به پشتیبانی تیکت زدم 2تا.یکی واسه زمان شب شدن گفتم دیره.گفت پیشنهاد شما به مدیریتارجاع داده شد.دومی هم گفتم مشکلات گرافیک شب رو درست کنید گفتن درحال پیگیری است
شمام تیکت بزنید
inera@att.net
به پشتیبانی تیکت زدم 2تا.یکی واسه زمان شب شدن گفتم دیره.گفت پیشنهاد شما به مدیریتارجاع داده شد.دومی هم گفتم مشکلات گرافیک شب رو درست کنید گفتن درحال پیگیری است
شمام تیکت بزنید
شمام تیکت بزنید
چه فرقی میکنه تو زدی دیگه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]به پشتیبانی تیکت زدم 2تا.یکی واسه زمان شب شدن گفتم دیره.گفت پیشنهاد شما به مدیریتارجاع داده شد.دومی هم گفتم مشکلات گرافیک شب رو درست کنید گفتن درحال پیگیری است
شمام تیکت بزنید [/div][/quote]
چه فرقی میکنه تو زدی دیگه :geek::geek::geek::geek::geek::geek:
شمام تیکت بزنید
چه فرقی میکنه تو زدی دیگه
خب شما بزنید بیشتر پیگیری میکنن
inera@att.net
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]به پشتیبانی تیکت زدم 2تا.یکی واسه زمان شب شدن گفتم دیره.گفت پیشنهاد شما به مدیریتارجاع داده شد.دومی هم گفتم مشکلات گرافیک شب رو درست کنید گفتن درحال پیگیری است
شمام تیکت بزنید [/div][/quote]
چه فرقی میکنه تو زدی دیگه :geek::geek::geek::geek::geek::geek:[/div][/quote]
خب شما بزنید بیشتر پیگیری میکنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.