اینکه تو شهری که گندم کلاً صفر باشه و شدن صفر گندم شروع بشه، چند دقیقه ی بعدش تلفات سرباز ها شروع میشه و کشته میشند؟؟؟
یعنی بعد از اینکه کلاً گندم صفر شد حساب کشته شدنشون چطوری هست و چند دقیقه ی بعد میمیرند؟؟؟
فکر کن که مثلاً منفی 20000 (بیست هزار) باشه گندم خور!!!
حالا چطوری محاسبه میشه؟؟؟ یعنی هر یک ساعت به همون تعداد گندم خور میمیرند؟؟؟
این مطلب در 1392/04/18 09:53:36 نوشته شده است و در 1392/04/18 09:57:06 ویرایش شده است .
سرور 16 هستم ولی نسبت به قبل قوی تر!
خواهید دید که کی خواهم بود.
اینکه تو شهری که گندم کلاً صفر باشه و شدن صفر گندم شروع بشه، چند دقیقه ی بعدش تلفات سرباز ها شروع میشه و کشته میشند؟؟؟
یعنی بعد از اینکه کلاً گندم صفر شد حساب کشته شدنشون چطوری هست و چند دقیقه ی بعد میمیرند؟؟؟
فکر کن که مثلاً منفی 20000 (بیست هزار) باشه گندم خور!!!
حالا چطوری محاسبه میشه؟؟؟ یعنی هر یک ساعت به همون تعداد گندم خور میمیرند؟؟؟
این که چه موقع میگه چه قدر کشته داد
6 صبح هست
هر 1 ساعت 1 بار هم فک کنم میمیرن سربازات بسته به اون منفی
این مطلب در 1392/04/18 09:54:52 نوشته شده است و در 1392/04/18 09:55:01 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]lord of hers[/b][/div][div]اینکه تو شهری که گندم کلاً صفر باشه و شدن صفر گندم شروع بشه، چند دقیقه ی بعدش تلفات سرباز ها شروع میشه و کشته میشند؟؟؟
یعنی بعد از اینکه کلاً گندم صفر شد حساب کشته شدنشون چطوری هست و چند دقیقه ی بعد میمیرند؟؟؟[/div][/quote]
این که چه موقع میگه چه قدر کشته داد
6 صبح هست
هر 1 ساعت 1 بار هم فک کنم میمیرن سربازات بسته به اون منفی
جوابم رو پیدا کردم! ممنون از پشتیبانی ولی از دوستان هم ممنون. * این رو نوشت یا شایدم کپی کرد:
سلام
مردن نیروهای اصلا رندوم نیست و تنها فاصله بین مردن ها رندوم است. یعنی در بازه های بین 20 دقیقه تا 2 ساعت تابع مرگ نیروها اجرا می شود و هر بارحدود 10% از
نیروهای مازاد خواهند مرد. یعنی اگر شما 100 هزار نیرو دارید وتولید گندم شما به اندازه 20 هزار تا منفی شده است. در هر دوره اجرای تابع مردن نیروها، 2 هزار نفر خواهند مرد. البته باید حداقل یکساعت از مرگ قبلی گذشته باشد و اگر مقدار ساعت کمتری گذشته باشد، میزان مردن به همان میزان کمتر خواهد بود.
نکته: البته اگر نیروی پشتیبان در آن شهر موجود باشد، ابتدا نیروهای
پشتیبان باز می گردند و بعد از بازگشت کل نیروهای پشتیبان مرگ نیروهای خودی آغاز می شود.
نکته: پیام مردن نیروها به صورت روزانه ارسال می شود و در آن مجموع نیروهایی که از پیام قبل تا الان مرده اند را نمایش می دهیم.
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان در خدمت شماست.
شاد و خرم باشید
سرور 16 هستم ولی نسبت به قبل قوی تر!
خواهید دید که کی خواهم بود.
جوابم رو پیدا کردم! ممنون از پشتیبانی ولی از دوستان هم ممنون. اپراتور این رو نوشت یا شایدم کپی کرد:
سلام
مردن نیروهای اصلا رندوم نیست و تنها فاصله بین مردن ها رندوم است. یعنی در بازه های بین 20 دقیقه تا 2 ساعت تابع مرگ نیروها اجرا می شود و هر بارحدود 10% از
نیروهای مازاد خواهند مرد. یعنی اگر شما 100 هزار نیرو دارید وتولید گندم شما به اندازه 20 هزار تا منفی شده است. در هر دوره اجرای تابع مردن نیروها، 2 هزار نفر خواهند مرد. البته باید حداقل یکساعت از مرگ قبلی گذشته باشد و اگر مقدار ساعت کمتری گذشته باشد، میزان مردن به همان میزان کمتر خواهد بود.
نکته: البته اگر نیروی پشتیبان در آن شهر موجود باشد، ابتدا نیروهای
پشتیبان باز می گردند و بعد از بازگشت کل نیروهای پشتیبان مرگ نیروهای خودی آغاز می شود.
نکته: پیام مردن نیروها به صورت روزانه ارسال می شود و در آن مجموع نیروهایی که از پیام قبل تا الان مرده اند را نمایش می دهیم.
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان در خدمت شماست.
شاد و خرم باشید
من تاحالا از بشتیبانی جوابی به این کاملی نگرفته بودم همیشه نیم خط جوابمو میده
همشو از یه جاپکیزدن من میدانم
یه بار یه داستان باسه من نوشتن من نخوندم تیکت هم حذفیدم
عاغا من صاحب این اکانت ها بودم که همگی مسدودن:
xsaz
شوالیه انیشتین2بار
vatani
mahdi1255212بار
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]من تاحالا از بشتیبانی جوابی به این کاملی نگرفته بودم همیشه نیم خط جوابمو میده :idea::idea:[/div][/quote]
همشو از یه جاپکیزدن من میدانم :|:|:|:|:|
یه بار یه داستان باسه من نوشتن من نخوندم تیکت هم حذفیدم:|:|:|:|:|:|
زیاد تعجب نکنید بابت این پاسخ طولانی
همین متن رو میتونید تو نوشتههای کارشناش بازی تو همین انجمن پیدا کنید
هر جا نوشته میشه سوال از حرفه ای ها تو نظر میدی واقعا حرفه ای هستی؟؟
i knew you were trouble
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]زیاد تعجب نکنید بابت این پاسخ طولانی
همین متن رو میتونید تو نوشتههای کارشناش بازی تو همین انجمن پیدا کنید
[/div][/quote]
هر جا نوشته میشه سوال از حرفه ای ها تو نظر میدی :shock::shock:واقعا حرفه ای هستی؟؟:shock::shock::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.