راستی این گرافیک شب قراره بر اساس ساعت کامپیوتر تنظیم بشه یا ساعت واقعی؟؟
یعنی مثلا اگه بر اساس ساعت کامپیوتر باشه موقع روزها هم الکی ساعت رو میزاریم شب که گرافیک شب بشه
Ƙєηѕнι
نه ساعت اصلی بازی[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]راستی این گرافیک شب قراره بر اساس ساعت کامپیوتر تنظیم بشه یا ساعت واقعی؟؟
یعنی مثلا اگه بر اساس ساعت کامپیوتر باشه موقع روزها هم الکی ساعت رو میزاریم شب که گرافیک شب بشه:lol:[/div][/quote]
یعنی مثلا اگه بر اساس ساعت کامپیوتر باشه موقع روزها هم الکی ساعت رو میزاریم شب که گرافیک شب بشه
نه این طوری نیست با ساعت واقعی هست
Ƙєηѕнι
نه بابا گذاشتم یادآوری بشه[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]راستی این گرافیک شب قراره بر اساس ساعت کامپیوتر تنظیم بشه یا ساعت واقعی؟؟
یعنی مثلا اگه بر اساس ساعت کامپیوتر باشه موقع روزها هم الکی ساعت رو میزاریم شب که گرافیک شب بشه:lol:[/div][/quote]
نه این طوری نیست با ساعت واقعی هست:mrgreen:[/div][/quote]
اتفاقا ساعتش مهمه . خیلی مهم
مثلا تصور کن ساعت 9 صبح که داری بازی میکنی و هم زمان از توی پنجره ی اتاقت نور خورشید مستقیما میتابه توی چشمات و صورتت ولی توی بازی شب باشه . این تضاد ادم رو خیلی اذیت میکنه . اونایی که gta زیاد بازی میکنن میدونن من چی میگم
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
مثلا تصور کن ساعت 9 صبح که داری بازی میکنی و هم زمان از توی پنجره ی اتاقت نور خورشید مستقیما میتابه توی چشمات و صورتت ولی توی بازی شب باشه . این تضاد ادم رو خیلی اذیت میکنه . اونایی که gta زیاد بازی میکنن میدونن من چی میگم
اگه شب هاشون قراره مثل شبای gta باشه همون بهتر که نذارن
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]david[/b][/div][div]اتفاقا ساعتش مهمه . خیلی مهم
مثلا تصور کن ساعت 9 صبح که داری بازی میکنی و هم زمان از توی پنجره ی اتاقت نور خورشید مستقیما میتابه توی چشمات و صورتت ولی توی بازی شب باشه . این تضاد ادم رو خیلی اذیت میکنه . اونایی که gta زیاد بازی میکنن میدونن من چی میگم [/div][/quote]
:lol: اگه شب هاشون قراره مثل شبای gta باشه همون بهتر که نذارن
اگه شب هاشون قراره مثل شبای gta باشه همون بهتر که نذارن
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]اتفاقا ساعتش مهمه . خیلی مهم
مثلا تصور کن ساعت 9 صبح که داری بازی میکنی و هم زمان از توی پنجره ی اتاقت نور خورشید مستقیما میتابه توی چشمات و صورتت ولی توی بازی شب باشه . این تضاد ادم رو خیلی اذیت میکنه . اونایی که gta زیاد بازی میکنن میدونن من چی میگم [/div][/quote]
:lol: اگه شب هاشون قراره مثل شبای gta باشه همون بهتر که نذارن[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
نه به ساعت بازیه
من علیرضا هستم صاحب اصلی اکانت اگه با حسین کار دارین به این اکانت پیام بدین:
l3ad l3oy
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]راستی این گرافیک شب قراره بر اساس ساعت کامپیوتر تنظیم بشه یا ساعت واقعی؟؟
نه به ساعت بازیه
نه به ساعت بازیه
Ƙєηѕнι
بابا شورشو دراوردن[quote][div][b]king alireza[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]راستی این گرافیک شب قراره بر اساس ساعت کامپیوتر تنظیم بشه یا ساعت واقعی؟؟
نه به ساعت بازیه
[/div][/quote]
az server 1 ino gharare ejra konan ba taskhiro :l
omid varam dar server 100 asre padeshahan ejra shan in chiza
Ƙєηѕнι
والا من از سرور 12 اومدم دیگه دارن [quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div]az server 1 ino gharare ejra konan ba taskhiro :l
omid varam dar server 100 asre padeshahan ejra shan in chiza[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.