یعنی یه سروری که تمام بازیکنای جهان بیان در مقابل هم بازی کنن
grobs
foroughi
کی موافقه عصرپادشهان یه تورنومنت جهانی بزنه زمان کلاسیک یا اکسپرس سرعت سوپر اکسپرس یا قهرمانان.
مثل تراوین
بیشتر توضیح مید؟
والا ما هرچی نوشتیم پاک کردیم یعنی این قدر از تراوین می ترسید اون که جمع کرد رفت
یعنی یه سروری که تمام بازیکنای جهان بیان در مقابل هم بازی کنن[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]foroughi[/b][/div][div]کی موافقه عصرپادشهان یه تورنومنت جهانی بزنه زمان کلاسیک یا اکسپرس سرعت سوپر اکسپرس یا قهرمانان.
مثل تراوین[/div][/quote]
بیشتر توضیح مید؟
[/div][/quote]
بسیار جالب میشه ولی خب برنده 70درصد از ایران هست باور کنید اگه فارمای ما بیان با قهرمانای اونابازی کنن فارمامون فارمشون میکنن
نه بابا اینطوریا هم نیست دیگه
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
[quote][div][b]mahdi125521[/b][/div][div]بسیار جالب میشه ولی خب برنده 70درصد از ایران هست باور کنید اگه فارمای ما بیان با قهرمانای اونابازی کنن فارمامون فارمشون میکنن:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
نه بابا اینطوریا هم نیست دیگه:D:D:D:D
اینا که تو سرور انگلیسی بازی میکنند چرا زیاد مدال دارند؟ من 1بار مدال های غارته یکی رو شمردم 41 تا بود بقیه مدال ها بماند
چون اونجا هیش کی درست غارت نمی کنه
[quote][div][b]king[/b][/div][div]اینا که تو سرور انگلیسی بازی میکنند چرا زیاد مدال دارند؟:?::?::?: من 1بار مدال های غارته یکی رو شمردم 41 تا بود بقیه مدال ها بماند[/div][/quote]
چون اونجا هیش کی درست غارت نمی کنه
اینا که تو سرور انگلیسی بازی میکنند چرا زیاد مدال دارند؟ من 1بار مدال های غارته یکی رو شمردم 41 تا بود بقیه مدال ها بماند
سرور انگلیس تا جایی که من خبر دارم هفته پنجاه و خرده ای هستش یعنی یه چی بیشتر از سال فکر کنم اونا مثل سرور 9 هم بخوان نیرو سازند باید الان از هر شهر حداقل او نیم میلیون فقط شمشیری داشته باشند اگه 3 ایکس ساخته باشند
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]king[/b][/div][div]اینا که تو سرور انگلیسی بازی میکنند چرا زیاد مدال دارند؟:?::?::?: من 1بار مدال های غارته یکی رو شمردم 41 تا بود بقیه مدال ها بماند[/div][/quote]
سرور انگلیس تا جایی که من خبر دارم هفته پنجاه و خرده ای هستش یعنی یه چی بیشتر از سال فکر کنم اونا مثل سرور 9 هم بخوان نیرو سازند باید الان از هر شهر حداقل او نیم میلیون فقط شمشیری داشته باشند اگه 3 ایکس ساخته باشند:shock:
سرور انگلیس تا جایی که من خبر دارم هفته پنجاه و خرده ای هستش یعنی یه چی بیشتر از سال فکر کنم اونا مثل سرور 9 هم بخوان نیرو سازند باید الان از هر شهر حداقل او نیم میلیون فقط شمشیری داشته باشند اگه 3 ایکس ساخته باشند
قکر نکنم اونجا 3 ایکس نیرو بسازن چون تعداد پلیر ها زیادی نداره برای غارت شاید شهرهای پایینشونو غارت کنن ولی نفر اول اون سرور خیلی آدم بدیه
تا ببینه یکی داره یشرفت میکنه 157465410 تا فلش قرمز به سمت شهراش روانه میکنه
این مطلب در 1392/04/17 00:48:41 نوشته شده است و در 1392/04/17 00:50:37 ویرایش شده است .
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div]اینا که تو سرور انگلیسی بازی میکنند چرا زیاد مدال دارند؟:?::?::?: من 1بار مدال های غارته یکی رو شمردم 41 تا بود بقیه مدال ها بماند[/div][/quote]
سرور انگلیس تا جایی که من خبر دارم هفته پنجاه و خرده ای هستش یعنی یه چی بیشتر از سال فکر کنم اونا مثل سرور 9 هم بخوان نیرو سازند باید الان از هر شهر حداقل او نیم میلیون فقط شمشیری داشته باشند اگه 3 ایکس ساخته باشند:shock:[/div][/quote]
قکر نکنم اونجا 3 ایکس نیرو بسازن چون تعداد پلیر ها زیادی نداره برای غارت شاید شهرهای پایینشونو غارت کنن ولی نفر اول اون سرور خیلی آدم بدیه
تا ببینه یکی داره یشرفت میکنه 157465410 تا فلش قرمز به سمت شهراش روانه میکنه :shock::shock:
چرا فک نکنی طرف 50 تا مدال پیشرفت داره یدونه ایکس 3 نیرو نساخته باشن؟
بعضی از مدالها یه جورایی موقعهایی که سرور خطا میکنه به اونا داده میشه
مثلا مدال پیشرفت کنندگان بعضیاش یه عدد نجومیه
این مطلب در 1392/04/17 01:08:20 نوشته شده است و در 1392/04/17 01:08:50 ویرایش شده است .
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]king[/b][/div][div]چرا فک نکنی طرف 50 تا مدال پیشرفت داره یدونه ایکس 3 نیرو نساخته باشن؟[/div][/quote]
بعضی از مدالها یه جورایی موقعهایی که سرور خطا میکنه به اونا داده میشه
مثلا مدال پیشرفت کنندگان بعضیاش یه عدد نجومیه:shock::shock::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.