بله شما قهرمانان ملی هم چون فرناز دس بوس عرب ها دارید که واقعا جایه افتخاره
در ضمن این هم یه جور نژاد پرستی محسوب میشه
نژاد پرستی چی؟
عرب ها یک نوع نژاد محسوب میشن و اینکه شما میگین ایرانی ها بهتر از اعراب هستن بعنی نژاد پرستی
البته من خودمم از عرب ها خوشم نمیاد
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]بله شما قهرمانان ملی هم چون فرناز دس بوس عرب ها دارید که واقعا جایه افتخاره[/div][/quote]
در ضمن این هم یه جور نژاد پرستی محسوب میشه[/div][/quote]
نژاد پرستی چی؟[/div][/quote]
عرب ها یک نوع نژاد محسوب میشن و اینکه شما میگین ایرانی ها بهتر از اعراب هستن بعنی نژاد پرستی
تو عهد دایناسور ها دوبار قهرمان آسیا شدید هر موقه کم میاری میگید ما دو ستاره ایم این به اون در باز یه قرن بهتر از عهد دایناسور هاست
والا فعلا که تو آمار و همه چی اولیم
البته ما قهرمانان ملی چون شیث و نصرتی نداریم
آره دیگه وقتی پول بدید لقب شوالیه بخرید اینجوری هم میشه دیگه همه چیزو میخرید
والا ما که فعلا داریم با وعده و وعید بازیکن میخریم تا 3 هفته پیش به طور میانگین 50 درصد قرار داد بازیکنا پرداخت نشده بود
ولی شما با رویانیان که مشکلی ندارین
[quote][div][b]alish5544[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]تو عهد دایناسور ها دوبار قهرمان آسیا شدید هر موقه کم میاری میگید ما دو ستاره ایم این به اون در باز یه قرن بهتر از عهد دایناسور هاست:lol::lol:[/div][/quote]
البته ما قهرمانان ملی چون شیث و نصرتی نداریم:o:o[/div][/quote]
آره دیگه وقتی پول بدید لقب شوالیه بخرید اینجوری هم میشه دیگه همه چیزو میخرید[/div][/quote]
والا ما که فعلا داریم با وعده و وعید بازیکن میخریم تا 3 هفته پیش به طور میانگین 50 درصد قرار داد بازیکنا پرداخت نشده بود
نژاد پرستی چی؟
من کجا گفتم ایرانی هت بهتر از عرب ها هستن در ضمن اینکه بهتر ان هیچ شکی توش نیس ولی کلا نگرفتی چی گفتم من گفتم اسطوره شوما دست بوس عرب هاست اینطور نیست عکسه شیخ عربی رو میزنه به پیراهنش
تازه یه کارهاییم پشت پرده میکنن که دیگه نمیگم
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]بله شما قهرمانان ملی هم چون فرناز دس بوس عرب ها دارید که واقعا جایه افتخاره[/div][/quote]
البته من خودمم از عرب ها خوشم نمیاد[/div][/quote]
من کجا گفتم ایرانی هت بهتر از عرب ها هستن در ضمن اینکه بهتر ان هیچ شکی توش نیس ولی کلا نگرفتی چی گفتم من گفتم اسطوره شوما دست بوس عرب هاست اینطور نیست عکسه شیخ عربی رو میزنه به پیراهنش:|[/div][/quote]
تازه یه کارهاییم پشت پرده میکنن که دیگه نمیگم
نژاد پرستی چی؟
من کجا گفتم ایرانی ها بهتر از عرب ها هستن در ضمن اینکه بهتر ان هیچ شکی توش نیس ولی کلا نگرفتی چی گفتم من گفتم اسطوره شوما دست بوس عرب هاست اینطور نیست عکسه شیخ عربی رو میزنه به پیراهنش
خیلیخب بابا ما دیگه حرف نمی زنیم بعدا عمل میکنیم
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]بله شما قهرمانان ملی هم چون فرناز دس بوس عرب ها دارید که واقعا جایه افتخاره[/div][/quote]
من کجا گفتم ایرانی ها بهتر از عرب ها هستن در ضمن اینکه بهتر ان هیچ شکی توش نیس ولی کلا نگرفتی چی گفتم من گفتم اسطوره شوما دست بوس عرب هاست اینطور نیست عکسه شیخ عربی رو میزنه به پیراهنش:|[/div][/quote]
تو عهد دایناسور ها دوبار قهرمان آسیا شدید هر موقه کم میاری میگید ما دو ستاره ایم این به اون در باز یه قرن بهتر از عهد دایناسور هاست
البته ما قهرمانان ملی چون شیث و نصرتی نداریم
آره دیگه وقتی پول بدید لقب شوالیه بخرید اینجوری هم میشه دیگه همه چیزو میخرید
داداش من نیم فصل معلوم میشه فقط مجید در خدمت عرب ها تو تیمتون میمونه اونم باید به دوستای عربش بگه بیان تو تیمتون
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]alish5544[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]تو عهد دایناسور ها دوبار قهرمان آسیا شدید هر موقه کم میاری میگید ما دو ستاره ایم این به اون در باز یه قرن بهتر از عهد دایناسور هاست:lol::lol:[/div][/quote]
البته ما قهرمانان ملی چون شیث و نصرتی نداریم:o:o[/div][/quote]
آره دیگه وقتی پول بدید لقب شوالیه بخرید اینجوری هم میشه دیگه همه چیزو میخرید[/div][/quote]
ولی شما با رویانیان که مشکلی ندارین[/div][/quote]
داداش من نیم فصل معلوم میشه فقط مجید در خدمت عرب ها تو تیمتون میمونه اونم باید به دوستای عربش بگه بیان تو تیمتون
نژاد پرستی چی؟
من کجا گفتم ایرانی ها بهتر از عرب ها هستن در ضمن اینکه بهتر ان هیچ شکی توش نیس ولی کلا نگرفتی چی گفتم من گفتم اسطوره شوما دست بوس عرب هاست اینطور نیست عکسه شیخ عربی رو میزنه به پیراهنش
میتونستید عمل کنید که کم نمیاوردید
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]بله شما قهرمانان ملی هم چون فرناز دس بوس عرب ها دارید که واقعا جایه افتخاره[/div][/quote]
من کجا گفتم ایرانی ها بهتر از عرب ها هستن در ضمن اینکه بهتر ان هیچ شکی توش نیس ولی کلا نگرفتی چی گفتم من گفتم اسطوره شوما دست بوس عرب هاست اینطور نیست عکسه شیخ عربی رو میزنه به پیراهنش:|[/div][/quote]
خیلیخب بابا ما دیگه حرف نمی زنیم بعدا عمل میکنیم [/div][/quote]
میتونستید عمل کنید که کم نمیاوردید
آره بابا شما برید داور و سازمان لیگ فدراسیون بخرید که قهرمان شید آقای وزیر دستور میده نکونامو برگردونید پولشو ما میدیم یه نیگاهی به سایت ها مینداختید اماراتی واسه نکونام پیشنهاد 3الی5 ملیاردی داده بودن پس چرا واسه خلعت بری چنین دستوری نمیده میترسه بیاد پرسپولیس حالا آندو. نکونام.رحمتی خسرو چقدر گرفتن بماند هزینه این 4 تا بازیکن کل بازیکنای پرسپولیسو فک کنم شامل بشه. شما که پول ندارید چطور بازیکن گرفتید اردوی اوکراین چطوری رفتید بعد پرسپولیس میگن داره پوله بیت المالو حروم میکنه کسی به اس دق لول چرا چیزی نمیگه
خدایی داره راست میگه والا پارسال هم ما 5 تا بازیکن خوب خریدیم هم گفتن وای پرسپولیس چقدر پول خرج میکنه اونوقت شما با پول اون 5 نفر رفتید نکونامو اوردید هیچکی هیچی نگفت تازه شاه ماهیتون تو بازی توپو تقدیم عرب ها کرده میگه بفرمایید گل بزنید
[quote][div][b]بای بالون[/b][/div][div]آره بابا شما برید داور و سازمان لیگ فدراسیون بخرید که قهرمان شید آقای وزیر دستور میده نکونامو برگردونید پولشو ما میدیم یه نیگاهی به سایت ها مینداختید اماراتی واسه نکونام پیشنهاد 3الی5 ملیاردی داده بودن پس چرا واسه خلعت بری چنین دستوری نمیده میترسه بیاد پرسپولیس حالا آندو. نکونام.رحمتی خسرو چقدر گرفتن بماند هزینه این 4 تا بازیکن کل بازیکنای پرسپولیسو فک کنم شامل بشه. شما که پول ندارید چطور بازیکن گرفتید اردوی اوکراین چطوری رفتید بعد پرسپولیس میگن داره پوله بیت المالو حروم میکنه کسی به اس دق لول چرا چیزی نمیگه[/div][/quote]
خدایی داره راست میگه والا پارسال هم ما 5 تا بازیکن خوب خریدیم هم گفتن وای پرسپولیس چقدر پول خرج میکنه اونوقت شما با پول اون 5 نفر رفتید نکونامو اوردید هیچکی هیچی نگفت تازه شاه ماهیتون تو بازی توپو تقدیم عرب ها کرده میگه بفرمایید گل بزنید:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.