این مورد روی کروم و موزیلا تست شده است و مشکلی ندارد
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
نویسنده | پیغام |
---|---|
1391/09/20 19:34:43
این مورد روی کروم و موزیلا تست شده است و مشکلی ندارد
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
|
|
|
1391/09/22 13:33:51
سلام اقا هنوز درست نشده اخه ما که مریض نیستیم که درست باشه الکی بگیم خرابه من با 2 تا * چک کردم win xp با کروم تو راست کلیک گزینه ارتقا رو نشون نمیده 9 سرور گذشته ولی هنوز شما یکدنده ولجوج هستید و حرف هیچکسو گوش نمیدید همون قانون مرغ یه پا داره کماکان پا برجاست موفق باشید تصمیم درست نتیجه فکر درسته
![]() فکر درست با تجربه بدست می اید ![]() تجربه حاصل یک تصمیم اشتباه ![]() ![]() |
|
1391/09/22 13:39:54
آره مشکل داره ولی مدیر ها نمیتونن حل کنن.چون مشکل از آخرین نسخه کرومه.من با اپرا امتحان کردم مشکلی نداشت.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ ![]() یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
1391/09/23 14:26:03
در این رابطه تغییراتی اعمال شد لطفا چک کنید که ایا مشکل حل شده است ؟
|
|
|
1391/09/27 03:20:43
الان درست شد به یاد درفش کاویانی و برادرانم که در اوج قدرت و احترام حذف اکانت کردن
Jingel , Dumenic , meraj , کاوه آهنگر(mah pishano |
|
1391/09/27 10:48:00
واسه منم درست شده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ ![]() یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
منوی کاربری
|
||