ا سلام و احترام
این مپرد به پلیس بازی اعلام شد
خوشحال می شویم در صورتیکه سوال و یا مورد دیگری هنوز برای شما باقی مانده است، بتوانیم شما را راهنمایی کنیم.
ارادتمند
واحد پشتیبانی عصر پادشاهان
خودت اینو ساختی یا واقعیه؟
واقعیه ...
من 25 تا تیکت سرور15 دادم ...
دیــکـتـاتـــــــوری در انـــجـــمــن ... !
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div]ا سلام و احترام
خوشحال می شویم در صورتیکه سوال و یا مورد دیگری هنوز برای شما باقی مانده است، بتوانیم شما را راهنمایی کنیم.
ارادتمند
واحد پشتیبانی عصر پادشاهان[/div][/quote]
خودت اینو ساختی یا واقعیه؟[/div][/quote]
واقعیه ...
ا سلام و احترام
ارادتمند
خودت اینو ساختی یا واقعیه؟
واقعیه ...
چرا اینقدر سوتی میدن؟من فکر کردم اولین بارشونه
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div]ا سلام و احترام
ارادتمند
خودت اینو ساختی یا واقعیه؟[/div][/quote]
واقعیه ...
من 25 تا تیکت سرور15 دادم ...[/div][/quote]
:oچرا اینقدر سوتی میدن؟من فکر کردم اولین بارشونه:lol:
بچها مگه پشتیبانی نوشته ها رو کپی نمیکنه؟پس چرا اینجوری غلط نوشته؟
سلام
دسوت عزیز این امر را به شما کد در هنگام لاگین کردن شما در اکانتتان داده شده است و بعد ازاینکه اکانت شما باز شد کد را ببینید
شاد و خرسند باشید
g
جان !؟
[quote][div][b]amirgogo[/b][/div][div][quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div]بچها مگه پشتیبانی نوشته ها رو کپی نمیکنه؟پس چرا اینجوری غلط نوشته؟:o
سلام
دسوت عزیز این امر را به شما کد در هنگام لاگین کردن شما در اکانتتان داده شده است و بعد ازاینکه اکانت شما باز شد کد را ببینید
شاد و خرسند باشید
g[/div][/quote]
جان !؟
و خدمتتون عرض کنم که پشتیبانی جوابا رو کپی نمیکنه ، چون اون زمانی رو که بخواد واسه پیدا کردنه جواب شما بذاره
واسه پیدا کردن و کپی کردن راحت میاد به جاش تایپ میکنه
بقیه رو نمیدونم ولی * محمدی رو مطمئنم دستی تایپ میکنه
خب شما که میگی کیبورد رو نگاه نمیکنی پس حتما صفحه مانیتور رو نگاه میکنی و در این صورت شما میبینی که چی داری تایپ میکنی پس چجوری حواست نیست که اشتباه تایپ کردی؟!!
inera@att.net
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]عجبا :|
خو اونام آدمن ، خوده من روزی 500 تا کلمه اشتباه تایپ میکنم
به خاطر اینه که سریع تایپ میکنیم ، یعنی جای دکمه ها رو حفظیم ، نیگا نمیکنیم به کیبورد ، واسه همین بعضی از کلمه ها
اشتب تایپ میشن ، اونایی که تایپشون سریعه میتونن تایید کنن :mrgreen:
رکوردم 150 تا 300 کلمه در دیقس :mrgreen:
و خدمتتون عرض کنم که پشتیبانی جوابا رو کپی نمیکنه ، چون اون زمانی رو که بخواد واسه پیدا کردنه جواب شما بذاره
واسه پیدا کردن و کپی کردن راحت میاد به جاش تایپ میکنه ;)
بقیه رو نمیدونم ولی اپراتور محمدی رو مطمئنم دستی تایپ میکنه :)[/div][/quote]
خب شما که میگی کیبورد رو نگاه نمیکنی پس حتما صفحه مانیتور رو نگاه میکنی و در این صورت شما میبینی که چی داری تایپ میکنی پس چجوری حواست نیست که اشتباه تایپ کردی؟!!:!:
واسه پیدا کردن و کپی کردن راحت میاد به جاش تایپ میکنه
بقیه رو نمیدونم ولی * محمدی رو مطمئنم دستی تایپ میکنه
خب شما که میگی کیبورد رو نگاه نمیکنی پس حتما صفحه مانیتور رو نگاه میکنی و در این صورت شما میبینی که چی داری تایپ میکنی پس چجوری حواست نیست که اشتباه تایپ کردی؟!!
زدی تو خال ...
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]عجبا :|
خو اونام آدمن ، خوده من روزی 500 تا کلمه اشتباه تایپ میکنم
به خاطر اینه که سریع تایپ میکنیم ، یعنی جای دکمه ها رو حفظیم ، نیگا نمیکنیم به کیبورد ، واسه همین بعضی از کلمه ها
اشتب تایپ میشن ، اونایی که تایپشون سریعه میتونن تایید کنن :mrgreen:
رکوردم 150 تا 300 کلمه در دیقس :mrgreen:
واسه پیدا کردن و کپی کردن راحت میاد به جاش تایپ میکنه ;)
بقیه رو نمیدونم ولی اپراتور محمدی رو مطمئنم دستی تایپ میکنه :)[/div][/quote]
خب شما که میگی کیبورد رو نگاه نمیکنی پس حتما صفحه مانیتور رو نگاه میکنی و در این صورت شما میبینی که چی داری تایپ میکنی پس چجوری حواست نیست که اشتباه تایپ کردی؟!!:!:[/div][/quote]
زدی تو خال ... :lol:;)
ا سلام و احترام
ارادتمند
چه بدبختیو لو دادی؟؟
از من بترس چون تازه بازیو بلد شدم خدایی خوشت اومد تشکرو بزن
[quote][div][b]sharv 4[/b][/div][div]ا سلام و احترام
ارادتمند
چه بدبختیو لو دادی؟؟ :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.