ای بابا این موسس لرد کلوب ول کن جوجو نیست. شیطونه میگه با پیام برم رو مخش دیوارش کنم
دمت گرم برو رو مخش چند تا شهرش دیوار بشن بعدش من میرم رو مخش که کلا فارم بشه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]ای بابا این موسس لرد کلوب ول کن جوجو نیست. شیطونه میگه با پیام برم رو مخش دیوارش کنم:twisted:[/div][/quote]
ای بابا این موسس لرد کلوب ول کن جوجو نیست. شیطونه میگه با پیام برم رو مخش دیوارش کنم
مهدی نگفتی 33 تا صنعتگر با 1 میل از هر منبع
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]ای بابا این موسس لرد کلوب ول کن جوجو نیست. شیطونه میگه با پیام برم رو مخش دیوارش کنم:twisted:[/div][/quote]
دمت گرم برو رو مخش چند تا شهرش دیوار بشن بعدش من میرم رو مخش که کلا فارم بشه [/div][/quote]
اقا واسع همین محد 17000 شمشیر رفت تو دیوار گزارشش بدم بزنش تو که خلی می خوای تو هجوم باشی 44ک نیرو داره بدم
من که داشتم فارم گیری میکردم محمدو بزنم تو بیای مرده خوری .....
33 تا صنعتگر می دم با 1میل از هر منبع
اونا رو هم از جوجو زده من تو شهر اولم 650 تا متخصص دارم
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]اقا واسع همین محد 17000 شمشیر رفت تو دیوار گزارشش بدم بزنش تو که خلی می خوای تو هجوم باشی 44ک نیرو داره بدم[/div][/quote]
من که داشتم فارم گیری میکردم محمدو بزنم تو بیای مرده خوری .....[/div][/quote]
33 تا صنعتگر می دم با 1میل از هر منبع[/div][/quote]
اونا رو هم از جوجو زده:lol: من تو شهر اولم 650 تا متخصص دارم
اقا واسع همین محد 17000 شمشیر رفت تو دیوار گزارشش بدم بزنش تو که خلی می خوای تو هجوم باشی 44ک نیرو داره بدم
من که داشتم فارم گیری میکردم محمدو بزنم تو بیای مرده خوری .....
33 تا صنعتگر می دم با 1میل از هر منبع
اونا رو هم از جوجو زده من تو شهر اولم 650 تا متخصص دارم
100 تا معمار خوبه؟
[quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]اقا واسع همین محد 17000 شمشیر رفت تو دیوار گزارشش بدم بزنش تو که خلی می خوای تو هجوم باشی 44ک نیرو داره بدم[/div][/quote]
من که داشتم فارم گیری میکردم محمدو بزنم تو بیای مرده خوری .....[/div][/quote]
33 تا صنعتگر می دم با 1میل از هر منبع[/div][/quote]
اونا رو هم از جوجو زده:lol: من تو شهر اولم 650 تا متخصص دارم[/div][/quote]
100 تا معمار خوبه؟
شهر اولش مزرعشو جوجو از 20 کرد 15 و معدن سنگشو هم کرد 15
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]ای بابا این موسس لرد کلوب ول کن جوجو نیست. شیطونه میگه با پیام برم رو مخش دیوارش کنم:twisted:[/div][/quote]
دمت گرم برو رو مخش چند تا شهرش دیوار بشن بعدش من میرم رو مخش که کلا فارم بشه [/div][/quote]
شهر اولش مزرعشو جوجو از 20 کرد 15 و معدن سنگشو هم کرد 15:lol:
جانم ؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]ای بابا این موسس لرد کلوب ول کن جوجو نیست. شیطونه میگه با پیام برم رو مخش دیوارش کنم:twisted:[/div][/quote]
مهدی نگفتی 33 تا صنعتگر با 1 میل از هر منبع[/div][/quote]
جانم ؟ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
بابا می گم تو این محمد رو بزن 100 تا معمار با 1میل از هر منبع
من محمد رو بزنم 300 تا کشاورز میگیرما
1 میل از هر منبع هم نمیخوام 3 ساعت نیرو هاتو خالی کنی من تمام شهراتو غارت کنم
نظرت چیه ؟؟پیشنهاد داری بگو
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]بابا می گم تو این محمد رو بزن 100 تا معمار با 1میل از هر منبع[/div][/quote]
من محمد رو بزنم 300 تا کشاورز میگیرما ;););)
1 میل از هر منبع هم نمیخوام 3 ساعت نیرو هاتو خالی کنی من تمام شهراتو غارت کنم ;););)
بابا می گم تو این محمد رو بزن 100 تا معمار با 1میل از هر منبع
من محمد رو بزنم 300 تا کشاورز میگیرما
1 میل از هر منبع هم نمیخوام 3 ساعت نیرو هاتو خالی کنی من تمام شهراتو غارت کنم
الان شهر هام 2میل از هر من بع داره بدمش بتو؟؟؟ بیخیال خودم میزنم
این مطلب در 1392/05/27 13:05:32 نوشته شده است و در 1392/05/27 13:05:44 ویرایش شده است .
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]بابا می گم تو این محمد رو بزن 100 تا معمار با 1میل از هر منبع[/div][/quote]
من محمد رو بزنم 300 تا کشاورز میگیرما ;););)
1 میل از هر منبع هم نمیخوام 3 ساعت نیرو هاتو خالی کنی من تمام شهراتو غارت کنم ;););)
نظرت چیه ؟؟پیشنهاد داری بگو [/div][/quote]
الان شهر هام 2میل از هر من بع داره بدمش بتو؟؟؟ بیخیال خودم میزنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.