آدمک آخر دنیاست بخند ... آدمک مرگ همین جاست بخند
آدمک خر نشوی گریه کنی ... دنیا سراسر سراب است بخند
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آدولف[/b][/div][div]خوب نبره الان سرمو به کجا بکوبم که نمیبره[/div][/quote]
بکوب به مانیتور:|:|:|
راستی نقل قول هم یاد بگیر:)[/div][/quote]
من اختراش کردم
[quote][div][b]آدولف[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آدولف[/b][/div][div]خوب نبره الان سرمو به کجا بکوبم که نمیبره[/div][/quote]
من اختراش کردم[/div][/quote]
[quote][div][b]آدولف[/b][/div][div][quote][div][b]آدولف[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آدولف[/b][/div][div]خوب نبره الان سرمو به کجا بکوبم که نمیبره[/div][/quote]
[/div][/quote]
من بوجودش اوردم
[quote][div][b]آدولف[/b][/div][div][quote][div][b]آدولف[/b][/div][div][quote][div][b]آدولف[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آدولف[/b][/div][div]خوب نبره الان سرمو به کجا بکوبم که نمیبره[/div][/quote]
[/div][/quote]
من بوجودش اوردم[/div][/quote]
اگه نمیارم فک کن شاید دوس ندارم
[quote][div][b]آدولف[/b][/div][div][quote][div][b]آدولف[/b][/div][div][quote][div][b]آدولف[/b][/div][div][quote][div][b]آدولف[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آدولف[/b][/div][div]خوب نبره الان سرمو به کجا بکوبم که نمیبره[/div][/quote]
[/div][/quote]
من بوجودش اوردم[/div][/quote]
اگه نمیارم فک کن شاید دوس ندارم
[/div][/quote]
گرفتی:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D:D:D:D:D8-)8-)8-)
تو میدونی لغت اسمپمری رو اولین بار که به کار برد من
چی میگ بابا!!!!!!!!!
خودم از اسپمر های قهار و نایاب انجمن بودم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آدولف[/b][/div][div]تو میدونی لغت اسمپمری رو اولین بار که به کار برد من[/div][/quote]
چی میگ بابا!!!!!!!!!
خودم از اسپمر های قهار و نایاب انجمن بودم:|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.