polos2012
kont.drakola
هر دم از این باغ بری میرسد
تازه تر از تازه تری میرسد
اصلا نمیتونم وارد سرور 9 بشم سرور 8 رو مشکل نداره دو سوت وارد میشم ولی 9 رو نمیشه . هم اکسپلرر هم فایر فکس رو امتحان کردم دائم میزنه در حال پردازش لطفا صبر کنید .
نمیدونم علت چیه تا فارم نشدم کمک کنید .
ما که مشکلی نداریم ... من الان تو بازیم ... شاید مشکل از نتته ...
آخه اگه نت بود باید روی سرور 8 هم همین مشکل رو داشتم ؟
من سرور 8 رو مثل آب خوردن وارد میشم بدون هیچ دردسری ولی برای سرور 9 کلی دردسر باید بکشم بعد از نیم ساعت شاید وارد بشم بعدم تازه نصف چیزهام مشکل داره . این موضوع برای خودمم عجیبه برنامه 8و9 مگه یکی نیست فقط سرور فرق میکنه ؟ اگر اینطور باشه شمام که بدون مشکلی پس از من خوشش نمیاد این سرور !!
دارم فایر فاکسم رو آپدیت میکنم ببینم شاید با مرورگرهام مشکل داره و مسئله شخصی نیست .
این مطلب در 1391/09/12 21:36:36 نوشته شده است و در 1391/09/12 21:46:52 ویرایش شده است .
من آدم خوبیـــــم ولی نه با تو
[quote][div][b]polos2012[/b][/div][div][quote][div][b]kont.drakola[/b][/div][div]هر دم از این باغ بری میرسد
تازه تر از تازه تری میرسد
اصلا نمیتونم وارد سرور 9 بشم سرور 8 رو مشکل نداره دو سوت وارد میشم ولی 9 رو نمیشه . هم اکسپلرر هم فایر فکس رو امتحان کردم دائم میزنه در حال پردازش لطفا صبر کنید .
نمیدونم علت چیه تا فارم نشدم کمک کنید .[/div][/quote]
ما که مشکلی نداریم ... من الان تو بازیم ... شاید مشکل از نتته ... [/div][/quote]
آخه اگه نت بود باید روی سرور 8 هم همین مشکل رو داشتم ؟
من سرور 8 رو مثل آب خوردن وارد میشم بدون هیچ دردسری ولی برای سرور 9 کلی دردسر باید بکشم بعد از نیم ساعت شاید وارد بشم بعدم تازه نصف چیزهام مشکل داره . این موضوع برای خودمم عجیبه برنامه 8و9 مگه یکی نیست فقط سرور فرق میکنه ؟ اگر اینطور باشه شمام که بدون مشکلی پس از من خوشش نمیاد این سرور !!:cry::mrgreen:
دارم فایر فاکسم رو آپدیت میکنم ببینم شاید با مرورگرهام مشکل داره و مسئله شخصی نیست .:D