یکی ول کن ما نیست هر چی التماسش می کنی ولم نمی کنه خستم کرده چکارش کنم ؟ راه حل چی میدید
کی هست حالا سرور چند ؟
[quote][div][b]war master2[/b][/div][div]یکی ول کن ما نیست هر چی التماسش می کنی ولم نمی کنه خستم کرده چکارش کنم ؟ راه حل چی میدید [/div][/quote]
کی هست حالا سرور چند ؟
یکی ول کن ما نیست هر چی التماسش می کنی ولم نمی کنه خستم کرده چکارش کنم ؟ راه حل چی میدید
کی هست حالا سرور چند ؟
اسمشو بگو !!!!!!!!!
we are reflex kata team Reza Eshraghi علی سورنا رو عشقه
[quote][div][b]guerilla[/b][/div][div][quote][div][b]war master2[/b][/div][div]یکی ول کن ما نیست هر چی التماسش می کنی ولم نمی کنه خستم کرده چکارش کنم ؟ راه حل چی میدید [/div][/quote]
کی هست حالا سرور چند ؟[/div][/quote]
اسمشو بگو !!!!!!!!!
اگه تو 2 هفته اول هستی حذف اکانت و ساخت اکانت جدید .
وگر نه راضیش کن .
+مخفیگاهو بده بالا +منابعت نزار ذخیره بشه +بزن سرباز بساز بفرست برا بقیه افراد تا وقتی تعدادشون زیاد شدن برگردون .
یه جوری خودت باید عمل کنی که براش سود نداشته باشه و بیخیال بشه دیگه.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
اگه تو 2 هفته اول هستی حذف اکانت و ساخت اکانت جدید .
وگر نه راضیش کن .
+مخفیگاهو بده بالا +منابعت نزار ذخیره بشه +بزن سرباز بساز بفرست برا بقیه افراد تا وقتی تعدادشون زیاد شدن برگردون .
یه جوری خودت باید عمل کنی که براش سود نداشته باشه و بیخیال بشه دیگه.
اسمش چی هست حالا؟
[quote][div][b]war master2[/b][/div][div]یکی ول کن ما نیست هر چی التماسش می کنی ولم نمی کنه خستم کرده چکارش کنم ؟ راه حل چی میدید [/div][/quote]
اسمش چی هست حالا؟
اسمش چی هست حالا؟
شاهین شمالی
خیلی نامرده بهش التماس کردم بازم بهم حمله می کنه
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]war master2[/b][/div][div]یکی ول کن ما نیست هر چی التماسش می کنی ولم نمی کنه خستم کرده چکارش کنم ؟ راه حل چی میدید [/div][/quote]
اسمش چی هست حالا؟[/div][/quote]
شاهین شمالی
اسمش چی هست حالا؟
شاهین شمالی
صاحب جدید اکانت رهام قنبری رو میگه.
باز داره حمله می کنه من موندم چزوری اینقدر سرباز ساخته من 10 ساعت در زوز آنلاینم بازی نمیتونم جلوشو بگیرم
کاش میشد ازش شکایت کرد
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]war master2[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]war master2[/b][/div][div]یکی ول کن ما نیست هر چی التماسش می کنی ولم نمی کنه خستم کرده چکارش کنم ؟ راه حل چی میدید [/div][/quote]
شاهین شمالی
خیلی نامرده بهش التماس کردم بازم بهم حمله می کنه [/div][/quote]
صاحب جدید اکانت رهام قنبری رو میگه.[/div][/quote]
باز داره حمله می کنه من موندم چزوری اینقدر سرباز ساخته من 10 ساعت در زوز آنلاینم بازی نمیتونم جلوشو بگیرم :(
کاش میشد ازش شکایت کرد
اسمش چی هست حالا؟
شاهین شمالی
صاحب جدید اکانت رهام قنبری رو میگه.
باز داره حمله می کنه من موندم چزوری اینقدر سرباز ساخته من 10 ساعت در زوز آنلاینم بازی نمیتونم جلوشو بگیرم
کاش میشد ازش شکایت کرد
شکایت چیه دادا بازیه دیگه شما هم سرور بعدی قوی میشی میای بقیرو فارم می کنی
[quote][div][b]war master2[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]war master2[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]war master2[/b][/div][div]یکی ول کن ما نیست هر چی التماسش می کنی ولم نمی کنه خستم کرده چکارش کنم ؟ راه حل چی میدید [/div][/quote]
شاهین شمالی
خیلی نامرده بهش التماس کردم بازم بهم حمله می کنه [/div][/quote]
صاحب جدید اکانت رهام قنبری رو میگه.[/div][/quote]
باز داره حمله می کنه من موندم چزوری اینقدر سرباز ساخته من 10 ساعت در زوز آنلاینم بازی نمیتونم جلوشو بگیرم :(
کاش میشد ازش شکایت کرد [/div][/quote]
شکایت چیه دادا بازیه دیگه شما هم سرور بعدی قوی میشی میای بقیرو فارم می کنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.