بچه ها سلام یکی ادعا میکنه من 10 تا مشاور دارم میخوام تسخیرت کنم حواست باشه
خدایی به این یارو چی بگیم ها؟ خدایی فعال شده که داره اینطوری میگه اصلا طرف راست میگه کی قراره فعالش کنن 16 سرور صبر کردیم برا نسخه ی شب 16 سرور دیگه انشا الله تسخیر شهر فعال میشه
Ƙєηѕнι
بچه ها سلام یکی ادعا میکنه من 10 تا مشاور دارم میخوام تسخیرت کنم حواست باشه
خدایی به این یارو چی بگیم ها؟ خدایی فعال شده که داره اینطوری میگه اصلا طرف راست میگه کی قراره فعالش کنن 16 سرور صبر کردیم برا نسخه ی شب 16 سرور دیگه انشا الله تسخیر شهر فعال میشه:twisted:
اون هر کـی بوده یا تورو گیر آورده (یعنی فکر کرده اسکـلی) و یا اینکه خودش توهم زده
Ƙєηѕнι
میدونم بابا:lol:[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]اون هر کـی بوده یا تورو گیر آورده (یعنی فکر کرده اسکـلی) و یا اینکه خودش توهم زده[/div][/quote]
اون هر کـی بوده یا تورو گیر آورده (یعنی فکر کرده اسکـلی) و یا اینکه خودش توهم زده
بهش گفتم شهر آخرمو تسخیر کن عیب نداره فدا سرت خدایی ببینم میکنه یا توهم زده
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]میدونم بابا:lol:[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]اون هر کـی بوده یا تورو گیر آورده (یعنی فکر کرده اسکـلی) و یا اینکه خودش توهم زده[/div][/quote]
[/div][/quote]
بهش گفتم شهر آخرمو تسخیر کن عیب نداره فدا سرت خدایی ببینم میکنه یا توهم زده:lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.