این مورد روی کروم و موزیلا تست شده است و مشکلی ندارد
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
نویسنده | پیغام |
---|---|
1391/09/20 19:34:43
این مورد روی کروم و موزیلا تست شده است و مشکلی ندارد
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
|
|
|
1391/09/22 13:33:51
سلام اقا هنوز درست نشده اخه ما که مریض نیستیم که درست باشه الکی بگیم خرابه من با 2 تا * چک کردم win xp با کروم تو راست کلیک گزینه ارتقا رو نشون نمیده 9 سرور گذشته ولی هنوز شما یکدنده ولجوج هستید و حرف هیچکسو گوش نمیدید همون قانون مرغ یه پا داره کماکان پا برجاست موفق باشید تصمیم درست نتیجه فکر درسته
فکر درست با تجربه بدست می اید تجربه حاصل یک تصمیم اشتباه |
|
1391/09/22 13:39:54
آره مشکل داره ولی مدیر ها نمیتونن حل کنن.چون مشکل از آخرین نسخه کرومه.من با اپرا امتحان کردم مشکلی نداشت.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
1391/09/23 14:26:03
در این رابطه تغییراتی اعمال شد لطفا چک کنید که ایا مشکل حل شده است ؟
|
|
|
1391/09/27 03:20:43
الان درست شد به یاد درفش کاویانی و برادرانم که در اوج قدرت و احترام حذف اکانت کردن
Jingel , Dumenic , meraj , کاوه آهنگر(mah pishano |
|
1391/09/27 10:48:00
واسه منم درست شده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
منوی کاربری
|
||