mahdi521
mohakhan
آره. پاسخ من تو دو سوت حذف شد. چرا؟ چون راست بود. بی وجود. اگه وجود دارین حرفهای راست در مورد قوانین بازی بزارین باشه.
من که به مدیر یا خود بازی حرف نزدم که. به این عوضی بی خاصیت که دروغ نوشته بود حرف زدم.
یعنی این هم از خودتونه. معلومه که دیگه سر و ته تون چی هستش. همه اش دروغ و دغل.
چند سالته جوجه نوب؟
این روش زمان ما که جواب میداد شما رو نمی دونم.
انقدر بچه ای که بخاطر 7 تا متخصص بی ارزش داری ملتو به فحش میکشی.
میخوای برات بفرستم 7 تا دهنت بسته بشه؟
جوچه نوب به تو چه که چی. مهم اینه که حقیقت داره. زمان شما چی بود به من چه. مهم اینه که دروغ تحویل ملت می دی. بی خاصیت ترین آدم های کسانی هستن که هی دروغ می گن و به خودشون افتخار می کنن. راست گو باش تا افتخار کنی.
بازی بلدی یا نه مهم نی. مهم اینه که ته دروغی.
راست می گی حرف خودت رو ثبت می کنی بزار حرف منم باشه.
همه کاره بازی یه سری بازیکن خاص باشن که هر کاری دلشون بخواد بکنن، همین می شه دیگه. تو انجمن، تو خود بازی، هر جور اونا بازی کنن درسته. بقیه می شن نوب.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]mohakhan[/b][/div][div]آره. پاسخ من تو دو سوت حذف شد. چرا؟ چون راست بود. بی وجود. اگه وجود دارین حرفهای راست در مورد قوانین بازی بزارین باشه.
من که به مدیر یا خود بازی حرف نزدم که. به این عوضی بی خاصیت که دروغ نوشته بود حرف زدم.
یعنی این هم از خودتونه. معلومه که دیگه سر و ته تون چی هستش. همه اش دروغ و دغل. [/div][/quote]
چند سالته جوجه نوب؟
این روش زمان ما که جواب میداد شما رو نمی دونم.
انقدر بچه ای که بخاطر 7 تا متخصص بی ارزش داری ملتو به فحش میکشی.
میخوای برات بفرستم 7 تا دهنت بسته بشه؟[/div][/quote]
جوچه نوب به تو چه که چی. مهم اینه که حقیقت داره. زمان شما چی بود به من چه. مهم اینه که دروغ تحویل ملت می دی. بی خاصیت ترین آدم های کسانی هستن که هی دروغ می گن و به خودشون افتخار می کنن. راست گو باش تا افتخار کنی.
بازی بلدی یا نه مهم نی. مهم اینه که ته دروغی.
راست می گی حرف خودت رو ثبت می کنی بزار حرف منم باشه.
همه کاره بازی یه سری بازیکن خاص باشن که هر کاری دلشون بخواد بکنن، همین می شه دیگه. تو انجمن، تو خود بازی، هر جور اونا بازی کنن درسته. بقیه می شن نوب.