درمانگاه - آهنگری - زندان - کاروانسرا - ماهیگیری - کشتی سازی - باغ و ...
این ساختمون هایی که گفتید همشون بی خودن .به هیچی دردی نمیخورن. البته به جز دژ وماهیگیری. آخه باغ یا کشتی سازی به چه درد میخوره کاروانسرا دیگه چیه.آخه قرون وسطی نیرو گاه چی بزن اتمی با برق بیمارستان همین به زخمی ها آب دون بدیم نمیرن. زندان حتما نیرو های دشمنو اسیر کنیم باز به درد نمیخوره.به نظره من ساختمونی که ضرورت داره یه چیزی بذارن مثه ماهیگیری که ملت کوفت کنه نمیره.دوستمون زد تو خال همش نمیشه که با غارت آب وغذا داد به اینا 2روز رو اکانت نباشی نیرو ها به رحمت خد رفتن
چرا مزخرف میگی ؟
زندان : مثلا میتونی قهرمان های دشمن رو اسیر کنی
کاروانسرا : تو خوانوارز موجوده و میتونی بری کاربردشو ببینی
آهنگری : یکی از مهمترین ساختمون ها که وسایل و سلاح ها رو میسازه تا به سربازخانه و سایر ساختمان ها بره و اول باید اون رو بنا کرد ...
درمانگاه : میشه سربازهای زخمی رو درمان کرد البته سخت میشه و برای هر سرباز باید جون تعیین شه
باغ : به عنوان یه منبع
کشتی سازی : برای جنگ های دریایی ( البته باید وسیله ای به عنوان قایق و کشتی به بازی اضافه بشه ...
عجب کسایی پیدا میشن ! تو به خودت میگی روشن فکر !
تو نه فکر داری نه ایده ... !
ایده نداشته باشم بهتر از اینکه چرتو پرت بلغور کنم
[quote][div][b]sharv3[/b][/div][div][quote][div][b]sharv3[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]sharv3[/b][/div][div]درمانگاه - آهنگری - زندان - کاروانسرا - ماهیگیری - کشتی سازی - باغ و ...[/div][/quote]
این ساختمون هایی که گفتید همشون بی خودن .به هیچی دردی نمیخورن. البته به جز دژ وماهیگیری. آخه باغ یا کشتی سازی به چه درد میخوره کاروانسرا دیگه چیه.آخه قرون وسطی نیرو گاه چی بزن اتمی با برق بیمارستان:shock: همین به زخمی ها آب دون بدیم نمیرن. زندان:o حتما نیرو های دشمنو اسیر کنیم باز به درد نمیخوره.به نظره من ساختمونی که ضرورت داره یه چیزی بذارن مثه ماهیگیری که ملت کوفت کنه نمیره.دوستمون زد تو خال همش نمیشه که با غارت آب وغذا داد به اینا 2روز رو اکانت نباشی نیرو ها به رحمت خد رفتن[/div][/quote]
چرا مزخرف میگی ؟
آهنگری : یکی از مهمترین ساختمون ها که وسایل و سلاح ها رو میسازه تا به سربازخانه و سایر ساختمان ها بره و اول باید اون رو بنا کرد ...
درمانگاه : میشه سربازهای زخمی رو درمان کرد البته سخت میشه و برای هر سرباز باید جون تعیین شه
کشتی سازی : برای جنگ های دریایی ( البته باید وسیله ای به عنوان قایق و کشتی به بازی اضافه بشه ...[/div][/quote]
عجب کسایی پیدا میشن ! تو به خودت میگی روشن فکر ! :lol::lol::lol:
تو نه فکر داری نه ایده ... ! [/div][/quote]
این ساختمون هایی که گفتید همشون بی خودن .به هیچی دردی نمیخورن. البته به جز دژ وماهیگیری. آخه باغ یا کشتی سازی به چه درد میخوره کاروانسرا دیگه چیه.آخه قرون وسطی نیرو گاه چی بزن اتمی با برق بیمارستان همین به زخمی ها آب دون بدیم نمیرن. زندان حتما نیرو های دشمنو اسیر کنیم باز به درد نمیخوره.به نظره من ساختمونی که ضرورت داره یه چیزی بذارن مثه ماهیگیری که ملت کوفت کنه نمیره.دوستمون زد تو خال همش نمیشه که با غارت آب وغذا داد به اینا 2روز رو اکانت نباشی نیرو ها به رحمت خد رفتن
چرا مزخرف میگی ؟
کشتی سازی : برای جنگ های دریایی ( البته باید وسیله ای به عنوان قایق و کشتی به بازی اضافه بشه ...
چرت و پرت نیست ایده هست ...
منم موافقم هر کسی میتونه ایده خودشو بده اونایی که توهین میکنن اصلا چیزی بارشون نیس
[quote][div][b]sharv3[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]sharv3[/b][/div][div][quote][div][b]sharv3[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]sharv3[/b][/div][div]درمانگاه - آهنگری - زندان - کاروانسرا - ماهیگیری - کشتی سازی - باغ و ...[/div][/quote]
این ساختمون هایی که گفتید همشون بی خودن .به هیچی دردی نمیخورن. البته به جز دژ وماهیگیری. آخه باغ یا کشتی سازی به چه درد میخوره کاروانسرا دیگه چیه.آخه قرون وسطی نیرو گاه چی بزن اتمی با برق بیمارستان:shock: همین به زخمی ها آب دون بدیم نمیرن. زندان:o حتما نیرو های دشمنو اسیر کنیم باز به درد نمیخوره.به نظره من ساختمونی که ضرورت داره یه چیزی بذارن مثه ماهیگیری که ملت کوفت کنه نمیره.دوستمون زد تو خال همش نمیشه که با غارت آب وغذا داد به اینا 2روز رو اکانت نباشی نیرو ها به رحمت خد رفتن[/div][/quote]
چرا مزخرف میگی ؟
کشتی سازی : برای جنگ های دریایی ( البته باید وسیله ای به عنوان قایق و کشتی به بازی اضافه بشه ...[/div][/quote]
ایده نداشته باشم بهتر از اینکه چرتو پرت بلغور کنم[/div][/quote]
چرت و پرت نیست ایده هست ... :x[/div][/quote]
منم موافقم هر کسی میتونه ایده خودشو بده اونایی که توهین میکنن اصلا چیزی بارشون نیس ;)
چرا مزخرف میگی ؟
چرت و پرت نیست ایده هست ...
منم موافقم هر کسی میتونه ایده خودشو بده اونایی که توهین میکنن اصلا چیزی بارشون نیس
ایده هایی که اینا میگن به درد خودشون میخوره اگه ساختمون میخان اضافه کنند همون ماهیگیری از همه بهتره مردیم از بس تیک غارت زدیک به قوله یکی از دوستان انگشتم تاول زد
[quote][div][b]mari_khanomi[/b][/div][div][quote][div][b]sharv3[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]sharv3[/b][/div][div][quote][div][b]sharv3[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]sharv3[/b][/div][div]درمانگاه - آهنگری - زندان - کاروانسرا - ماهیگیری - کشتی سازی - باغ و ...[/div][/quote]
چرا مزخرف میگی ؟
ایده نداشته باشم بهتر از اینکه چرتو پرت بلغور کنم[/div][/quote]
چرت و پرت نیست ایده هست ... :x[/div][/quote]
منم موافقم هر کسی میتونه ایده خودشو بده اونایی که توهین میکنن اصلا چیزی بارشون نیس ;)[/div][/quote]
ایده هایی که اینا میگن به درد خودشون میخوره اگه ساختمون میخان اضافه کنند همون ماهیگیری از همه بهتره مردیم از بس تیک غارت زدیک به قوله یکی از دوستان انگشتم تاول زد
کد خدا عزیزم بهتره وقتت رو صرف مسخره کردن نظرات دیگران نزاری هر کسی برای خودش یک نظری داره و بهتره تو هم نظرت رو بگی و یا بیای محترمانه نظر دیگران رو نقد کنی شده یه بار من بیام یچی بگم و تو بعدش نیای ضدش رو بگی حالا از این بحث ها گذشته دوستان من ساختمون هایی رو که نام بردم حالا کاری نداریم که بعضی ها به تمسخر گرفتن ولی همشون تو بازی هایی مثل امپراطوری جاوید و جنگ خان ها و ... هست ولی من خودم مخالف شلوغ شدن بیش از حد بازی هستم _
به نظر من بزرگترین اشتباه عصر پادشاهان تغیر ظاهر گرافیکی بازی از قرون وسطا به فلات ایرانه ------با این کار حجم سرور رو سنگین کردن و تمام مشکلاتی که امروز هست به خاطر همین حجم سنگین سروره اصلاً سه بعدی سازی تو این بازی نیاز نبود به خاطر یه چهار تا ابر و ... 5 دقیقه باید صبر کنم تا صفحه بازی برام لود بشه یا کلی لشکر کشی انجام نشه یا اینکه موقع باز شدن گنجینه ها سرور هنگ کنه با اینکه تعداد بازیکنا کمتر از قبل شده و سنگینی سرور هیچ ربطی به اظافه شدن چهار تا ساختمون و قابلیت نداره
نظرمو میگم آرش عزیز این ماهیگیری هم که شما گفتی عالیه به نظره من اگه بذارن خوبه.من نمیگم خودت بگو یه بار به لیست ساختمون هایی که گفتی نیگا کن تو امپراطوری جاوید پروش * هست یا ترک اعتیاد نظر مسخره میدین اشکال نداره ما اگه مسخره میکنیم اشتباهه
[quote][div][b]arashhh2[/b][/div][div]کد خدا عزیزم بهتره وقتت رو صرف مسخره کردن نظرات دیگران نزاری هر کسی برای خودش یک نظری داره و بهتره تو هم نظرت رو بگی و یا بیای محترمانه نظر دیگران رو نقد کنی شده یه بار من بیام یچی بگم و تو بعدش نیای ضدش رو بگی :?: حالا از این بحث ها گذشته دوستان من ساختمون هایی رو که نام بردم حالا کاری نداریم که بعضی ها به تمسخر گرفتن ولی همشون تو بازی هایی مثل امپراطوری جاوید و جنگ خان ها و ... هست ولی من خودم مخالف شلوغ شدن بیش از حد بازی هستم _
به نظر من بزرگترین اشتباه عصر پادشاهان تغیر ظاهر گرافیکی بازی از قرون وسطا به فلات ایرانه ------با این کار حجم سرور رو سنگین کردن و تمام مشکلاتی که امروز هست به خاطر همین حجم سنگین سروره اصلاً سه بعدی سازی تو این بازی نیاز نبود به خاطر یه چهار تا ابر و ... 5 دقیقه باید صبر کنم تا صفحه بازی برام لود بشه یا کلی لشکر کشی انجام نشه یا اینکه موقع باز شدن گنجینه ها سرور هنگ کنه با اینکه تعداد بازیکنا کمتر از قبل شده و سنگینی سرور هیچ ربطی به اظافه شدن چهار تا ساختمون و قابلیت نداره [/div][/quote]
نظرمو میگم آرش عزیز این ماهیگیری هم که شما گفتی عالیه به نظره من اگه بذارن خوبه.من نمیگم خودت بگو یه بار به لیست ساختمون هایی که گفتی نیگا کن تو امپراطوری جاوید پروش خر هست یا ترک اعتیاد نظر مسخره میدین اشکال نداره ما اگه مسخره میکنیم اشتباهه
به نظرتون بهترین تغییر بازی که میتونه بازی جذاب تر کنه چیه؟
اومدن اب و هوا تو بازی مثلا یه منطقه صحرایی باشه بشه با شتر حمله کرد یه منطقه جنگلی باشه مثلا اینجوری با حال میشه
اولا اینا که شما می فرمایین مال اینترنت خارجه نه ایرا
دوما بازی همینجوریش هم که بخوایم بازی کنیم خیلی سرمون شلوغه بعد جناب عالی میفرمایین کشتی سازی؟
داداش اینا سادش تو ارنیکان هست میگم اینجا فقط یکم پیچدش کنن اونجا عربستان هند و از اینجور جاها داره می تونی خودت ببینی کشتی سازی هم خوب میشه یه ایده دیگه هم هست که عمرا اینکار رو کنن اونم اینه که استخدام تاجر و 50 درصد افزایش سرعت تجار رو بردارن و کلا بدون این که سکه بخریم هم سرعتشون زیاد باشه و همم تاجر های بیشتری استخدام کنیم چون تجارت تو این بازی معنا نداره چون هم تاجر نمی تونن منبع زیادی حمل کنن همم سرعتشون کمه
[quote][div][b]king alireza[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mari_khanomi[/b][/div][div]به نظرتون بهترین تغییر بازی که میتونه بازی جذاب تر کنه چیه؟
[/div][/quote]
اومدن اب و هوا تو بازی مثلا یه منطقه صحرایی باشه بشه با شتر حمله کرد یه منطقه جنگلی باشه مثلا اینجوری با حال میشه:ugeek:[/div][/quote]
اولا اینا که شما می فرمایین مال اینترنت خارجه نه ایرا
دوما بازی همینجوریش هم که بخوایم بازی کنیم خیلی سرمون شلوغه بعد جناب عالی میفرمایین کشتی سازی؟:!:
[/div][/quote]
داداش اینا سادش تو ارنیکان هست میگم اینجا فقط یکم پیچدش کنن اونجا عربستان هند و از اینجور جاها داره می تونی خودت ببینی کشتی سازی هم خوب میشه یه ایده دیگه هم هست که عمرا اینکار رو کنن اونم اینه که استخدام تاجر و 50 درصد افزایش سرعت تجار رو بردارن و کلا بدون این که سکه بخریم هم سرعتشون زیاد باشه و همم تاجر های بیشتری استخدام کنیم چون تجارت تو این بازی معنا نداره چون هم تاجر نمی تونن منبع زیادی حمل کنن همم سرعتشون کمه:cry:
یه فکری هم بحال انجمن بکنن بخدا خیلی سادس سرتاسر اسپم مسخره کردن همه تاپیک ها بعد 1 یا 2 صفحه تبدیل به چت روم میشه اگه تعداد تشکر ها و کاربران برتر ماه رو نشون بدن خیلی خوب میشه
یه فکری هم بحال انجمن بکنن بخدا خیلی سادس سرتاسر اسپم مسخره کردن همه تاپیک ها بعد 1 یا 2 صفحه تبدیل به چت روم میشه اگه تعداد تشکر ها و کاربران برتر ماه رو نشون بدن خیلی خوب میشه:cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.