42735288755295462657.png[/div][/quote]
فک کنم اسکریپتشو از معلم کامپیوتر مون بتونم بگیرم
چون راجب هماهنگ سازی اکانت ها یه بار توضیح داد
این عکس ساختگیه چون خیلی تابلوه هست و منم بلدم ازین طبیعی ترشو براتون درست کنم.....ولی همچین چیزیو خودم دیدم ولی جمهیتاشون کلی اختلاف داشت
برو اس 16 همون اتحاد وجود داره
خز شده
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]این عکس ساختگیه چون خیلی تابلوه هست و منم بلدم ازین طبیعی ترشو براتون درست کنم.....ولی همچین چیزیو خودم دیدم ولی جمهیتاشون کلی اختلاف داشت:mrgreen:[/div][/quote]
برو اس 16 همون اتحاد وجود داره
این عکس ساختگیه چون خیلی تابلوه هست و منم بلدم ازین طبیعی ترشو براتون درست کنم.....ولی همچین چیزیو خودم دیدم ولی جمهیتاشون کلی اختلاف داشت
برو عمو کل عالم و آدم دیدن تو اومدی صغری کبری واسم می چینی
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]این عکس ساختگیه چون خیلی تابلوه هست و منم بلدم ازین طبیعی ترشو براتون درست کنم.....ولی همچین چیزیو خودم دیدم ولی جمهیتاشون کلی اختلاف داشت:mrgreen:[/div][/quote]
برو عمو کل عالم و آدم دیدن تو اومدی صغری کبری واسم می چینی
نه نیست الان فهمیدم این بابا یه برنامه نویسه که یه برنامه در باره هماهنگ سازی اکانتا نوشته منم این کارو کردم تو * شگفتی گرفتم
حالا بیخیال
این برنامه توریه که برنامه رو ان مکنی پس همه اکانتا رو توش سیو میکنی بعد بهش دستور میدی همه رو مثل یه اکانت کنه که قبلا مشخص کردی
بعدم همه چی میشه بر وفق مراد سکه هم بتونی خرج کن ی دیگ ه کتیبه تو جیبته
Admin
نه نیست الان فهمیدم این بابا یه برنامه نویسه که یه برنامه در باره هماهنگ سازی اکانتا نوشته منم این کارو کردم تو تراوین شگفتی گرفتم :D
حالا بیخیال
این برنامه توریه که برنامه رو ان مکنی پس همه اکانتا رو توش سیو میکنی بعد بهش دستور میدی همه رو مثل یه اکانت کنه که قبلا مشخص کردی
بعدم همه چی میشه بر وفق مراد سکه هم بتونی خرج کن ی دیگ ه کتیبه تو جیبته
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.