40 ک یا 40 تا ؟؟؟؟؟
به کی زدی رفتی دیفال؟؟الان یکیو میزنم 100 هزار میاد رو مهاجمینم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]اقا 40 نیرو دوباره رفت تو دیوار:evil::|:|[/div][/quote]
40 ک یا 40 تا ؟؟؟؟؟
به کی زدی رفتی دیفال؟؟الان یکیو میزنم 100 هزار میاد رو مهاجمینم
جوجو گفت اتک بده من دادم یکی دیگه اتک دادد برایه اون دف داد یادش رفت برا ما ورداره
osiris رو دیوار کردم ولی حواسم نبود جاخالی بدم
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]جوجو گفت اتک بده من دادم یکی دیگه اتک دادد برایه اون دف داد یادش رفت برا ما ورداره:oops::evil:[/div][/quote]
جوجو گفت اتک بده من دادم یکی دیگه اتک دادد برایه اون دف داد یادش رفت برا ما ورداره
دمت گرم خوب بود جاخالی ندادی
همین طوری ادامه بدی میری مدافعین
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]جوجو گفت اتک بده من دادم یکی دیگه اتک دادد برایه اون دف داد یادش رفت برا ما ورداره:oops::evil:[/div][/quote]
osiris رو دیوار کردم ولی حواسم نبود جاخالی بدم[/div][/quote]
دمت گرم خوب بود جاخالی ندادی :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
همین طوری ادامه بدی میری مدافعین :lol:
لرد کلاب همین طوری داره حمله میزنه
بابا از پرو پلیر هم دارن منو میزنن
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]جوجو گفت اتک بده من دادم یکی دیگه اتک دادد برایه اون دف داد یادش رفت برا ما ورداره:oops::evil:[/div][/quote]
همین طوری ادامه بدی میری مدافعین :lol:[/div][/quote]
بابا از پرو پلیر هم دارن منو میزنن :x
الان 300 هزار تا هجوم دارم نزدیک 100 هزار تا هم تلفات دادم 2 تا فارم تپل مپل اضافه کرده الان 24میل غارت دارم از یکی از فارمام فقط
از اون یکی حدود 10 میل غارت زدم باید برم 30 میل اینا
خودمو بکشونم تو تاپ غارت
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]چقدر واسه حجوم تلفات دادی؟[/div][/quote]
الان 300 هزار تا هجوم دارم نزدیک 100 هزار تا هم تلفات دادم 2 تا فارم تپل مپل اضافه کرده الان 24میل غارت دارم از یکی از فارمام فقط
از اون یکی حدود 10 میل غارت زدم باید برم 30 میل اینا :roll::roll::roll::roll:
خودمو بکشونم تو تاپ غارت
بابا از پرو پلیر هم دارن منو میزنن
کد هاشو بده
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr hero[/b][/div][div]جوجو گفت اتک بده من دادم یکی دیگه اتک دادد برایه اون دف داد یادش رفت برا ما ورداره:oops::evil:[/div][/quote]
همین طوری ادامه بدی میری مدافعین :lol:[/div][/quote]
بابا از پرو پلیر هم دارن منو میزنن :x[/div][/quote]
کد هاشو بده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.