دوستان نظرتون در مورد حذف اکانت چیه؟
این صحیحه که یه نفرو فارم میکنی با کلی تلفات بعد طرف میره راحت حذف میکنه؟
به نظر من این گزینه باید حذف بشه
بسیار عاقلانس اکانت خودشه دوست داره حذف میکنه
خب اگه این عادلانه نیست اینم عادلانه نیست که این همه زحمت برا اکانتش میکشه بعد شما میایی و فارمش میکنی
پس باید چی کار کنی؟
پس بیان امکان حمله بهم و بردارن
خب اگه حذف اکانتا بردارن حمله را هم بردارن
طرف اکانت مال خودشه دوست داره حذف کنه
خب اگه جذابیت بازی و بخوان باید حمله ها باشه ولی وقتی حذف اکانت باسه آدم تو ذوقش میخوره کلا
خب اگه خودت فارم بشی حذف نمیکنی؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]behnam-ard[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]behnam-ard[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div][quote][div][b]behnam-ard[/b][/div][div]دوستان نظرتون در مورد حذف اکانت چیه؟
به نظر من این گزینه باید حذف بشه[/div][/quote]
بسیار عاقلانس اکانت خودشه دوست داره حذف میکنه :|:|:|:|[/div][/quote]
خب اگه این عادلانه نیست اینم عادلانه نیست که این همه زحمت برا اکانتش میکشه بعد شما میایی و فارمش میکنی[/div][/quote]
پس باید چی کار کنی؟
پس بیان امکان حمله بهم و بردارن[/div][/quote]
طرف اکانت مال خودشه دوست داره حذف کنه[/div][/quote]
خب اگه جذابیت بازی و بخوان باید حمله ها باشه ولی وقتی حذف اکانت باسه آدم تو ذوقش میخوره کلا[/div][/quote]
بسیار عاقلانس اکانت خودشه دوست داره حذف میکنه
خب اگه این عادلانه نیست اینم عادلانه نیست که این همه زحمت برا اکانتش میکشه بعد شما میایی و فارمش میکنی
پس باید چی کار کنی؟
پس بیان امکان حمله بهم و بردارن
طرف اکانت مال خودشه دوست داره حذف کنه
خب اگه جذابیت بازی و بخوان باید حمله ها باشه ولی وقتی حذف اکانت باسه آدم تو ذوقش میخوره کلا
نه هیچ وقت
|۩۩ pro players ۩۩|
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]behnam-ard[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]behnam-ard[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]ahmadandmahdi[/b][/div][div][quote][div][b]behnam-ard[/b][/div][div]دوستان نظرتون در مورد حذف اکانت چیه؟
بسیار عاقلانس اکانت خودشه دوست داره حذف میکنه :|:|:|:|[/div][/quote]
خب اگه این عادلانه نیست اینم عادلانه نیست که این همه زحمت برا اکانتش میکشه بعد شما میایی و فارمش میکنی[/div][/quote]
پس باید چی کار کنی؟
پس بیان امکان حمله بهم و بردارن[/div][/quote]
طرف اکانت مال خودشه دوست داره حذف کنه[/div][/quote]
خب اگه جذابیت بازی و بخوان باید حمله ها باشه ولی وقتی حذف اکانت باسه آدم تو ذوقش میخوره کلا[/div][/quote]
خب اگه خودت فارم بشی حذف نمیکنی؟[/div][/quote]
نه هیچ وقت
من فقط وقتی حذف اکانت میکنم که صفر بشم
که تاحالا صفر نشدم
خب چرا باید حذف کنیم؟
حذف کنیم چه سودی میبریم؟
|۩۩ pro players ۩۩|
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]من فقط وقتی حذف اکانت میکنم که صفر بشم
که تاحالا صفر نشدم[/div][/quote]
خب چرا باید حذف کنیم؟
حذف کنیم چه سودی میبریم؟
کاملا موافقم باید حذف اکانت و استراحت رو از بازی بردارند ما کلی زحمت میکشیم تلفات میدیم بعد طرف حذف اکانت میکنه میذاره میره بعد ما نمی تونیم مدال غارت بگیریم بعد مولتی بازا میان قشنگ بدون تلفات میان مدال می گیرن
[quote][div][b]behnam-ard[/b][/div][div]دوستان نظرتون در مورد حذف اکانت چیه؟
کاملا موافقم باید حذف اکانت و استراحت رو از بازی بردارند ما کلی زحمت میکشیم تلفات میدیم بعد طرف حذف اکانت میکنه میذاره میره بعد ما نمی تونیم مدال غارت بگیریم بعد مولتی بازا میان قشنگ بدون تلفات میان مدال می گیرن
خدا رو شکر یکی با من موافق بود
راستی مشکل حل شد سرور نتم و عوض کردم
|۩۩ pro players ۩۩|
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]behnam-ard[/b][/div][div]دوستان نظرتون در مورد حذف اکانت چیه؟
کاملا موافقم باید حذف اکانت و استراحت رو از بازی بردارند ما کلی زحمت میکشیم تلفات میدیم بعد طرف حذف اکانت میکنه میذاره میره بعد ما نمی تونیم مدال غارت بگیریم بعد مولتی بازا میان قشنگ بدون تلفات میان مدال می گیرن[/div][/quote]
خدا رو شکر یکی با من موافق بود
راستی مشکل حل شد سرور نتم و عوض کردم
من میگم بایستی اختیاری باشه.یعنی اول بازی طرف انتخاب کنه که نه به کسی حمله کنه و نه بهش حمله بشه یعنی گزینه جنگ ورداشته بشه البته به جزئ حمله به گنگیزها.اونایی که دوست دارن حمله کنند گزینه جنگ فعال باشه.این فکر کنم عادلانه باشه
Подумайте + богатства = мощность
من میگم بایستی اختیاری باشه.یعنی اول بازی طرف انتخاب کنه که نه به کسی حمله کنه و نه بهش حمله بشه یعنی گزینه جنگ ورداشته بشه البته به جزئ حمله به گنگیزها.اونایی که دوست دارن حمله کنند گزینه جنگ فعال باشه.این فکر کنم عادلانه باشه
داداش من این که میشه خاله بازی!! هر دوس نداره بره مزرعه رایگان من بازی کنه. بازی جنگی اومدن فقط دارن ساختمونا رو میدن بالا. یکمم سرباز بسازید که اگرم فارم شدین طرفاونقدی تلفات داده باشه که نتونه تو 3 روز غارت تلفاتشو جبران کنه
mohammad arvah
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]من میگم بایستی اختیاری باشه.یعنی اول بازی طرف انتخاب کنه که نه به کسی حمله کنه و نه بهش حمله بشه یعنی گزینه جنگ ورداشته بشه البته به جزئ حمله به گنگیزها.اونایی که دوست دارن حمله کنند گزینه جنگ فعال باشه.این فکر کنم عادلانه باشه[/div][/quote]
داداش من این که میشه خاله بازی!! هر دوس نداره بره مزرعه رایگان من بازی کنه. بازی جنگی اومدن فقط دارن ساختمونا رو میدن بالا. یکمم سرباز بسازید که اگرم فارم شدین طرفاونقدی تلفات داده باشه که نتونه تو 3 روز غارت تلفاتشو جبران کنه
حاجی نظر بود.من خودم 1000 برابر جمعیتم سرباز میسازم.داخل این چند تا سرور که بازی کردم کسی نتونسته با من جنگ کنه و پیروز بشه
این مطلب در 1392/04/18 18:17:32 نوشته شده است و در 1392/04/18 18:20:47 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]mohammad yazdi[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]من میگم بایستی اختیاری باشه.یعنی اول بازی طرف انتخاب کنه که نه به کسی حمله کنه و نه بهش حمله بشه یعنی گزینه جنگ ورداشته بشه البته به جزئ حمله به گنگیزها.اونایی که دوست دارن حمله کنند گزینه جنگ فعال باشه.این فکر کنم عادلانه باشه[/div][/quote]
داداش من این که میشه خاله بازی!! هر دوس نداره بره مزرعه رایگان من بازی کنه. بازی جنگی اومدن فقط دارن ساختمونا رو میدن بالا. یکمم سرباز بسازید که اگرم فارم شدین طرفاونقدی تلفات داده باشه که نتونه تو 3 روز غارت تلفاتشو جبران کنه[/div][/quote]
حاجی نظر بود.من خودم 1000 برابر جمعیتم سرباز میسازم.داخل این چند تا سرور که بازی کردم کسی نتونسته با من جنگ کنه و پیروز بشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.