نه ایده ی خوبی نیس
چرا که ممکنه اونی که داره بازیو میبازه رفتار خوبی نشون نده و ....
نه بابا من خودم از صبح تا حالا 25 بار بازی کرم 20 بار باختم
این خیالم نس دیگه کسی حرس نمیخوره سر باختن
این مطلب در 1392/04/23 21:27:42 نوشته شده است و در 1392/04/23 21:27:52 ویرایش شده است .
خز شده
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]نه ایده ی خوبی نیس
[/div][/quote]
نه بابا من خودم از صبح تا حالا 25 بار بازی کرم 20 بار باختم:lol::lol::lol:
این خیالم نس دیگه کسی حرس نمیخوره سر باختن
توی این انجمن جدید نه
توی انجمن قدیمی که نزدیک 1 ساله پیش تغییرش دادن و به این شکل درش اوردن . کابرای قدیمی انجمن یادشونه من چی میگم
اونجا توی قسمت ایده ها این ایده رو داده بودن
در ضمن دوستان لطفی بکنید و کمی انضباط رو رعایت کنید . منظورم به شخص خاصی نیست و به طور کل میگم . لطفا اگه ایده ای دارید اونو توی تاپیک ایده ها بنویسید . من یادمه خیلی وقت پیش حتی مدیر انجمن هم به اعضا این تذکر رو میداد اما حالا متاسفانه همه چی شیر تو شیر شده و کسی به اینجور چیزها توجه نمیکنه .
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]david[/b][/div][div]توی این انجمن جدید نه
توی انجمن قدیمی که نزدیک 1 ساله پیش تغییرش دادن و به این شکل درش اوردن . کابرای قدیمی انجمن یادشونه من چی میگم
اونجا توی قسمت ایده ها این ایده رو داده بودن[/div][/quote]
در ضمن دوستان لطفی بکنید و کمی انضباط رو رعایت کنید . منظورم به شخص خاصی نیست و به طور کل میگم . لطفا اگه ایده ای دارید اونو توی تاپیک ایده ها بنویسید . من یادمه خیلی وقت پیش حتی مدیر انجمن هم به اعضا این تذکر رو میداد اما حالا متاسفانه همه چی شیر تو شیر شده و کسی به اینجور چیزها توجه نمیکنه .
توی این انجمن جدید نه
اونجا توی قسمت ایده ها این ایده رو داده بودن
ایده ها ؟؟؟؟
نداریم که!!!
خز شده
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]david[/b][/div][div]توی این انجمن جدید نه
اونجا توی قسمت ایده ها این ایده رو داده بودن[/div][/quote]
در ضمن دوستان لطفی بکنید و کمی انضباط رو رعایت کنید . منظورم به شخص خاصی نیست و به طور کل میگم . لطفا اگه ایده ای دارید اونو توی تاپیک ایده ها بنویسید . من یادمه خیلی وقت پیش حتی مدیر انجمن هم به اعضا این تذکر رو میداد اما حالا متاسفانه همه چی شیر تو شیر شده و کسی به اینجور چیزها توجه نمیکنه . [/div][/quote]
ایده ها ؟؟؟؟
نداریم که!!!
نه ایده ی خوبی نیس
امان از تجربه.....
سرور 16 هستم ولی نسبت به قبل قوی تر!
خواهید دید که کی خواهم بود.
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]نه ایده ی خوبی نیس
[/div][/quote]
امان از تجربه.....:D
نه ایده ی خوبی نیس
امان از تجربه.....
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
:lol:
آخه یه زمانی بیلیارد آنلاین بازی میکردیم و....
:mrgreen:
[quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]نه ایده ی خوبی نیس
[/div][/quote]
امان از تجربه.....:D[/div][/quote]
نه ایده ی خوبی نیس
امان از تجربه.....
دخترا هم بیلیارد بازی میکنن؟مچتو گرفتم ای بچه زرنگ فکر کردی میتونی ملتو بزاری سر کار؟اره؟
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]:lol:
[quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]نه ایده ی خوبی نیس
[/div][/quote]
[/div][/quote]
دخترا هم بیلیارد بازی میکنن؟مچتو گرفتم ای بچه زرنگ فکر کردی میتونی ملتو بزاری سر کار؟اره؟:D
نه ایده ی خوبی نیس
امان از تجربه.....
دخترا هم بیلیارد بازی میکنن؟مچتو گرفتم ای بچه زرنگ فکر کردی میتونی ملتو بزاری سر کار؟اره؟
قضیه چیه؟؟؟ بحث الان سر چی هست؟؟؟
سرور 16 هستم ولی نسبت به قبل قوی تر!
خواهید دید که کی خواهم بود.
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]آفرین
[quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]:lol:
[/div][/quote]
[/div][/quote]
دخترا هم بیلیارد بازی میکنن؟مچتو گرفتم ای بچه زرنگ فکر کردی میتونی ملتو بزاری سر کار؟اره؟:D[/div][/quote]
[/div][/quote]
قضیه چیه؟؟؟ بحث الان سر چی هست؟؟؟:arrow::geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.