اتحاد پدرخوانده(شمال شرقی):اتحاد برتر.فقط اعضای قوی عضو بشن لطفا.
یعنی یه پست دیگه از این اتحادت بزاری اعلان جنگ میکنم باهات اونوقت میشه اتحاد پدر خوانده فارم خوبه ایران بهشت زمین
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]farzad-shams[/b][/div][div]اتحاد پدرخوانده(شمال شرقی):اتحاد برتر.فقط اعضای قوی عضو بشن لطفا.[/div][/quote]
یعنی یه پست دیگه از این اتحادت بزاری اعلان جنگ میکنم باهات اونوقت میشه اتحاد پدر خوانده فارم خوبه ایران بهشت زمین
رتبتون هم خیلی بالا ترسیدم پدرخوانده(شمال شرقی)
پدرخوانده(شمال شرقی) 5 351
65 **شوالیه های سیاه** 4 343
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]farzad-shams[/b][/div][div]اتحاد پدرخوانده(شمال شرقی):اتحاد برتر.فقط اعضای قوی عضو بشن لطفا.[/div][/quote]
یعنی یه پست دیگه از این اتحادت بزاری اعلان جنگ میکنم باهات اونوقت میشه اتحاد پدر خوانده فارم خوبه ایران بهشت زمین[/div][/quote]
حسین جان ماهم که زیر مجموعه شما شدیم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]farzad-shams[/b][/div][div]اتحاد پدرخوانده(شمال شرقی):اتحاد برتر.فقط اعضای قوی عضو بشن لطفا.[/div][/quote]
یعنی یه پست دیگه از این اتحادت بزاری اعلان جنگ میکنم باهات اونوقت میشه اتحاد پدر خوانده فارم خوبه ایران بهشت زمین[/div][/quote]
65 **شوالیه های سیاه** 4 343[/div][/quote]
حسین جان ماهم که زیر مجموعه شما شدیم
مطمعنا یکی از قوی ترین اتحاد هاس این اتحاد پدر خوانده 5 تا عضو داره جمعیتشون به 400 نرسیده.ولی من مطمعنم تو شهراشون همین الانش ارتش میلیونی دارن باور کنین.با چه اعتماد به نفسی هم رفتن شمال شرقی.
چه کلاسم میزاره اینو تو پروفایلش نوشته>>>> ما فعلا مشغول کاریم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]farzad-shams[/b][/div][div]اتحاد پدرخوانده(شمال شرقی):اتحاد برتر.فقط اعضای قوی عضو بشن لطفا.[/div][/quote]
مطمعنا یکی از قوی ترین اتحاد هاس این اتحاد پدر خوانده 5 تا عضو داره جمعیتشون به 400 نرسیده.ولی من مطمعنم تو شهراشون همین الانش ارتش میلیونی دارن باور کنین.با چه اعتماد به نفسی هم رفتن شمال شرقی.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
چه کلاسم میزاره اینو تو پروفایلش نوشته>>>> ما فعلا مشغول کاریم.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.