جوگیر
سلام!!!!
چه دوغی چه کشکی...
شما که فقط تو 1سرور بودی چطور متوجه شدی از همه بهترین بودی؟؟یه ادم با سابقه این نطرو میزاشت 1حرفی...البته از نظر اسمی اره راست گفتی بهترینه تو یه چیزا دیگه هم همینطور
گفتی برن 1 نظر سنجی بزارن بقیه هم دفاع کنن روحیه اتحادت بره بالا
حداقل آقای bingo55521 همین که فقط و فقظ ثبت نامم کرده باشه تو سرورا حداقل امار سروا دستشه برا اینکه ادم اطلاع داشته باشه تو چه سروری چه خبری بوده فکر نمیکنم نیاز باشه حتما جز 10نفر اول بازی بود ...
تازه همه میدونن آقای bingo55521 جز نفراتیه که تو انجمن همیشه حضور فعالی داشته و بیشتر هر فرد دیگه ای با بازیکنا در ارتباطه....
از قدیم گفتن ادمو ....بگیره جو نگیره نقل شماس
اول اینکه معلوم نیست شما کی هستی که امدی اینجا یه اکانت ساختی که این حرفارو بزنی
اصلا برام مهم نیست
درثانی اینکه وقتی نمیدونی تو سرورهای پیش من با چه اکانتی بازی میکردم پس نظر ندید
من تو سرور ۵ با یوهان رو یه اکانت بازی میکردیم که بد فروختیم امدیم سرور ۶ که
کسی که خرید بود اکانت رو زنگ زد تا برگردیم سرور ۵ و اون تصفیه حساب باormazd
کردیم
تو ۲۰تا سرور بازی کردن مهم نیست عزیز
من سابقه بازیهام مشخص این بازی و حتا * بازیهای تحت وب هستن که هیچگونه ارزشی ندران
و من فقط به عنوانه سرگرمی بازی میکنم شما یه سر بزن به سایت www.cyberg.ir
تا متوجه شی که ما جزو تیم عازمی ایران به فرانسه در مسابقات گیم هستیم
که حداقل ۱۵۰ملیون در طول سال برامون وثیقه گذاشته میشه برای سفر
بازیهای تحت وب مال ساله ۲۰۰۴ بود که تازه * اومده بود و گل کرده بود
وگرنه این گونه بازیها زمانش گذشته و چون ما یه کشور جهان سوم هستیم و دسترسی به اینترنت با سرعت بالا
نداریم مجبوریم این گونه بازی هارو بکنیم شما هم زیاد جوّگیر نشو و اگه دشمنی تو سرور داری
که باعث شده به شکلی صفر بشی خودتو اینجا ارضا نکن اگه حرفی داره کسی تو بازی در میون بذاره
یا خودش و معرفی کنه