[qشوخیدم بابا:lol::lol::lol::lol::lol::lol:uote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]یعنی با منید یا با دیوار:lol::lol:[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]بیشور[/div][/quote]
[/div][/quote]
دقیقا میخاستم اینو بگم عزیزم 4تا سرور فعال هس امید وارم این پلیر های غرب وحشی نیان + ریزه میزه که اکانتش بسته شد یهو بخاد بیاد 16 وایی
هی اسکل خان حرف دهنتو بفم ریزه میزه بدون هیچ دلیلی بن شده بود که دوباره اکانتش باز شد
تا من عصبانی نشدم از جلو چشمام خفه شو
اولا یه گزارش تخلف قشنگ برات نوشتم دوما من کاری ندارم چرا وبه چه علت بسته شده منظور من این بود که سرور16 نیاد
اسمتو تو سرور 16 گیر بیارم بهت نشون میدم دنیا چه خبره
من علیرضا هستم صاحب اصلی اکانت اگه با حسین کار دارین به این اکانت پیام بدین:
l3ad l3oy
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]king alireza[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]دقیقا میخاستم اینو بگم:lol::lol: عزیزم 4تا سرور فعال هس امید وارم این پلیر های غرب وحشی نیان + ریزه میزه که اکانتش بسته شد یهو بخاد بیاد 16 وایی:roll:[/div][/quote]
هی اسکل خان حرف دهنتو بفم ریزه میزه بدون هیچ دلیلی بن شده بود که دوباره اکانتش باز شد
تا من عصبانی نشدم از جلو چشمام خفه شو:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اولا یه گزارش تخلف قشنگ برات نوشتم دوما من کاری ندارم چرا وبه چه علت بسته شده منظور من این بود که سرور16 نیاد[/div][/quote]
اسمتو تو سرور 16 گیر بیارم بهت نشون میدم دنیا چه خبره
دقیقا میخاستم اینو بگم عزیزم 4تا سرور فعال هس امید وارم این پلیر های غرب وحشی نیان + ریزه میزه که اکانتش بسته شد یهو بخاد بیاد 16 وایی
تا من عصبانی نشدم از جلو چشمام خفه شو
اولا یه گزارش تخلف قشنگ برات نوشتم دوما من کاری ندارم چرا وبه چه علت بسته شده منظور من این بود که سرور16 نیاد
منم براش یه خشگلشا دادم بره حالشا ببره
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]king alireza[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]دقیقا میخاستم اینو بگم:lol::lol: عزیزم 4تا سرور فعال هس امید وارم این پلیر های غرب وحشی نیان + ریزه میزه که اکانتش بسته شد یهو بخاد بیاد 16 وایی:roll:[/div][/quote]
تا من عصبانی نشدم از جلو چشمام خفه شو:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اولا یه گزارش تخلف قشنگ برات نوشتم دوما من کاری ندارم چرا وبه چه علت بسته شده منظور من این بود که سرور16 نیاد[/div][/quote]
منم براش یه خشگلشا دادم بره حالشا ببره
والله حوصله جنگ اول بازی ندارم چون قراره با دوستان با برنامه بریم جلو شما اسمه اکانتتو بگو بهت پیام میدم تو بازی
بیا منحرف کردید رفت
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]والله حوصله جنگ اول بازی ندارم چون قراره با دوستان با برنامه بریم جلو شما اسمه اکانتتو بگو بهت پیام میدم تو بازی[/div][/quote]
بیا منحرف کردید رفت:evil:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.