lord.ah
mahdi521
lord.ah
من الان از دیشب تا الان حول و حوش 500 تا گزارش دارم.هیچکدومشم نمیتونم ببینم.نمیدونم چی بگم!!حالا خوبه گزارش لشگرکشیو اوکی کردم وگرنه دهنم اسفالت بود
من ازترسم غارت هم نمیکنم از تاپ غارت عقب موندم
اوه دیروز انقدر غارت کرده بودیم خودم سر سام گرفتم امروز فک کنم اومدیم بیرون دیروز یکی از اعضامون رنک 4دفاع هم بود
الان شده رنک 44دیروز هم رنک 50هجوم بودیم شدیم 150
الان یکیو جاسو
مگه چقدر غارت زدی؟!!!!!!!!
اوه دیروز انقدر غارت کرده بودیم خودم سر سام گرفتم امروز فک کنم اومدیم بیرون دیروز یکی از اعضامون رنک 4دفاع هم بود
الان شده رنک 44دیروز هم رنک 50هجوم بودیم شدیم 150
الان یکیو جاسوسی زدم نیمتونم ببینم
ولی اگه گزارشا درست بشه ودباره میریم غارت
آخ امروز اومدم از پشتیابنی بابت شبو روز تشکر کردم تو همون تیکت گفتم حرفمو پس میگیرم گزارشا درست کنید
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]من الان از دیشب تا الان حول و حوش 500 تا گزارش دارم.هیچکدومشم نمیتونم ببینم.نمیدونم چی بگم!!حالا خوبه گزارش لشگرکشیو اوکی کردم وگرنه دهنم اسفالت بود[/div][/quote]
من ازترسم غارت هم نمیکنم از تاپ غارت عقب موندم:|:|:|:|[/div][/quote]
اوه دیروز انقدر غارت کرده بودیم خودم سر سام گرفتم امروز فک کنم اومدیم بیرون دیروز یکی از اعضامون رنک 4دفاع هم بود:?
الان شده رنک 44دیروز هم رنک 50هجوم بودیم شدیم 150:?
الان یکیو جاسو
مگه چقدر غارت زدی؟!!!!!!!![/div][/quote]
اوه دیروز انقدر غارت کرده بودیم خودم سر سام گرفتم امروز فک کنم اومدیم بیرون دیروز یکی از اعضامون رنک 4دفاع هم بود:?
الان شده رنک 44دیروز هم رنک 50هجوم بودیم شدیم 150:?
الان یکیو جاسوسی زدم نیمتونم ببینم :|:|:|:|:|ولی اگه گزارشا درست بشه ودباره میریم غارت :mrgreen::mrgreen:
آخ امروز اومدم از پشتیابنی بابت شبو روز تشکر کردم تو همون تیکت گفتم حرفمو پس میگیرم گزارشا درست کنید :lol::lol::lol: